Igen biztos, ha te mondod. De mivel nem ismersz ezt elég furcsa így hallani. Azért kérd meg Vinklert, hogy elevenítse fel a telefonbeszélgetéseinket erről a témáról. Egyébként nem kellene összekeverni a saját személyemet a cégemmel. Mellesleg nekem nem kínos, hogy ezt így mindenki előtt tárgyaljátok ki. Arra költöm a cégem pénzét aminek értelmét látom, ha 1 vagy akár 1millió forintról is van szó. Ehhez senkinek semmi köze sincs. Csakúgy, mint ennek a beszélgetésnek ehhez a topikhoz. De én vagyok a hülye, hogy ilyenekbe belemegyek.Aszpirin írta: ↑2025.08.16., szomb. 15:30
Ez sokat elárul rólad, nem ismertelek félre.
(mondjuk azt a két kéz all vett kábeledet is eladtad valéakinek, meg volt itt még vevőd, aki emlékezetes hirdetésben reklámozta a tőled vásárolt drótot, de most elhiszem, hogy senki nem vesz tőled az itteniek közül) Ezen nem is tudom, kinek kellene elgondolkodnia...
A KáCsás ezüst kábellel való összehasonlításról annyit, hogy persze, minden szentnek maga felé hajlik a keze. Jelenleg 55ezerért adja a KáCsa azt a kábelt 1,3 m hosszban, Cardas fejhallgat- és saját "márkás" 3,5 mm-es alu jack-kel és saját alu splitterrel szerelve, szóval akkor ugyanaz a kategória, mint a Te legolcsóbbad, és tartom, hogy kenterbe veri azt, ami nálam járt.
Annyit azért hozzáfűznék, hogy az alábbi nem kiprovokált önreklám volt, hanem egy indirekt reklám, mert sokakkal ellentétben én örülök, ha a magyar kereskedőknek is jól megy (nem, nekem abban sincs anyagi érdekeltségem), ezért a véleményemet nyíltan, nevesítve le is írom a termékeikről... legyen az KáCsa vagy MrCollector. De persze mindenki úgy látja ezt,, amilyen az alaptermészete, és általában a bizalma az emberekben.
És még egy, az a két kábel, ami nálam járt, bőven megérte használtan a 25ezret, és megéri újan, számlásan az 50-et is (mert gondolom az számlásan annyi), ezt vedd dicséretnek vagy provokációnak, vérmérséklettől függően.
Mi közöm van ahhoz, ha valaki itt eladja a tőlem vásárolt kábelét? Hiszen ez lényegében minden márkát érint.
Ez a te véleményed. Másnak meg más. Vagy ugyan ez. Örülhetsz neki, hogy találtál egy az igényeidnek megfelelő terméket.
Nem tudom mi az a két kábel, de örülök, hogy így gondolod. Igen természetesen számlásan annyi (27%-os Áfa-val terhelve).