Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 876
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
Jaa, mar automatikusan torolve vannak a gonosz irasok. :( Talan annyival jo lenne, hogy maradna, hogy az emberrol valami kepet tudjunk alkotni milyen a jelleme.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Mmegint megy a mocskolódás "cables" által gerjesztve. 

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Köszönet.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6329
viewtopic.php?p=2965595#p2965595pjm írta: ↑2025.08.10., vas. 16:41Pusztán építő jelleggel. Tényleg.
Történt ami történt a kábeles topicban, szerintem sem odavaló volt ami ott folyt, ezzel nincs semmi problémám. De nem lenne előremutatóbb azoknak a pihentetése akik a galibát okozták a topic bezárása helyett? Egyrészt a társadalmi bünti nem igazán igazságos, másrészt addig esetleg tudna más csevegni ott akit érdekel is a téma, meg tudja is azt tartani. Így legalább lenne esély arra, hogy legyen ott témábavágó beszélgetés is. Előbb utóbb csak merne oda más is írni...![]()
Csak kérdezem.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Pusztán építő jelleggel. Tényleg.
Történt ami történt a kábeles topicban, szerintem sem odavaló volt ami ott folyt, ezzel nincs semmi problémám. De nem lenne előremutatóbb azoknak a pihentetése akik a galibát okozták a topic bezárása helyett? Egyrészt a társadalmi bünti nem igazán igazságos, másrészt addig esetleg tudna más csevegni ott akit érdekel is a téma, meg tudja is azt tartani. Így legalább lenne esély arra, hogy legyen ott témábavágó beszélgetés is. Előbb utóbb csak merne oda más is írni...
Csak kérdezem.
Történt ami történt a kábeles topicban, szerintem sem odavaló volt ami ott folyt, ezzel nincs semmi problémám. De nem lenne előremutatóbb azoknak a pihentetése akik a galibát okozták a topic bezárása helyett? Egyrészt a társadalmi bünti nem igazán igazságos, másrészt addig esetleg tudna más csevegni ott akit érdekel is a téma, meg tudja is azt tartani. Így legalább lenne esély arra, hogy legyen ott témábavágó beszélgetés is. Előbb utóbb csak merne oda más is írni...

Csak kérdezem.
a Szabályzatban
- Deenoo
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 34
Írva is vagyonnemtomm írta: ↑2025.05.17., szomb. 14:42Sajnos jártam én is így mire rájöttem , hogy törölve lettSnipi írta: ↑2025.05.17., szomb. 13:26Nekem van egy felvetésem a törlésekkel kapcsolatban :
ha egy bejegyzést kitörölnek, érdemes lenne (de legalább is így lenne korrekt) az illetőt minimum a törlés tényéről tájékoztatni.
A "szó nélküli" törlés szerintem minimum vitatható. Ha a törlés indokolását nem is (bár úgy lenne elfogadható, ha másért nem is, hogy az illető okuljon belőle, tudja mit csinált rosszul, és legközelebb jól csinálja ... ), de legalább a tényét közölni kéne a felhasználóval.
Lehet, hogy erre az lenne a válasz " hogy nincs rá idő ", de ha kitörölni van idő, akkor kéne lenni 1 percnek arra, hogy "A bejegyzés törölve lett" ... még ha az , hogy miért nincs leírva.
Így a felhasználó legalább azt tudhatná, hogy nem programhiba, nem saját hiba, nem hálózati gond ... stb. (1000 féle hibalehetőség van) miatt tűnt el, a számára esetleg fontos hozzászólás.
Köszönöm.keresgéltem egy darabig de nem lett meg.
Nemi töprengés után rájöttem, hogy nem adtam meg hol található![]()
![]()
Valami sablon szöveg kellene írni mit felejtett el az ember.![]()

- tottyi
- Hazajáró lélek
Lehet ilyesmire gondolt ha valaki nem olvasna el eloszor a szabalyzatot.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Hagyjuk ...Aszpirin írta: ↑2025.05.19., hétf. 10:14Hogy takarítok meg időt ezzel?, kérlek ne tartsd magadban… A hova tűnt a hirdetésemre sztenderd copypaste-es válasszövegem van, de általában azt a fórumtagok valamelyike is gyorsan megválaszolja, mert az üzenőfalra megy, illetve messze nincs annyi belőle, mint amennyi értesítést kellene küldeni. Azért láthatóan elég sokan vannak, akiknek eszébe jut, hogy rákattintson a “szabályzat”-ra, ha eltűnik az üzenete… és akkor nyilvánvaló lesz, mi volt a bibi.
Hidd el, tenyleg mi tudjuk :)
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6116
Hogy takarítok meg időt ezzel?, kérlek ne tartsd magadban… A hova tűnt a hirdetésemre sztenderd copypaste-es válasszövegem van, de általában azt a fórumtagok valamelyike is gyorsan megválaszolja, mert az üzenőfalra megy, illetve messze nincs annyi belőle, mint amennyi értesítést kellene küldeni. Azért láthatóan elég sokan vannak, akiknek eszébe jut, hogy rákattintson a “szabályzat”-ra, ha eltűnik az üzenete… és akkor nyilvánvaló lesz, mi volt a bibi.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Engem csak az vezérelt, hogy így elejét lehetne venni a sok "hova tűnt a hirdetésem/hozzászólásom" kérdésnek (látok/láttam belőle párat) és ezzel pont, hogy időt takaríthatnátok meg magatoknak, de ti tudjátok ...
- white-tiger
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 98
Ez is jogos, de eszembe jutottAszpirin írta: ↑2025.05.18., vas. 10:05Kedves Snipi! Én ezt - ha van rá időm - így csinálom, sőt, hirdetések esetében felajánlom, hogy visszaállítom, ha megadja a javításához szükséges információkat. De egy dologról ne feledkezz meg: iszonyat sok a bejegyzés, olykor rengeteg a jelentés is, és a moderálásra szánt idő eléggé korlátos - többször leírtuk már, hogy minket senki nem fizet az általunk végzett munkáért, önkéntes alapon, a munkánk és a családi életünk mellett tesszük azt, ingyen. A moderációra egyébként a törvényi keretek betarttatása, valamint a közösség általunk elképzelt fórumbeli jólétének és értékeinek megtartása miatt van szükség, mindkettő a fórum fennmaradását szolgálja közvetve. Ugyanakkor az erőforrások nagyon szűkösek, s nem feltétlenül - sőt inkább egyáltalán NEM - fér bele az időnkbe minden egyes moderációs lépésről külön értesíteni az érintetteket.
Ez van, teljesen nyíltan és őszintén. Mindenki gondolja végig, hogy ebben a helyzetben Ő mit tehet, és ne azt, hogy mások - pl. a moderátorok - mit kellene tegyenek helyette. Más szerszámával könnyű verni a csalánt.
egy ötlet:
Az nem lenne könnyítés számotokra, ha a javításokat/módosításokat a hirdetés feladója is meg tudná tenni és nem nektek
kellene ezzel is foglalkozni?
Ez van, teljesen nyíltan és őszintén. Mindenki gondolja végig, hogy ebben a helyzetben Ő mit tehet, és ne azt, hogy mások - pl. a moderátorok - mit kellene tegyenek helyette. Más szerszámával könnyű verni a csalánt.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6116
Kedves Snipi! Én ezt - ha van rá időm - így csinálom, sőt, hirdetések esetében felajánlom, hogy visszaállítom, ha megadja a javításához szükséges információkat. De egy dologról ne feledkezz meg: iszonyat sok a bejegyzés, olykor rengeteg a jelentés is, és a moderálásra szánt idő eléggé korlátos - többször leírtuk már, hogy minket senki nem fizet az általunk végzett munkáért, önkéntes alapon, a munkánk és a családi életünk mellett tesszük azt, ingyen. A moderációra egyébként a törvényi keretek betarttatása, valamint a közösség általunk elképzelt fórumbeli jólétének és értékeinek megtartása miatt van szükség, mindkettő a fórum fennmaradását szolgálja közvetve. Ugyanakkor az erőforrások nagyon szűkösek, s nem feltétlenül - sőt inkább egyáltalán NEM - fér bele az időnkbe minden egyes moderációs lépésről külön értesíteni az érintetteket.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
keresgéltem egy darabig de nem lett meg.
Nemi töprengés után rájöttem, hogy nem adtam meg hol található
Valami sablon szöveg kellene írni mit felejtett el az ember.
Sajnos jártam én is így mire rájöttem , hogy törölve lettSnipi írta: ↑2025.05.17., szomb. 13:26Nekem van egy felvetésem a törlésekkel kapcsolatban :
ha egy bejegyzést kitörölnek, érdemes lenne (de legalább is így lenne korrekt) az illetőt minimum a törlés tényéről tájékoztatni.
A "szó nélküli" törlés szerintem minimum vitatható. Ha a törlés indokolását nem is (bár úgy lenne elfogadható, ha másért nem is, hogy az illető okuljon belőle, tudja mit csinált rosszul, és legközelebb jól csinálja ... ), de legalább a tényét közölni kéne a felhasználóval.
Lehet, hogy erre az lenne a válasz " hogy nincs rá idő ", de ha kitörölni van idő, akkor kéne lenni 1 percnek arra, hogy "A bejegyzés törölve lett" ... még ha az , hogy miért nincs leírva.
Így a felhasználó legalább azt tudhatná, hogy nem programhiba, nem saját hiba, nem hálózati gond ... stb. (1000 féle hibalehetőség van) miatt tűnt el, a számára esetleg fontos hozzászólás.
Köszönöm.

Nemi töprengés után rájöttem, hogy nem adtam meg hol található

Valami sablon szöveg kellene írni mit felejtett el az ember.

"Az igazi barát szemből támad."
Nekem van egy felvetésem a törlésekkel kapcsolatban :
Köszönöm.
Köszönöm.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9299
A felhasználói vezérlőpultban, jobb felül: Saját témák listája.tottyi írta: ↑2025.04.30., szer. 13:00Hi, van olyan lehetoseg, hogy a nevemnel egy klikkel lassam a hirdeteseimet? Vagy volna ra lehetoseg, hogy ilyen gyorslinket betegyetek? Eddig mindig vegigklikkletem pl a kabeloknal addig amig meg nem talaltam a sajat hirdetesemet, de most, hogy igy rakerdeztem es utananeztem van olyan, hogy Kedvencek kezeles es ebbe raktam bele amit hirdetek, csak nem-e lehetne ilyet automatikusan olyan alatt megtalalni, hogy "Hirdeteseim".
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- tottyi
- Hazajáró lélek
Hi, van olyan lehetoseg, hogy a nevemnel egy klikkel lassam a hirdeteseimet? Vagy volna ra lehetoseg, hogy ilyen gyorslinket betegyetek? Eddig mindig vegigklikkletem pl a kabeloknal addig amig meg nem talaltam a sajat hirdetesemet, de most, hogy igy rakerdeztem es utananeztem van olyan, hogy Kedvencek kezeles es ebbe raktam bele amit hirdetek, csak nem-e lehetne ilyet automatikusan olyan alatt megtalalni, hogy "Hirdeteseim".
Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Audio Note témában szeretnék kérdezni egy hülyeséget, de nem találok Audio Note-os témakört, pedig mintha lett volna.
1. Rosszul emlékszem?
2. Béna vagyok és csak én nem találom?
3. Valamiért meg lett szüntetve?
Közben találtam egyet a "hangsugárzók" között, de az én hülye kérdésem pont nem hangsugárzókra vonatkozna, így ott nem merem feltenni ...
Basszus! Nem az olvasó szemüvegem volt rajtam, és ezért alig láttam a hülye képernyőt ...
A kérdés tárgytalan ... elnézést, de törölni nem tudom ...
Volna egy kérdésem. Audio Note témában szeretnék kérdezni egy hülyeséget, de nem találok Audio Note-os témakört, pedig mintha lett volna.
1. Rosszul emlékszem?
2. Béna vagyok és csak én nem találom?
3. Valamiért meg lett szüntetve?
Közben találtam egyet a "hangsugárzók" között, de az én hülye kérdésem pont nem hangsugárzókra vonatkozna, így ott nem merem feltenni ...

Basszus! Nem az olvasó szemüvegem volt rajtam, és ezért alig láttam a hülye képernyőt ...

A kérdés tárgytalan ... elnézést, de törölni nem tudom ...
Azt szeretném kérdezni, be lehetne-e állítani, hogy új regisztrációkor az Értesítési beállításoknál alapból be legyenek pipálva az e-mail üzenetek?
Egyre többször találkozom azzal, hogy az új tagok nem értesülnek a privát üzenetekről és csak a hirdetésben tudnak kommunikálni.
Egyre többször találkozom azzal, hogy az új tagok nem értesülnek a privát üzenetekről és csak a hirdetésben tudnak kommunikálni.
Usher - Valhalla - Emotiva
Sajnos igen....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Ez egy ma esti hozzáférés, Szegedről. Van benne néhány időtúllépés, de nem vészes.
32253
32253
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3248
A nem túl acélos tempóra, akadozásokra már nem is panaszkodom, pedig az is elég rendszeres.
Csak azt ne mondja senki, hogy biztos nálam van a hiba, mert nálam egyetlen más oldalon sem produkál ilyen anomáliákat.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 471
- Kapcsolat:
Most sem túl acélos a tempó, de kivárom.zoli73 írta: ↑2025.03.16., vas. 18:49Nálam hetente tuti van egy ilyen "mosolyszünet", sajnos néha 2-3 is.stx írta: ↑2025.03.16., vas. 18:43Borotválkoztál ma?zoli73 írta: ↑2025.03.16., vas. 17:53Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra magyarázat, hogy időközönként miért nem elérhető az oldal?
Nálam hetente legalább egyszer előfordul, hogy akár órákig nem tudok benézni az oldalra, aztán minden átmenet nélkül helyreáll. Például ez ma, most is előfordult. Legutóbb kb. 14 óra körül voltam itt, majd úgy tíz perccel ez előttig, "a kért oldal nem elérhető" üzenetet kaptam, majd megnyílt az oldal, de újra be kellet jelentkezzek. Az újboli bejelentkezésre csak nagyon ritkán van szükség, legtöbbször "emlékezik rám" az oldal, ha újra elérhetővé válik.
Ugyanakkor minden más oldal hibátlanul működik, csak itt tapasztalom ezt a nehézséget.
Más is tapasztal(t) ilyet?
Köszönöm!![]()
(Egyébként, tényleg volt ma délután kimaradás.)
Nem, nem borotválkoztam ma, de nem is értem, hogy ez nálad mit jelent.![]()
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3248
Nálam hetente tuti van egy ilyen "mosolyszünet", sajnos néha 2-3 is.stx írta: ↑2025.03.16., vas. 18:43Borotválkoztál ma?zoli73 írta: ↑2025.03.16., vas. 17:53Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra magyarázat, hogy időközönként miért nem elérhető az oldal?
Nálam hetente legalább egyszer előfordul, hogy akár órákig nem tudok benézni az oldalra, aztán minden átmenet nélkül helyreáll. Például ez ma, most is előfordult. Legutóbb kb. 14 óra körül voltam itt, majd úgy tíz perccel ez előttig, "a kért oldal nem elérhető" üzenetet kaptam, majd megnyílt az oldal, de újra be kellet jelentkezzek. Az újboli bejelentkezésre csak nagyon ritkán van szükség, legtöbbször "emlékezik rám" az oldal, ha újra elérhetővé válik.
Ugyanakkor minden más oldal hibátlanul működik, csak itt tapasztalom ezt a nehézséget.
Köszönöm!![]()
Nem, nem borotválkoztam ma, de nem is értem, hogy ez nálad mit jelent.

MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 471
- Kapcsolat:
Borotválkoztál ma?zoli73 írta: ↑2025.03.16., vas. 17:53Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra magyarázat, hogy időközönként miért nem elérhető az oldal?
Köszönöm!