a Heedisták,kézenfogott,hogy itt vannak,sok rendszerképet látok/látunksupravox írta: ↑2025.07.20., vas. 12:28Sztem dixie nem pécézte ki magának a heed táborát.Shimano írta: ↑2025.07.20., vas. 10:10Mert ezek a heedisták már csak ilyen egyszerűen gondolkodnak.dixie-chicken írta: ↑2025.07.20., vas. 08:53
nem is értem hogy a Heedisták,mért tárolják a mono végfokokat gyakorlatilag az esetek 99,9% az előfokhoz közel,amikor elhelyezhetőek lennének a hangszoró közvetlen közelségében...puding próbája az evés...én pár hónapig éltem kölcsönkapott mono vékfokokkal (AVM M4+AVM Vorstufe),és a végfokokat a hangszoró tövében helyeztem el,hosszú IC-ét használva,a hangszorókábelek ha voltak fél méteresek..
![]()
De sok más monoblokkos rendszer is van,ennek ellenére csak a heedisták jönnek a célkeresztbe,no de sebaj.
De majd kipróbálja ezt egy heedista is,az ic hossza adott is ehhez nála,egy hosszabb tápot kell faragnia,ez is van neki,na meg valamit amire ráteszi a vasakat ha ez az út jónak tűnik,de ez rá ér,egyelőre a kőpadló is megteszi nála,és már csak az a kérdés,hogy milyen is legyen az a rövid hs kábel.![]()
Csak valami folyóméterben is kapható kanóc jöhet szóba,viszont annak nem látom értelmét hogy azt rövidítsem le ami van.
Nah,még agyalok ezen.
Csak ezzel neki is volt konkrét tapasztalata.
Ahogy ismerem olyanokról sose ír ami nem az Ő közvetlen élménye.
Amúgy meg sztem azért nem teszik el a "monoblokkokat" mert olyan kis tündibündik és együtt mutatnak jól.
Én a nagyobb vasakat kedvelem és még nekem is egy csoportban tetszenek.
Ja és hát a heed kedvelők amúgy sem.foglalkoznak a kábelezéssel..
Vagy rosszul tudom?![]()

magam is gondolkodtam hasonlóban,Quad Artera-k,vagy az új 303-sok,elegáns kis "sámlikon" (fém/fa),közel a hangszoróhoz,XLR (hosszabb) kábelezés,és szwsz...