Nekem bejött a 12 pro, de pont az és olyan, amit papíron is kínál. Nekem fülre olyan 60hz-ig van rendben a basszusok mennyisége, onnan lefelé - bár mélyre megy és bizonyos zenéknél hallani egészen brutális 35-38hz körüli frekvenciákat is rajta, de halkabban, mint ideális lenne, ezért én is elkezdtem szubwooferben gondolkodni, illetve első körben váltalék 19-re, mert kicsi a helységem és nem kizárt, hogy a 19 mellé már nem feltétlen igényelnék szubot. Kiderül.tottyi írta: ↑2025.04.02., szer. 10:27Azon a face csoportban soknak van ATC 20 activ valtozat meg passziv is. Irtak, hogy inkabb ehez vesznek sub-ot mint valami nagyobb ATC-et vennenek. Multkor az egyik illeto inkabb vett ATC 40-es passziv tovert 16 ezer esuros erositovel mint aktivat,mikro makro írta: ↑2025.04.02., szer. 09:52A PMC egy közvetlenebb konkurense az ATC-nek. Nekem egyelőre nincs PMC tapasztalatom, de nem sokára lesz, van a városban egy srác akinek lapul egy brutális, sokmillió forintos PMC passzív main monitor a sufnijában, azok le lesznek tesztelve, amint megjött külföldről.
viszont ebbol mar siman kojonne az ATC 50-es aktiv is, nem ertem miert vasaroljak megis a kisebb mdelleket.![]()
Irjak tobben is, hogy jobbnak halljak a kissebb basszus drivereket mint a nagyokat.
A helység méretének és akusztikai tulajdonságainak figyelembevétele jó eséllyel az ATC falak esetében sem kikerülhető, azt gyanítom, hogy a 20at és társait főleg kisebb helységekben preferálják, de csak tipp.