Ha rámész a profiljára, láthatod, hogy több, mint egy hete nem lépett be.
Tehát a privát üzenetet biztos nem látta, és jó eséllyel az emailt sem, ha ennyire nem online emberünk.

Ha rámész a profiljára, láthatod, hogy több, mint egy hete nem lépett be.

Nem véletlenűl fogalmaztam úgy, hogy mostanában, mert az elmúlt hetekben/hónapban láttam vagy tizet, és csak azt, ami szembe jött, számomra érdekes témákban.Aszpirin írta: ↑2024.11.21., csüt. 23:21Egyetlen fórumtárs művelte ezt ma, háromszor is. Ő az imént kapott egy warningot, a szabályzat idevonatkozó pontjának idézésével együtt.zoli73 írta: ↑2024.11.21., csüt. 19:43Szép estét mindenkinek!
Úgy látom, hogy mostanában újra megszaporodtak a "privát ment", "küldtem privátot" szövegű, értelmetlen hozzászólások az adás-vételi topicokban. Számomra nagy talány, hogy akik ezeket írják, és tólják vele az adott hírdetést, Ők nem tudják, hogyan működik a fórum? Hogy ez szabályzatba ütköző?
Lehet, hogy reaktiválni kellene azt a bannert, ami erre figyelmeztet.

Egyetlen fórumtárs művelte ezt ma, háromszor is. Ő az imént kapott egy warningot, a szabályzat idevonatkozó pontjának idézésével együtt.zoli73 írta: ↑2024.11.21., csüt. 19:43Szép estét mindenkinek!
Úgy látom, hogy mostanában újra megszaporodtak a "privát ment", "küldtem privátot" szövegű, értelmetlen hozzászólások az adás-vételi topicokban. Számomra nagy talány, hogy akik ezeket írják, és tólják vele az adott hírdetést, Ők nem tudják, hogyan működik a fórum? Hogy ez szabályzatba ütköző?
Lehet, hogy reaktiválni kellene azt a bannert, ami erre figyelmeztet.

Így:Attilag001 írta: ↑2024.09.28., szomb. 15:52Hogyan lehet így előre ugrasztani a hirdetést, hogy olyan mintha ma hirdetted volna meg?

Röviden: Automatikusan nem.Rock60 írta: ↑2024.09.26., csüt. 13:48Üdv, Mindenkinek !
Az lenne a kérdésem, hogy a kapott privát üzeneteimet tudom - e utólag csoportosítani felhasználói nevek szerint ?
Úgy értem, hogy pl. egyik kupacban Vikunya, másik csoportban Reserved, harmadikban Revox, stb. üzenetei.
Ha egy régebbi, már elolvasott üzenetet olvasnék el újból, rengeteg időbe telik sokszor, míg megtalálom, név szerinti csoportosításból sokkal egyszerűbb lenne...
Köszi.

Ok. Vettem és megértem ...Vinkler írta: ↑2024.06.25., kedd 09:17Az adminos mailekre csak 1-2 napon belül reagálunk, egyszerűen nincs kapacitásunk rá, hogy hamarabb feldolgozzuk. Köszi a megértést.Snipi írta: ↑2024.06.25., kedd 07:46Máshogy nem tudtam felvenni a kapcsolatot, mivel nem tudtam a fórumra írni bejelentkezés nélkül.
Az "elfelejtettem a jelszót" meg nem volt igaz, mert nem felejtettem el, és mivel az általában jelszómódosítással is jár, ezt szerettem volna elkerülni.
Most már ha megint ilyen gondom lesz, legalább tudni fogom, hogy mi a gond.![]()

Az adminos mailekre csak 1-2 napon belül reagálunk, egyszerűen nincs kapacitásunk rá, hogy hamarabb feldolgozzuk. Köszi a megértést.Snipi írta: ↑2024.06.25., kedd 07:46Máshogy nem tudtam felvenni a kapcsolatot, mivel nem tudtam a fórumra írni bejelentkezés nélkül.
Az "elfelejtettem a jelszót" meg nem volt igaz, mert nem felejtettem el, és mivel az általában jelszómódosítással is jár, ezt szerettem volna elkerülni.
Most már ha megint ilyen gondom lesz, legalább tudni fogom, hogy mi a gond.
Máshogy nem tudtam felvenni a kapcsolatot, mivel nem tudtam a fórumra írni bejelentkezés nélkül.

Köszönöm, így már érthető. Gondolhattam volna rá, elnézést kérek.csandaz írta: ↑2024.06.25., kedd 05:13Kedvse Snipi!Snipi írta: ↑2024.06.25., kedd 04:31Történt valami módosítás a szoftverben tegnap?
Eddig az ilyen "kiválasztós" kép (válassza ki a képek közül a griffmaradakat ábrázoló képeket) még nem volt. A nem vagyok robot elv alapján.
Firefox-al nem sikerült tegnap délután belépnem - írtam is mail-t, de válasz nem jött - aztán ma reggel gondoltam egyet és megpróbáltam Edge-vel, azzal bejött ez a "nem vagyok robot" cucc.
Most már Firefox-al sikerült bejelentkeznem. Sajnos rajtam kívül álló okok miatt, amit itt nem fejthetek ki kénytelen vagyok Firefox-ot használni.
Jó lenne, ha az ilyen programmódosítások valahogy közkinccsé lennének téve, vagy "nem sikerült belépni"-kor kapnánk erről információt, hogy ez is lehet az ok.
Talán most már menni fog : a probléma fő oka mint mindig : az információhiány volt.
Az adminisztrációs email címet nem nézzük 7/24-ben, általában naponta egyszer nézek rá, reggel vagy este.
Tegnap délután 4-kor írtál levelet.
Nem, nem volt változtatás. Előfordulhat, hogy maga a recaptcha szolgáltatásban volt hiba, ami rajtunk kívül áll és nem tudunk vele mit csinálni.
Azért nem volt "információ" adva, mert a mi a részünkről nem volt változás, de rajtunk kívül több résztvevő játszik össze, hogy a fórum elérhető legyen.

Kedvse Snipi!Snipi írta: ↑2024.06.25., kedd 04:31Történt valami módosítás a szoftverben tegnap?
Eddig az ilyen "kiválasztós" kép (válassza ki a képek közül a griffmaradakat ábrázoló képeket) még nem volt. A nem vagyok robot elv alapján.
Firefox-al nem sikerült tegnap délután belépnem - írtam is mail-t, de válasz nem jött - aztán ma reggel gondoltam egyet és megpróbáltam Edge-vel, azzal bejött ez a "nem vagyok robot" cucc.
Most már Firefox-al sikerült bejelentkeznem. Sajnos rajtam kívül álló okok miatt, amit itt nem fejthetek ki kénytelen vagyok Firefox-ot használni.
Jó lenne, ha az ilyen programmódosítások valahogy közkinccsé lennének téve, vagy "nem sikerült belépni"-kor kapnánk erről információt, hogy ez is lehet az ok.
Talán most már menni fog : a probléma fő oka mint mindig : az információhiány volt.

Mindenkitől elnézést kérek, módosítottam a beállításokat.

Szerintem ez csak valami beállítási gebasz, amit javítani tudun, de hagyom Vinklert, hogy megcáfoljon, ha kell, mert nem én hoztam a topikokat létre. Én bevallom, észer sem vettem, hogy nem lehet értékelni...

Amikor "Elköltöztünk"! - et kapsz értesítésekből, akkor lépj egyet vissza, és nézd, hogy a címsorban milyen domain szerepel. Ha avx.hu, akkor a hiba valahol nálad van, mert avxforum.hu-ról kellene kiindulni.