Már meghirdette 400 ezerért....)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Árazás - mennyit érhet?
Re: Árazás - mennyit érhet?
Újonnan anno 3.000 Euro körül volt egy pár, ha nincs leütve, szétkarcolva, akkor 600-700 ezer Ft körül van a piaci értéke.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Sziasztok!
Árazásban kérnék segítséget!
Elac FS 248 hangfalpár kitűnő állapotban menyit érhet?
Árazásban kérnék segítséget!
Elac FS 248 hangfalpár kitűnő állapotban menyit érhet?
Köszi. Akkor lehet megpróbálkozom vele, aztán ha nem megy, megy a pincébe...már majd ha meg lesz az utódja.alto írta: ↑2025.01.27., hétf. 18:41Az ilyen koros hangfalaknak kétféle vásárlója akad: van akinek kifejezetten pont ez kell (gyűjtőszenvedélyből vagy nosztalgiából), ők eredeti gyári állapotot akarnak, és lehetőleg sérülésmentességet, van akinek kb. mindegy, csak szóljon valahogy, ők viszont 20-30ezernél többet nem adnak ki érte.
Az ilyen koros hangfalaknak kétféle vásárlója akad: van akinek kifejezetten pont ez kell (gyűjtőszenvedélyből vagy nosztalgiából), ők eredeti gyári állapotot akarnak, és lehetőleg sérülésmentességet, van akinek kb. mindegy, csak szóljon valahogy, ők viszont 20-30ezernél többet nem adnak ki érte.RobeeK írta: ↑2025.01.27., hétf. 17:30Köszi. Még az 50e-nél is kevesebbet? Akkor inkább hazaviszem tüzifának, úgy többet ér :)alto írta: ↑2025.01.27., hétf. 17:07A maga idejében nem volt ez egy rossz hangfal, ha jól emlékszem a Zsolt Audio is forgalmazta itthon.
Viszont 1989-ben kezdték gyártani, tehát minimum 30 évesek lehetnek.
Gyári állapotban, sérülésmentesen kb. 100ezer körül lehet a használtpiaci érték, sérülésekkel viszont inkább csak 50ezer.
Nem eredeti hangszórókkal javítva csak aprópénzt lehet érte kérni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Köszi. Még az 50e-nél is kevesebbet? Akkor inkább hazaviszem tüzifának, úgy többet ér :)alto írta: ↑2025.01.27., hétf. 17:07A maga idejében nem volt ez egy rossz hangfal, ha jól emlékszem a Zsolt Audio is forgalmazta itthon.
Gyári állapotban, sérülésmentesen kb. 100ezer körül lehet a használtpiaci érték, sérülésekkel viszont inkább csak 50ezer.
A maga idejében nem volt ez egy rossz hangfal, ha jól emlékszem a Zsolt Audio is forgalmazta itthon.RobeeK írta: ↑2025.01.27., hétf. 16:14Sziasztok!
Árazásban szeretnék segítséget kérni.
Az lenne egy kérdésem, hogy egy pár Royd Apex mennyit érhet?
Állapotáról:
Kb 10 éve van nálam, Budapesten vettem, ennél korábbi előéletéről nem tudok, szerintem az előző tulajdonos sem, ha jól tudom külföldről lett vásárolva.
Külsőleg az állapota szép, 1-2 makulával, szerintem fel volt újítva. Azt a párat pár éve szedte össze, ugyanis a bérelt lakásba a tulaj bement valamit javíttatni az ablakon a távollétemben (ezt jelezte), azonban nem feltételeztük hogy a jóember nem képes fél méterrel odébb tolni a hangfalat...
Tavaly nyáron elhallgatott az egyik magassugárzó. Akkor az javíttatva lett, a hangszorobolt.hu-ba vittem be. Anno érdeklődtem itt a fórumon, hol lenne érdemes vele próbálkozni, de mire választ kaptam, addigra rég beadtam :) Azóta szól, viszont mikor ősszel Fapaci volt nálam a szobát mérni, akkor mondta, hogy valami nem ok a frekvencia menetben, mivel nem volt (nem is lehetett) a váltóhoz állítva. Azóta úton van Dániából egy Rega d2008/7203, ami remélhetően orvosolja ezt a problémát.
Váltó tudtommal rendben van, azt ekkor Béres János nézte meg.
Köszi.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Sziasztok!
Állapotáról:
Kb 10 éve van nálam, Budapesten vettem, ennél korábbi előéletéről nem tudok, szerintem az előző tulajdonos sem, ha jól tudom külföldről lett vásárolva.
Külsőleg az állapota szép, 1-2 makulával, szerintem fel volt újítva. Azt a párat pár éve szedte össze, ugyanis a bérelt lakásba a tulaj bement valamit javíttatni az ablakon a távollétemben (ezt jelezte), azonban nem feltételeztük hogy a jóember nem képes fél méterrel odébb tolni a hangfalat...
Tavaly nyáron elhallgatott az egyik magassugárzó. Akkor az javíttatva lett, a hangszorobolt.hu-ba vittem be. Anno érdeklődtem itt a fórumon, hol lenne érdemes vele próbálkozni, de mire választ kaptam, addigra rég beadtam :) Azóta szól, viszont mikor ősszel Fapaci volt nálam a szobát mérni, akkor mondta, hogy valami nem ok a frekvencia menetben, mivel nem volt (nem is lehetett) a váltóhoz állítva. Azóta úton van Dániából egy Rega d2008/7203, ami remélhetően orvosolja ezt a problémát.
Köszi.
Állapotáról:
Köszi.
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni az alábbi sztereó rendszer árazásában:
Quadral Rhodium 400 álló hangfalpár, fekete
Advance Acoustic X-i90 erősítő
kb 3m minőségi kábel
2016 Októberi újonnan, egyben vásárolt rendszer, rendszeresen hallgatva de nem állandóan vagy kiemelten gyakran. Minden szempontból hibátlanul működik, esztétikailag mintha új lenne. Csak ezt hallgatom szóval nincs összehasonlítási alapom más hifi rendszerrel, de szerintem csodásan szól.
Köszönöm!
Szeretnék segítséget kérni az alábbi sztereó rendszer árazásában:
Quadral Rhodium 400 álló hangfalpár, fekete
Advance Acoustic X-i90 erősítő
kb 3m minőségi kábel
2016 Októberi újonnan, egyben vásárolt rendszer, rendszeresen hallgatva de nem állandóan vagy kiemelten gyakran. Minden szempontból hibátlanul működik, esztétikailag mintha új lenne. Csak ezt hallgatom szóval nincs összehasonlítási alapom más hifi rendszerrel, de szerintem csodásan szól.
Köszönöm!
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Sziasztok! Ennek a pakknak(27db) mennyi lehet a reális piaci értéke?
Képeket csatolok azon minden infó megtalálható.
Ahová nincs odaírva hogy eladó az nem eladó! Köszönöm szépen!
Képeket csatolok azon minden infó megtalálható.
Ahová nincs odaírva hogy eladó az nem eladó! Köszönöm szépen!

Így viszont nem igazán lehet eladni, vagy csak aprópénzért. Értsd 30-40ezer.
Re: Phonar p30 prémium mennyit érhet?
Sérülésmentesen, hibátlan állapotban kb. 150-170ezer.Tibicsoki87 írta: ↑2025.01.14., kedd 11:14Sziasztok!
Van egy Phonar p30 prémium hangfal párom amin gondolkodom hogy megválnék tőle. Az egyik mélynek a pórédője szétporladt , de maga a hangszorónak semmi baja szépen szól attól. A korából kifolyólag kisebb karcok vannak rajta. Hátul a kábelcsatlakozónál a műanyag borítás közül van amelyik szét van repedve de attól semmi gond nincs vele. Árazásban szeretnék segítséget kérni. Köszönöm!
Így viszont nem igazán lehet eladni, vagy csak aprópénzért. Értsd 30-40ezer.
BARTIMEX AUDIO Honlap
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1210
Re: Phonar p30 prémium
100-120 eft.
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Phonar p30 prémium
Sziasztok!
Van egy Phonar p30 prémium hangfal párom amin gondolkodom hogy megválnék tőle. Az egyik mélynek a pórédője szétporladt , de maga a hangszorónak semmi baja szépen szól attól. A korából kifolyólag kisebb karcok vannak rajta. Hátul a kábelcsatlakozónál a műanyag borítás közül van amelyik szét van repedve de attól semmi gond nincs vele. Árazásban szeretnék segítséget kérni. Köszönöm!
-
- Újonc fórumos
Phonar p30 prémium mennyit érhet?
Sziasztok!
-
- Isten Hozott! :)
Kedves Fórumozók!
Szeretnék segítséget kérni a TV Panasonic 55" GZ960E OLED TV-m árazásában. Az történt, hogy észrevettem, hogy a TV szélén körben elkezdett pixelhibásodni. Csatolok róla képet is. Filmezés közben nem látni, de mivel már észrevettem ezért mindig keresem ezeket a halott pixeleket. Mennyit kérhetek egy ilyen hibával megáldott készülékért?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Krisztián
Szeretnék segítséget kérni a TV Panasonic 55" GZ960E OLED TV-m árazásában. Az történt, hogy észrevettem, hogy a TV szélén körben elkezdett pixelhibásodni. Csatolok róla képet is. Filmezés közben nem látni, de mivel már észrevettem ezért mindig keresem ezeket a halott pixeleket. Mennyit kérhetek egy ilyen hibával megáldott készülékért?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Krisztián
Tisztelet a Fórumtagoknak!
Egy Heco Mythos 500 beárazásában szeretnék segítséget kérni.
2 éve vannak nálam azóta nemdohányzó lakásban volt, kisállat nélkül. Öreg modell, nem kerül elő gyakran.
Az én fülemnek tökéletesen működnek.
Csatolok pár képet :
A kérdés a következő:
Ha eladni szeretném, nem pedig hirdetni, akkor mennyiért tegyem fel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Egy Heco Mythos 500 beárazásában szeretnék segítséget kérni.
2 éve vannak nálam azóta nemdohányzó lakásban volt, kisállat nélkül. Öreg modell, nem kerül elő gyakran.
Az én fülemnek tökéletesen működnek.
Csatolok pár képet :
A kérdés a következő:
Ha eladni szeretném, nem pedig hirdetni, akkor mennyiért tegyem fel?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
- Isten Hozott! :)
- Kapcsolat:
Árazás - mennyit érhet?
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, mi a reális ára manapság a Focal Dimension baromnak saját SUB-jával? Hibátlan működés, 99%-os küllem (a két kis előlap hajszálkarcos, az asszony egyszer megtakarította...), távirányító, gyári full dobozok. Rápakolva sosem volt, asztali és fali konzolok megvannak.
Aktív használatban már egy éve nem volt, a gyerkőc érkezése óta nincs lehetőségem kiélvezni, ezért is adnám tovább, hogy tehesse tovább a dolgát szépen.
Előre is köszönöm a segítséget:
Patrik
Segítsetek kérlek, mi a reális ára manapság a Focal Dimension baromnak saját SUB-jával? Hibátlan működés, 99%-os küllem (a két kis előlap hajszálkarcos, az asszony egyszer megtakarította...), távirányító, gyári full dobozok. Rápakolva sosem volt, asztali és fali konzolok megvannak.
Aktív használatban már egy éve nem volt, a gyerkőc érkezése óta nincs lehetőségem kiélvezni, ezért is adnám tovább, hogy tehesse tovább a dolgát szépen.
Előre is köszönöm a segítséget:
Patrik
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy mennyiért tudnám eladni a következő szettemet:
Topping L50
Topping E50
Hifiman XS Edition fejhallgató
Topping kábel az L50-E50-hez
2023 júliusában vettem mindent,gondolom 2év a garancia.
Köszönöm!
Topping L50
Topping E50
Hifiman XS Edition fejhallgató
Topping kábel az L50-E50-hez
2023 júliusában vettem mindent,gondolom 2év a garancia.
Köszönöm!
A szomorú realitás az, hogy a Visaton mélyeket tudod eladni kb. 10 ezerért darabját, amennyiben működőképesek. A többi kuka.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Sziasztok!
Beárazásban, vagy egyáltalán az eladás módjában szeretném tanácsotokat kérni.
A téma azért nehézkes, mert semmilyen tesztből, véleményezésből, más hirdetésekben szereplő árból nem tudok kiindulni: ugyanis egy házilag épített álló hangfalpárról lenne szó, nincs még egy ilyen a világon. Édesapám (komolyan vehető bútoripari szaktudással, viszont elektronikailag - bár valószínűleg alaposan utánaolvasott és értette, mit csinál - nem szakemberként) építette még a 2000-es évek közepe táján, mélynyomó nélküli ("5.0") házimozi rendszerhez és zenehallgatásra. A gyerek- és kamaszkori emlékeimben "szép tisztán, és ha kell, erőteljesen tudott szólni" -, de persze tisztában vagyok vele, hogy erre a bemondásra 10+ év távlatából semmit nem lehet adni, pláne egy komolyabb hifisnek, audiofilnek. Szóval akkor el kéne adni. Ehhez viszont próbálhatóvá kéne tenni, hogy lehessen valamit mutatni a minőségéről. Az meg nem megy jelen állapotában, mert a középhangszórók pereme elrohadt az utóbbi 5-6 évnyi állásban. (Azt most hagyjuk is a végére, hogy erősítőt, műsorforrást hozni kellene hozzá, mert a helyszínen ilyesmi nincsen.) Így hát jelen állapotban a benne levő hangszórók típusait, és a ház méreteit tudom megadni, mint kiindulási alap, + fotók róla.
- A mély egy Visaton W250 (8 ohmos), ezt úgy 20-25 ezer között látom darabját.
- A közép Videoton HB13 1544-539 (szintén 8 ohm), amit egy helyen látok 7500/db áron. Tekintve, hogy peremezni kell, és nem ritkaság, ezt kb. vehetjük úgy is, hogy alkatrészként semmit se ér.
- A csipogó SAL DTF-12 típus, amit szintén a mai napig lehet újonnan kapni, komoly 3500..5000 Ft közötti árakon.
- Mindez egy 140 cm magas, 35x46 cm alapterületű bútorlap házban. 20+ kg darabja, ez biztos, így csak személyes átvétel jöhet szóba Baján. És az is leginkább csak Baján, az ország végében, mert nincs saját autóm, amivel akár darabonként, más utakkal egybekötve el tudnám hozni.
Erős kétségeim vannak, hogy ez így komoly hifis (nem "tízezerért kéne valami, mulatóst üvöltetni a kertben" típusú) vevőnek érdekes lehet.. már csak azért is, mert ilyen körökben a VT és a SAL is az alsópolcos szemét kategóriának szokott elkönyvelődni, ahogy olvasom. Szóval több ötlet is megfordult a fejemben, mint lehető legjobb hasznosítás:
- Egyben adni jelen állapotában, akkor kb. 40-50 ezret talán (??) ad érte valaki, a fenti hangszórók (leginkább a mélyek) használt alkatrészárai alapján.
- Szétszerelni és hangszórónként meghirdetni, amivel kb. hasonló árat várnék, de talán hamarabb, mert hangszórót lehet postázni, vagy magammal tudom hozni a fővárosba itteni átadásra. (A doboz kb. maradna tűzifa, amiért fájna a szívem, de nem hiszem, hogy piaci értéke lenne üresen.)
- Esetleg a közepeket kivenni, megjavíttatni (lehet nem éri meg, hanem alig valamivel többért újat is kapok belőle), és használatra készen meghirdetni..? Ebbe csak akkor fognék bele, ha így jó eséllyel 70-80 ezerért el lehetne adni, és nem évek múlva hatalmas szerencsével.
Előre is köszönöm, ha valami meglátással tudtok segíteni, merre induljak el!
Tomi
Beárazásban, vagy egyáltalán az eladás módjában szeretném tanácsotokat kérni.
A téma azért nehézkes, mert semmilyen tesztből, véleményezésből, más hirdetésekben szereplő árból nem tudok kiindulni: ugyanis egy házilag épített álló hangfalpárról lenne szó, nincs még egy ilyen a világon. Édesapám (komolyan vehető bútoripari szaktudással, viszont elektronikailag - bár valószínűleg alaposan utánaolvasott és értette, mit csinál - nem szakemberként) építette még a 2000-es évek közepe táján, mélynyomó nélküli ("5.0") házimozi rendszerhez és zenehallgatásra. A gyerek- és kamaszkori emlékeimben "szép tisztán, és ha kell, erőteljesen tudott szólni" -, de persze tisztában vagyok vele, hogy erre a bemondásra 10+ év távlatából semmit nem lehet adni, pláne egy komolyabb hifisnek, audiofilnek. Szóval akkor el kéne adni. Ehhez viszont próbálhatóvá kéne tenni, hogy lehessen valamit mutatni a minőségéről. Az meg nem megy jelen állapotában, mert a középhangszórók pereme elrohadt az utóbbi 5-6 évnyi állásban. (Azt most hagyjuk is a végére, hogy erősítőt, műsorforrást hozni kellene hozzá, mert a helyszínen ilyesmi nincsen.) Így hát jelen állapotban a benne levő hangszórók típusait, és a ház méreteit tudom megadni, mint kiindulási alap, + fotók róla.
- A mély egy Visaton W250 (8 ohmos), ezt úgy 20-25 ezer között látom darabját.
- A közép Videoton HB13 1544-539 (szintén 8 ohm), amit egy helyen látok 7500/db áron. Tekintve, hogy peremezni kell, és nem ritkaság, ezt kb. vehetjük úgy is, hogy alkatrészként semmit se ér.
- A csipogó SAL DTF-12 típus, amit szintén a mai napig lehet újonnan kapni, komoly 3500..5000 Ft közötti árakon.
- Mindez egy 140 cm magas, 35x46 cm alapterületű bútorlap házban. 20+ kg darabja, ez biztos, így csak személyes átvétel jöhet szóba Baján. És az is leginkább csak Baján, az ország végében, mert nincs saját autóm, amivel akár darabonként, más utakkal egybekötve el tudnám hozni.
Erős kétségeim vannak, hogy ez így komoly hifis (nem "tízezerért kéne valami, mulatóst üvöltetni a kertben" típusú) vevőnek érdekes lehet.. már csak azért is, mert ilyen körökben a VT és a SAL is az alsópolcos szemét kategóriának szokott elkönyvelődni, ahogy olvasom. Szóval több ötlet is megfordult a fejemben, mint lehető legjobb hasznosítás:
- Egyben adni jelen állapotában, akkor kb. 40-50 ezret talán (??) ad érte valaki, a fenti hangszórók (leginkább a mélyek) használt alkatrészárai alapján.
- Szétszerelni és hangszórónként meghirdetni, amivel kb. hasonló árat várnék, de talán hamarabb, mert hangszórót lehet postázni, vagy magammal tudom hozni a fővárosba itteni átadásra. (A doboz kb. maradna tűzifa, amiért fájna a szívem, de nem hiszem, hogy piaci értéke lenne üresen.)
- Esetleg a közepeket kivenni, megjavíttatni (lehet nem éri meg, hanem alig valamivel többért újat is kapok belőle), és használatra készen meghirdetni..? Ebbe csak akkor fognék bele, ha így jó eséllyel 70-80 ezerért el lehetne adni, és nem évek múlva hatalmas szerencsével.
Előre is köszönöm, ha valami meglátással tudtok segíteni, merre induljak el!
Tomi
Köszönöm az útbaigazítást: előveszem , meghallgatom, képeket készítek (egyébként vállalható állapotban tettem félre őket, rövid ideig be volt kötve a rendszerembe)alto írta: ↑2024.11.15., pén. 12:21Ez egy közel 50 éves darab, elég nehéz a piaci értékét belőni. Ennyi idő alatt ráadásul bőven elfáradhatott benne néhány hangszóró, vagy váltó alkatrész. Ha eredeti a hangszóró készlet és nem hibás egyik sem, műszakilag rendben van, torzításmentesen, jól szól, nincs leütve, szétkarcolva, akkor szerintem kb. 70-80 ezer Ft. Egyéb esetben a töredéke, vagy kuka.
Ez egy közel 50 éves darab, elég nehéz a piaci értékét belőni. Ennyi idő alatt ráadásul bőven elfáradhatott benne néhány hangszóró, vagy váltó alkatrész. Ha eredeti a hangszóró készlet és nem hibás egyik sem, műszakilag rendben van, torzításmentesen, jól szól, nincs leütve, szétkarcolva, akkor szerintem kb. 70-80 ezer Ft. Egyéb esetben a töredéke, vagy kuka.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Kedves Fórumtársak: Beovox 4703 hangsugárzó pár, (nem illik a nappaliba, túl nagy) a feleségem cseszeget, hogy kell a hely. Segítsetek a beárazáson.
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok!
Egy hibátlan állapotú Primare SPA22 HDVB titán színben mit érhet manapság?
Köszi
Egy hibátlan állapotú Primare SPA22 HDVB titán színben mit érhet manapság?
Köszi
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Üdv. a tagoknak! Segítene nekem valaki érték meghatározásban? Egy 1 méteres Alpha-Snake RCA kábel pár milyen értéket képviselhet ha szeretném eladni? 

Netes kép*
Köszönöm előre is!

Netes kép*
Köszönöm előre is!