Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Árazás - mennyit érhet?

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
dumdum
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 36

Re: Árazás - mennyit érhet?

Hozzászólás Szerző: dumdum »

alto írta:
2025.02.06., csüt. 15:18
Rbert írta:
2025.02.04., kedd 20:18
Sziasztok!
Árazásban kérnék segítséget!
Elac FS 248 hangfalpár kitűnő állapotban menyit érhet?
Elac 248.1.jpg
Elac 248.jpg
Újonnan anno 3.000 Euro körül volt egy pár, ha nincs leütve, szétkarcolva, akkor 600-700 ezer Ft körül van a piaci értéke.
Már meghirdette 400 ezerért....)
Már a B oldal forog így 60 felett...

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3158
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Rbert írta:
2025.02.04., kedd 20:18
Sziasztok!
Elac 248.1.jpg
Elac 248.jpg
Újonnan anno 3.000 Euro körül volt egy pár, ha nincs leütve, szétkarcolva, akkor 600-700 ezer Ft körül van a piaci értéke.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Rbert
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Rbert »

Sziasztok!
Elac 248.1.jpg
Elac 248.jpg

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: RobeeK »

alto írta:
2025.01.27., hétf. 18:41
Az ilyen koros hangfalaknak kétféle vásárlója akad: van akinek kifejezetten pont ez kell (gyűjtőszenvedélyből vagy nosztalgiából), ők eredeti gyári állapotot akarnak, és lehetőleg sérülésmentességet, van akinek kb. mindegy, csak szóljon valahogy, ők viszont 20-30ezernél többet nem adnak ki érte.
Köszi. Akkor lehet megpróbálkozom vele, aztán ha nem megy, megy a pincébe...már majd ha meg lesz az utódja.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

RobeeK írta:
2025.01.27., hétf. 17:30
alto írta:
2025.01.27., hétf. 17:07
A maga idejében nem volt ez egy rossz hangfal, ha jól emlékszem a Zsolt Audio is forgalmazta itthon.
Viszont 1989-ben kezdték gyártani, tehát minimum 30 évesek lehetnek.
Gyári állapotban, sérülésmentesen kb. 100ezer körül lehet a használtpiaci érték, sérülésekkel viszont inkább csak 50ezer.
Nem eredeti hangszórókkal javítva csak aprópénzt lehet érte kérni.
Köszi. Még az 50e-nél is kevesebbet? Akkor inkább hazaviszem tüzifának, úgy többet ér :)
Az ilyen koros hangfalaknak kétféle vásárlója akad: van akinek kifejezetten pont ez kell (gyűjtőszenvedélyből vagy nosztalgiából), ők eredeti gyári állapotot akarnak, és lehetőleg sérülésmentességet, van akinek kb. mindegy, csak szóljon valahogy, ők viszont 20-30ezernél többet nem adnak ki érte.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút

alto írta:
2025.01.27., hétf. 17:07
A maga idejében nem volt ez egy rossz hangfal, ha jól emlékszem a Zsolt Audio is forgalmazta itthon.
Gyári állapotban, sérülésmentesen kb. 100ezer körül lehet a használtpiaci érték, sérülésekkel viszont inkább csak 50ezer.
Köszi. Még az 50e-nél is kevesebbet? Akkor inkább hazaviszem tüzifának, úgy többet ér :)

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

RobeeK írta:
2025.01.27., hétf. 16:14
Sziasztok!
Árazásban szeretnék segítséget kérni.
Az lenne egy kérdésem, hogy egy pár Royd Apex mennyit érhet?
Állapotáról:
Kb 10 éve van nálam, Budapesten vettem, ennél korábbi előéletéről nem tudok, szerintem az előző tulajdonos sem, ha jól tudom külföldről lett vásárolva.
Külsőleg az állapota szép, 1-2 makulával, szerintem fel volt újítva. Azt a párat pár éve szedte össze, ugyanis a bérelt lakásba a tulaj bement valamit javíttatni az ablakon a távollétemben (ezt jelezte), azonban nem feltételeztük hogy a jóember nem képes fél méterrel odébb tolni a hangfalat...
Tavaly nyáron elhallgatott az egyik magassugárzó. Akkor az javíttatva lett, a hangszorobolt.hu-ba vittem be. Anno érdeklődtem itt a fórumon, hol lenne érdemes vele próbálkozni, de mire választ kaptam, addigra rég beadtam :) Azóta szól, viszont mikor ősszel Fapaci volt nálam a szobát mérni, akkor mondta, hogy valami nem ok a frekvencia menetben, mivel nem volt (nem is lehetett) a váltóhoz állítva. Azóta úton van Dániából egy Rega d2008/7203, ami remélhetően orvosolja ezt a problémát.
Váltó tudtommal rendben van, azt ekkor Béres János nézte meg.
Köszi.
BARTIMEX AUDIO Honlap

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sziasztok!
Árazásban szeretnék segítséget kérni.
Az lenne egy kérdésem, hogy egy pár Royd Apex mennyit érhet?
Állapotáról:
Kb 10 éve van nálam, Budapesten vettem, ennél korábbi előéletéről nem tudok, szerintem az előző tulajdonos sem, ha jól tudom külföldről lett vásárolva.
Külsőleg az állapota szép, 1-2 makulával, szerintem fel volt újítva. Azt a párat pár éve szedte össze, ugyanis a bérelt lakásba a tulaj bement valamit javíttatni az ablakon a távollétemben (ezt jelezte), azonban nem feltételeztük hogy a jóember nem képes fél méterrel odébb tolni a hangfalat...
Tavaly nyáron elhallgatott az egyik magassugárzó. Akkor az javíttatva lett, a hangszorobolt.hu-ba vittem be. Anno érdeklődtem itt a fórumon, hol lenne érdemes vele próbálkozni, de mire választ kaptam, addigra rég beadtam :) Azóta szól, viszont mikor ősszel Fapaci volt nálam a szobát mérni, akkor mondta, hogy valami nem ok a frekvencia menetben, mivel nem volt (nem is lehetett) a váltóhoz állítva. Azóta úton van Dániából egy Rega d2008/7203, ami remélhetően orvosolja ezt a problémát.
Váltó tudtommal rendben van, azt ekkor Béres János nézte meg.
Köszi.

NeoEx48
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: NeoEx48 »

Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni az alábbi sztereó rendszer árazásában:

Quadral Rhodium 400 álló hangfalpár, fekete
Advance Acoustic X-i90 erősítő
kb 3m minőségi kábel

2016 Októberi újonnan, egyben vásárolt rendszer, rendszeresen hallgatva de nem állandóan vagy kiemelten gyakran. Minden szempontból hibátlanul működik, esztétikailag mintha új lenne. Csak ezt hallgatom szóval nincs összehasonlítási alapom más hifi rendszerrel, de szerintem csodásan szól.
Köszönöm!
IMG_0394c.jpg

Péter1987
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Péter1987 »

Sziasztok! Ennek a pakknak(27db) mennyi lehet a reális piaci értéke?
Képeket csatolok azon minden infó megtalálható.
Ahová nincs odaírva hogy eladó az nem eladó!
LP 06.jpg
LP 05.jpg
LP 04.jpg
LP 03.jpg
LP 02.jpg
LP 02.jpg (34.95 KiB) Megtekintve 2794 alkalommal
LP 01.jpg
LP 01.jpg (19.92 KiB) Megtekintve 2794 alkalommal
Köszönöm szépen! :smile53:

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Re: Phonar p30 prémium mennyit érhet?

Tibicsoki87 írta:
2025.01.14., kedd 11:14
Sziasztok!
Van egy Phonar p30 prémium hangfal párom amin gondolkodom hogy megválnék tőle. Az egyik mélynek a pórédője szétporladt , de maga a hangszorónak semmi baja szépen szól attól. A korából kifolyólag kisebb karcok vannak rajta. Hátul a kábelcsatlakozónál a műanyag borítás közül van amelyik szét van repedve de attól semmi gond nincs vele. Árazásban szeretnék segítséget kérni. Köszönöm!
Sérülésmentesen, hibátlan állapotban kb. 150-170ezer.
Így viszont nem igazán lehet eladni, vagy csak aprópénzért. Értsd 30-40ezer.
BARTIMEX AUDIO Honlap

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1210

Re: Phonar p30 prémium

Hozzászólás Szerző: -CB- »

100-120 eft.

Tibicsoki87
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Phonar p30 prémium

Hozzászólás Szerző: Tibicsoki87 »

Sziasztok!
Van egy Phonar p30 prémium hangfal párom amin gondolkodom hogy megválnék tőle. Az egyik mélynek a pórédője szétporladt , de maga a hangszorónak semmi baja szépen szól attól. A korából kifolyólag kisebb karcok vannak rajta. Hátul a kábelcsatlakozónál a műanyag borítás közül van amelyik szét van repedve de attól semmi gond nincs vele. Árazásban szeretnék segítséget kérni. Köszönöm!
Csatolmányok
20240207_195401.jpg
20240207_195333.jpg

Tibicsoki87
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Phonar p30 prémium mennyit érhet?

Hozzászólás Szerző: Tibicsoki87 »

Sziasztok!

M-Krisztián

Hozzászólás Szerző: M-Krisztián »

Kedves Fórumozók!
Szeretnék segítséget kérni a TV Panasonic 55" GZ960E OLED TV-m árazásában. Az történt, hogy észrevettem, hogy a TV szélén körben elkezdett pixelhibásodni. Csatolok róla képet is. Filmezés közben nem látni, de mivel már észrevettem ezért mindig keresem ezeket a halott pixeleket. Mennyit kérhetek egy ilyen hibával megáldott készülékért?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Krisztián
Kép a hibáról
Kép a hibáról

tomeesan

Hozzászólás Szerző: tomeesan »

Tisztelet a Fórumtagoknak!

Egy Heco Mythos 500 beárazásában szeretnék segítséget kérni.
2 éve vannak nálam azóta nemdohányzó lakásban volt, kisállat nélkül. Öreg modell, nem kerül elő gyakran.

Az én fülemnek tökéletesen működnek.

Csatolok pár képet :
IMG_20250102_161457.jpg
IMG_20250102_161342.jpg
IMG_20250102_161703.jpg
A kérdés a következő:
Ha eladni szeretném, nem pedig hirdetni, akkor mennyiért tegyem fel?

Előre is köszönöm a segítséget!

SPatrikZ
Kapcsolat:

Árazás - mennyit érhet?

Hozzászólás Szerző: SPatrikZ »

Sziasztok!

Segítsetek kérlek, mi a reális ára manapság a Focal Dimension baromnak saját SUB-jával? Hibátlan működés, 99%-os küllem (a két kis előlap hajszálkarcos, az asszony egyszer megtakarította...), távirányító, gyári full dobozok. Rápakolva sosem volt, asztali és fali konzolok megvannak.

Aktív használatban már egy éve nem volt, a gyerkőc érkezése óta nincs lehetőségem kiélvezni, ezért is adnám tovább, hogy tehesse tovább a dolgát szépen.

Előre is köszönöm a segítséget:
Patrik
Csatolmányok
IMG_3299.jpeg
IMG_3272.jpeg
IMG_0072.jpeg
IMG_0070.jpeg
IMG_3294.jpeg

Gábor81

Hozzászólás Szerző: Gábor81 »

Sziasztok! Érdeklődnék,hogy mennyiért tudnám eladni a következő szettemet:

Topping L50
Topping E50
Hifiman XS Edition fejhallgató
Topping kábel az L50-E50-hez

2023 júliusában vettem mindent,gondolom 2év a garancia.
Köszönöm!

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Tomi94 írta:
2024.12.01., vas. 17:16
Sziasztok!

Beárazásban, vagy egyáltalán az eladás módjában szeretném tanácsotokat kérni.
A szomorú realitás az, hogy a Visaton mélyeket tudod eladni kb. 10 ezerért darabját, amennyiben működőképesek. A többi kuka.
BARTIMEX AUDIO Honlap

Tomi94
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Tomi94 »

Sziasztok!

Beárazásban, vagy egyáltalán az eladás módjában szeretném tanácsotokat kérni.

A téma azért nehézkes, mert semmilyen tesztből, véleményezésből, más hirdetésekben szereplő árból nem tudok kiindulni: ugyanis egy házilag épített álló hangfalpárról lenne szó, nincs még egy ilyen a világon. Édesapám (komolyan vehető bútoripari szaktudással, viszont elektronikailag - bár valószínűleg alaposan utánaolvasott és értette, mit csinál - nem szakemberként) építette még a 2000-es évek közepe táján, mélynyomó nélküli ("5.0") házimozi rendszerhez és zenehallgatásra. A gyerek- és kamaszkori emlékeimben "szép tisztán, és ha kell, erőteljesen tudott szólni" -, de persze tisztában vagyok vele, hogy erre a bemondásra 10+ év távlatából semmit nem lehet adni, pláne egy komolyabb hifisnek, audiofilnek.
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Válást követően nálunk maradt, majd házeladást követően rokon "raktár szobájában" kötött ki, de most már őneki is kell másra a hely, és kiadta az útját. Nekem, bár emlékeimben jó volt, de nincs helyem a kis lakásban hozzá. Az "alkotó" szintén nem tart rá igényt, azt mondja, mások már a prioritásai.. Ennyit az előéletről.
Szóval akkor el kéne adni. Ehhez viszont próbálhatóvá kéne tenni, hogy lehessen valamit mutatni a minőségéről. Az meg nem megy jelen állapotában, mert a középhangszórók pereme elrohadt az utóbbi 5-6 évnyi állásban. (Azt most hagyjuk is a végére, hogy erősítőt, műsorforrást hozni kellene hozzá, mert a helyszínen ilyesmi nincsen.) Így hát jelen állapotban a benne levő hangszórók típusait, és a ház méreteit tudom megadni, mint kiindulási alap, + fotók róla.

- A mély egy Visaton W250 (8 ohmos), ezt úgy 20-25 ezer között látom darabját.
- A közép Videoton HB13 1544-539 (szintén 8 ohm), amit egy helyen látok 7500/db áron. Tekintve, hogy peremezni kell, és nem ritkaság, ezt kb. vehetjük úgy is, hogy alkatrészként semmit se ér.
- A csipogó SAL DTF-12 típus, amit szintén a mai napig lehet újonnan kapni, komoly 3500..5000 Ft közötti árakon.
- Mindez egy 140 cm magas, 35x46 cm alapterületű bútorlap házban. 20+ kg darabja, ez biztos, így csak személyes átvétel jöhet szóba Baján. És az is leginkább csak Baján, az ország végében, mert nincs saját autóm, amivel akár darabonként, más utakkal egybekötve el tudnám hozni.

Erős kétségeim vannak, hogy ez így komoly hifis (nem "tízezerért kéne valami, mulatóst üvöltetni a kertben" típusú) vevőnek érdekes lehet.. már csak azért is, mert ilyen körökben a VT és a SAL is az alsópolcos szemét kategóriának szokott elkönyvelődni, ahogy olvasom. Szóval több ötlet is megfordult a fejemben, mint lehető legjobb hasznosítás:

- Egyben adni jelen állapotában, akkor kb. 40-50 ezret talán (??) ad érte valaki, a fenti hangszórók (leginkább a mélyek) használt alkatrészárai alapján.
- Szétszerelni és hangszórónként meghirdetni, amivel kb. hasonló árat várnék, de talán hamarabb, mert hangszórót lehet postázni, vagy magammal tudom hozni a fővárosba itteni átadásra. (A doboz kb. maradna tűzifa, amiért fájna a szívem, de nem hiszem, hogy piaci értéke lenne üresen.)
- Esetleg a közepeket kivenni, megjavíttatni (lehet nem éri meg, hanem alig valamivel többért újat is kapok belőle), és használatra készen meghirdetni..? Ebbe csak akkor fognék bele, ha így jó eséllyel 70-80 ezerért el lehetne adni, és nem évek múlva hatalmas szerencsével.

Előre is köszönöm, ha valami meglátással tudtok segíteni, merre induljak el!
Tomi
20240815_122336.jpg
20240815_122342.jpg
20240815_122351.jpg
20240815_122404.jpg
20240815_123449.jpg
20240815_123054.jpg
20240815_122711.jpg
20240815_123113.jpg

gaben1
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: gaben1 »

alto írta:
2024.11.15., pén. 12:21
gaben1 írta:
2024.11.15., pén. 11:51
Kedves Fórumtársak: Beovox 4703 hangsugárzó pár, (nem illik a nappaliba, túl nagy) a feleségem cseszeget, hogy kell a hely. Segítsetek a beárazáson.
Köszönöm
Ez egy közel 50 éves darab, elég nehéz a piaci értékét belőni. Ennyi idő alatt ráadásul bőven elfáradhatott benne néhány hangszóró, vagy váltó alkatrész. Ha eredeti a hangszóró készlet és nem hibás egyik sem, műszakilag rendben van, torzításmentesen, jól szól, nincs leütve, szétkarcolva, akkor szerintem kb. 70-80 ezer Ft. Egyéb esetben a töredéke, vagy kuka.
Köszönöm az útbaigazítást: előveszem , meghallgatom, képeket készítek (egyébként vállalható állapotban tettem félre őket, rövid ideig be volt kötve a rendszerembe)

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

gaben1 írta:
2024.11.15., pén. 11:51
Kedves Fórumtársak: Beovox 4703 hangsugárzó pár, (nem illik a nappaliba, túl nagy) a feleségem cseszeget, hogy kell a hely. Segítsetek a beárazáson.
Köszönöm
Ez egy közel 50 éves darab, elég nehéz a piaci értékét belőni. Ennyi idő alatt ráadásul bőven elfáradhatott benne néhány hangszóró, vagy váltó alkatrész. Ha eredeti a hangszóró készlet és nem hibás egyik sem, műszakilag rendben van, torzításmentesen, jól szól, nincs leütve, szétkarcolva, akkor szerintem kb. 70-80 ezer Ft. Egyéb esetben a töredéke, vagy kuka.
BARTIMEX AUDIO Honlap

gaben1
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: gaben1 »

Köszönöm

r0l33
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: r0l33 »

Sziasztok!

Egy hibátlan állapotú Primare SPA22 HDVB titán színben mit érhet manapság?
Köszi

Péter1987
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Péter1987 »

Üdv. a tagoknak! Segítene nekem valaki érték meghatározásban? Egy 1 méteres Alpha-Snake RCA kábel pár milyen értéket képviselhet ha szeretném eladni? gondolkodik.gif
Kép
Netes kép*
Köszönöm előre is!

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”