Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Árazás - mennyit érhet?
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 29
Re: Árazás - mennyit érhet?
Szerintem nagyjából jó. Ha nem megy akkor csökkentsd időnként.
Azt csak megjegyzem, hogy a Rotel Romániából rendelve számlával, garival 120 körül van az új.
Ha nem megy el viszonyíts ahhoz. Vannak akik nézik az ottani árakat is mert sok dolog jelentősen olcsóbb.
Azt csak megjegyzem, hogy a Rotel Romániából rendelve számlával, garival 120 körül van az új.
Ha nem megy el viszonyíts ahhoz. Vannak akik nézik az ottani árakat is mert sok dolog jelentősen olcsóbb.
Már a B oldal forog így 60 felett...
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
dumdum írta: ↑2025.06.13., pén. 20:37Már hirdeted a jófo@áson beárazva.....hpeter93 írta: ↑2025.06.13., pén. 16:49Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket:
Van egy Rotel A8 sztereó erősítőm, amely vadi új még 2024 decemberében vásároltam a garanciás.
Illetve egy Nuprime CDP-9 Native DSD Dac és CD lejátszóm van, ami használt. Mennyit érhetnek ezek és hol tudnám eladni/hírdetni?
Köszönöm előre is a válaszotokat!
Akkor okafogyott...![]()
Igen, de saját kútfőre áraztam be.. Nem tudom, hogy jól kalkuláltam-e. Nem akarok nyerészkedni, csak korrekt árat kérni és így beárazni. Ha itt a hozzáértők azt mondják, hogy más a reális ár, akkor átírom az árakat. :)
-
- Nincs visszaút
Már hirdeted a jófo@áson beárazva.....hpeter93 írta: ↑2025.06.13., pén. 16:49Sziasztok!
Van egy Rotel A8 sztereó erősítőm, amely vadi új még 2024 decemberében vásároltam a garanciás.
Illetve egy Nuprime CDP-9 Native DSD Dac és CD lejátszóm van, ami használt. Mennyit érhetnek ezek és hol tudnám eladni/hírdetni?
Akkor okafogyott...

-
Sziasztok!
Sziasztok!
Van egy Bowers & Wilkins ASW-300 mélyládám és egy Bowers & Wilkins LCR 60 S3 centerem.
Mindkét hangfal kitűnő állapotú, fekete színben, tökéletesen működnek.
Első tulajdonosként szeretnék megválni a hangfalaktól. Milyen áron lehetne eladni?
Előre is köszönöm a visszajelzést.
Van egy Bowers & Wilkins ASW-300 mélyládám és egy Bowers & Wilkins LCR 60 S3 centerem.
Mindkét hangfal kitűnő állapotú, fekete színben, tökéletesen működnek.
Első tulajdonosként szeretnék megválni a hangfalaktól. Milyen áron lehetne eladni?
Előre is köszönöm a visszajelzést.
Sziasztok!
Egy pár Dali Ikon 6 mk2 illetve Opticon 6 mk1 jó állapotú reálisan mennyit érhet?
Köszi.
Egy pár Dali Ikon 6 mk2 illetve Opticon 6 mk1 jó állapotú reálisan mennyit érhet?
Köszi.
-
- Nincs visszaút
Szia!
CAV ha betegeskedik előbb gyógyítsd meg szerintem.
Kehes lovat sem veszünk..

Dune HD Max, állapottól függően kb. 20-40 (maximum) ezer forint.
A felső határban gyári dobozzal, tartozékaival, karc-, hibamentes állapotban, kifogástalan távval.
Sziasztok,
Két eszköz árazásában kérném a segítségeteket:
- CAV A8M erősítő, potméter kicsit betegeskedik (lehet csak kontakt sprayzni kellene, de nem értek hozzá)
- Dune HD Max lejátszó
Két eszköz árazásában kérném a segítségeteket:
- CAV A8M erősítő, potméter kicsit betegeskedik (lehet csak kontakt sprayzni kellene, de nem értek hozzá)
- Dune HD Max lejátszó
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."
-
- Nincs visszaút
Szia!
Szvsz. egyben 100-110 ezer körül max.
Nehéz lesz eladni mert "elavult" és nem kiugró darabok.
Gyűjtői állapotot meg nem éri el, mélynyomó állapota stb. Meg nincs is nagyon értéke a centernek sem.
De majd más is mond valamit......
Szvsz. egyben 100-110 ezer körül max.
Nehéz lesz eladni mert "elavult" és nem kiugró darabok.
Gyűjtői állapotot meg nem éri el, mélynyomó állapota stb. Meg nincs is nagyon értéke a centernek sem.
De majd más is mond valamit......
-
-
Árazás - mennyit érhet?
Sziasztok, kérem segítségetek. Eladásra kínált Pioneer összeállításom: VSX-AX5i erősítő + S-W110S-S mélynyomó + közéjük kábel amit szerintem a Kácsa audiótól vettem külön, de nem találtam róla papírt + DV-575A-S dvd/sacd lejátszó + S-CR59 hangfal készlet, ez új, kibontva sem volt. Gyári tartozékokkal, kezelési útmutatókkal, 2 távirányítóval. 3 eredeti dobozban, subwoofer buborékos fóliában. Mind megkímélt, szép esztétikai állapotban. 2004-ben újként vásároltam, azóta szolidan üzemelt 2.1 rendszerként. Fotót készítettem mindenről, jelenleg összecsomagolt állapotban, szállításra készen várják új gazdájukat, igény szerint természetesen kipróbálható. köszönöm előre is!
-
- Nincs visszaút
Re: Mission lx5-mkII
Hááát, ez a magányos szú még csak a hangsugárzót kóstolta meg..

mishow írta: ↑2025.05.13., kedd 19:09Hangban kb olyan 120-150eFt körüli kategóriában lehet versenyképes, jó állványokkal és eltalált erősítő-hangfalkábel párossal, de - elfeledettsége okán - inkább valahol 100-120eFt körül érzem eladhatónak.
A tévedés jogát fenntartom, de szerintem a nagyságrend kb stimmel![]()

Amúgy én is ilyen összegre gondoltam.
Tehát nem tévedtél

- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
Ez a doboz az egykori HiVi Swans M1 olcsósított változata volt, ami főleg a dobozt érintette és talán a keresztváltót.
Az M1 felismerhetően a Sonus Faber stílusát utánozta, igen komoly, valódi famunkával, és valódi bőr előlappal, meglepően komoly hanggal. Ebben a fa helyett már mdf lapokat használtak, az oldala furnér, a bőr eltűnt, viszont a nagy különlegessége, a ribbon magassugárzó ugyanaz, mint a nagytesóban és a mélyközép motor is.
Emlékeim szerint ez sem szólt rosszul, de magasban túltengő erősítőhöz nem ajánlanám, és hf kábelből is a puhább hangú, vastag sodrottat kedveli. Hangban kb olyan 120-150eFt körüli kategóriában lehet versenyképes, jó állványokkal és eltalált erősítő-hangfalkábel párossal, de - elfeledettsége okán - inkább valahol 100-120eFt körül érzem eladhatónak.
A tévedés jogát fenntartom, de szerintem a nagyságrend kb stimmel

Nagyon éhesnek vagy kétségbeesettnek kell lennie annak a szúnak, amelyik lakkozott mdf-be beleköltözik.

erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
-
- Nincs visszaút
Meg még a szú nyom is..

A Fehér színnek egyébként nem könnyű vevőt találni.
Ez most újonnan akciósan 259.990 Ft, így leütve szerintem kb. 100ezer.
A Fehér színnek egyébként nem könnyű vevőt találni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Mission lx5-mkII
Sziasztok el szeretném adni mission lx5-mkII hangfpárom de van némi hibája tudnátok segíteni beárazni?
Sziasztok!
Egy HiVi Swans M1S mennyit ér? (azon kívül, hogy amennyit adnak érte ...
)
Karcmentes makulátlan
(doboza és a védőtextil is megvan)
ez a dizájn:
Előre is köszi a helpet
Egy HiVi Swans M1S mennyit ér? (azon kívül, hogy amennyit adnak érte ...

Karcmentes makulátlan

ez a dizájn:
Előre is köszi a helpet

-
- Fórumlakó
- Értékelés: 361
Árazás - mennyit érhet egy 5 éves Lindemann Musicbook Source
Tartozéka: 2 db. távirányító, az egyik az alu - üveg, Toshiba CD ROM, mindezek tökéletes állapotban.
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
A gondolkodás nem megerőltető...
Ezek a hangfalak 50 éves létükre képesek tökéletesen működni , itt a gumi perem még kaucsuk nem műanyag , ha megvigyázott darabok nagyon jól szépen teszik a dolgukat még most is, nem. Úgy mint a mai anyaghiányos hulladékok ! Ami pár év után szétesik .alto írta: ↑2024.11.15., pén. 12:21Ez egy közel 50 éves darab, elég nehéz a piaci értékét belőni. Ennyi idő alatt ráadásul bőven elfáradhatott benne néhány hangszóró, vagy váltó alkatrész. Ha eredeti a hangszóró készlet és nem hibás egyik sem, műszakilag rendben van, torzításmentesen, jól szól, nincs leütve, szétkarcolva, akkor szerintem kb. 70-80 ezer Ft. Egyéb esetben a töredéke, vagy kuka.
-
- Nincs visszaút
Az állapotuk leírása, fotók, tartozékok megléte hiányában?
-
Apósomtól örököltem pár dolgot, ezeknek a beárazásában kérnék segítséget.
1.) Yamaha RX-V10
2.) Technics SA-626
3.) Naim Audio NACD3
4.) Revox B 710 MK II
Távirányítót jelenleg csak a Yamahához találtam meg.
Köszönöm!
1.) Yamaha RX-V10
2.) Technics SA-626
3.) Naim Audio NACD3
4.) Revox B 710 MK II
Távirányítót jelenleg csak a Yamahához találtam meg.
Köszönöm!
Annyiért igencsak jó vétel...
BARTIMEX AUDIO Honlap