Hát én nagyon nem vágom ezt egyébként, csak olvasgatok, és vannak elképzeléseim, amik lehet, hogy részben vagy egészében hibásak. De tök jó, hogy itt ennyien kifejtették a véleményüket és tapasztalataikat, mert ezáltal formálódik az enyém is. Nyilván mindenkinek magának kell otthon kikísérleteznie számára mi a jó és az elegendően jó. Viszont ha már van némi sorvezető ez könnyebb és költséghatékonyabb lehet.hodyka írta: ↑2024.11.20., szer. 11:36
Látom nagyon vágod a drótokat.
A drótok soha nem javítanak a hangon, az a lényeg, az a drót jó amelyik kevesebbet ront
És nagyon fontos a kimenő és bemenő impedancia illesztése,és azt nem a drót fogja, pl. CDjátszó, DAC kimeneti impedanciája és erősítő bemenő impedanciája illeszkedik akkor akár " vizes bálamadzaggal " is jól fog szólni.
Valamikor szabványosítva volt, ma már nem ...........
Tudom, hogy te készítesz kábeleket - az elmondások alapján úgy hallottam -, méghozzá elég jókat. Én sajnos, nem tudok, így maradt a vásárlás.
Volt egy másfél éves időszak, amikor usb kábelt kerestem, és nagyon nem tudtam mi lenne jó, csak azt, hogy az akkor meglévőnél jobb kellene. És nem találtam olyan hiteles forrásból származó leírást, ahol több típust összehasonlítanak, végül kikötöttem a mostaninál, és elégedett vagyok. De ez majdnem a véletlen műve volt.
Hogy a "drót" csak elvehet többet vagy kevesebbet, azért nem elfogadható számomra, mert nincs olyan állapot, hogy nincs "drót". (A wifi, BT és egyéb hasonló megoldásokat hagyjuk.) Ha az A eszköz kimenetét összeforrasztod a B eszköz bemenetével, akkor is van ott már valami plusz anyag. Így a nincs drót csak filozófiai síkon létezik. Ha meg van akár a vizes madzag, ahhoz képest a száraz már más lesz. Vagy jobb, vagy rosszabb, de ugyanaz nem lehet.