Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Naim Muso 2
- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1509
Re: Naim Muso 2
Köszi szépen, az nem köszönöm ! 

Sonos Five esetleg? Én épp árulok egyet, de éppúgy Sonosra cserélem. Szóval full elégedett vagyok vele, csak nincs neki hely.
- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek
Azért a Stage más kategória, az hangprojektor, jóval több hangszoró, bár biztos szépen szól az is !
Igen jók lehetnek az IKEA sonos cuccok is, bár ezeket nem halottam sosem, és a bodat sem
!
Igen jók lehetnek az IKEA sonos cuccok is, bár ezeket nem halottam sosem, és a bodat sem

- underattack
- Nincs visszaút
- Értékelés: 33
Érdekes ez. Ezeknél a kisebb rendszereknél sokkal inkább preferenciális, hogy kinek/melyik jön be. Én is MuSo-t akartam sokáig, aztán összehallgattam pont ott a márkaboltban az alig drágább B&O Stage-el és nem volt kérdés.
Az a9 meg a beosound 2 tényleg horror.
Viszont az Alzánál a Stage 45eFt-tal drágább csak a MuSo-nál de nekem minden szempontból jobban bejön.
A dolgozóba meg egy Symfonisk-et tettem 90eFt-ért ha teszek alá egy sonos sub minit akkor is majd a felébe kerül, mint a MuSo és tudja ugyanazt a room correctiont meg multiroomot amit a B&O-nál csak a mozart platformos horror árú termékek. Szerintem egy ilyen setupnál nincs ár/értékben jobb ebben a kategóriában. Ha szebb lenne a Sonos, akkor a Stage is menne vissza és ezt tennék a helyére a nappaliba is…
Az a9 meg a beosound 2 tényleg horror.
Viszont az Alzánál a Stage 45eFt-tal drágább csak a MuSo-nál de nekem minden szempontból jobban bejön.
A dolgozóba meg egy Symfonisk-et tettem 90eFt-ért ha teszek alá egy sonos sub minit akkor is majd a felébe kerül, mint a MuSo és tudja ugyanazt a room correctiont meg multiroomot amit a B&O-nál csak a mozart platformos horror árú termékek. Szerintem egy ilyen setupnál nincs ár/értékben jobb ebben a kategóriában. Ha szebb lenne a Sonos, akkor a Stage is menne vissza és ezt tennék a helyére a nappaliba is…
- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek
A kolléga felhozná nekem kedd/szerda körül ,csak az omiát is vissza kell adjam, ha mégsem az marad a teszt végén, nem akarom sokáig húzni az időt ,azért S.O.S egy muso 2, hétköznap kb. semmi időm tesztelni

- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek
Phuuuu Beo
vicc ezekhez képest föleg, hogy milyen áron mennek manapság
Nekem már tényleg volt az összes All-IN rendszer a legjobbakból. Beo nagyon szép, hang sem annyira rossz ,de ár érték arányban nagyon nincs ezekhez képest, utolsó helyre tenném őket
!
Naim muso 2 volt egy napig
sajnos akkor nem adtam neki több időt, pedig valami vonz benne
omnia baromi jó rendszer, szerintem jelenleg a legjobb ,ez valóban megcsinálja a viszonylag széles színpadi teret, ami ezekben ugye elég nehéz ,mivel pici dobozok/rendszerek .Ami még amúgy szerintem nagyon szépen szól az a Bowers And Wilkins Wedge .
Én is nagyon kiváncsi lennék még egy Evo One gépre is !
Jelenleg egy Naim 1 tudom tesztelni az omniát ,nagyon sokat tudnak javulni ha kapnak egy jobb tápot ,plus Laci Luxor írta ugye a nagy teszt bejegyzésében, hogy Ő tett bele gyapjú tömést a belső részbe, az is javít ,illetve ezeket megtámogattam hátul Diffúzor panelekkel az is nyitott a tér érzeten
Nekem jelenleg Omnia,Naim 1 gen,Wedge, Beo a sorrend ,de ugye állítólag a Naim 2 tere/hangja 30% jobb, nagyobb mint az első generációnak

Nekem már tényleg volt az összes All-IN rendszer a legjobbakból. Beo nagyon szép, hang sem annyira rossz ,de ár érték arányban nagyon nincs ezekhez képest, utolsó helyre tenném őket

Naim muso 2 volt egy napig

Én is nagyon kiváncsi lennék még egy Evo One gépre is !
Jelenleg egy Naim 1 tudom tesztelni az omniát ,nagyon sokat tudnak javulni ha kapnak egy jobb tápot ,plus Laci Luxor írta ugye a nagy teszt bejegyzésében, hogy Ő tett bele gyapjú tömést a belső részbe, az is javít ,illetve ezeket megtámogattam hátul Diffúzor panelekkel az is nyitott a tér érzeten

Nekem jelenleg Omnia,Naim 1 gen,Wedge, Beo a sorrend ,de ugye állítólag a Naim 2 tere/hangja 30% jobb, nagyobb mint az első generációnak
- underattack
- Nincs visszaút
Az omnia nekem is érdekes volt.
Miután nemrég felszámoltam minden hifit, akartam valamit háttérzenének.
CA evo one, Omnia, Mu-so, Ruark R410 és B&O stage volt amiket néztem, mert a design is számított, de csak a felét sikerült meghallgatni.
Van valahol egy “avx taxi” topic ott nem próbáltatok a szállításra segítséget találni?
Nálad volt már többször a9 meg beosound 2 is nem? Azokat hova helyeznéd az omnia-hoz képest? Nekem eléggé bejön a B&O…
Miután nemrég felszámoltam minden hifit, akartam valamit háttérzenének.
CA evo one, Omnia, Mu-so, Ruark R410 és B&O stage volt amiket néztem, mert a design is számított, de csak a felét sikerült meghallgatni.
Van valahol egy “avx taxi” topic ott nem próbáltatok a szállításra segítséget találni?
Nálad volt már többször a9 meg beosound 2 is nem? Azokat hova helyeznéd az omnia-hoz képest? Nekem eléggé bejön a B&O…
- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek
Igen tudom ,van ismerős ott ,de 400-at nem ér most nekem, mivel a kollégával 300-ba egyeztünk meg ha fel tudja hozni nekem .
Illetve egy nagy tesztet akarok csinálni, mivel van nálam egy sonus faber omnia ,össze akarom vetni őket , plusz van egy első gen is nekem, ezért az árban nem akarok elszállni
de köszönöm neked is !
Illetve egy nagy tesztet akarok csinálni, mivel van nálam egy sonus faber omnia ,össze akarom vetni őket , plusz van egy első gen is nekem, ezért az árban nem akarok elszállni

- underattack
- Nincs visszaút
denonmarkabolt.hu-n épp akciózzák, ha esetleg az új árakat nem nézted volna, csak azért mondom.
Használtan is 300 felett szoktak kérni érte, ott meg 400.
Használtan is 300 felett szoktak kérni érte, ott meg 400.
- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek
Szia köszi , igen már írtam neki, sajnos nehezen megy a dolog ,nekem meg elég SOS ,de ha nincs másnak akkor kénytelen vagyon várni
Köszi ,hogy küldted!

Köszi ,hogy küldted!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6321
Igaz, ez Szegeden van, de hátha össze tudtok hozni egy bp-i átvételt:KR-ACOUSTIC írta: ↑2024.11.09., szomb. 20:47Keresem a címben szereplő mindenest, pesti átvétellel, akinek lenne reális áron eladó, kérem írjonvagy telefon 06706152727
Köszönet![]()
viewtopic.php?f=123&t=204187
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek
Naim Muso 2
Keresem a címben szereplő mindenest, pesti átvétellel, akinek lenne reális áron eladó, kérem írjon
vagy telefon 06706152727
Köszönet

Köszönet