Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Naim Muso 2

Lezárt
KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1509

Re: Naim Muso 2

Hozzászólás Szerző: KR-ACOUSTIC »

Köszi szépen, az nem köszönöm ! leborulok.gif

zo1ta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: zo1ta »

Sonos Five esetleg? Én épp árulok egyet, de éppúgy Sonosra cserélem. Szóval full elégedett vagyok vele, csak nincs neki hely.

KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Azért a Stage más kategória, az hangprojektor, jóval több hangszoró, bár biztos szépen szól az is !
Igen jók lehetnek az IKEA sonos cuccok is, bár ezeket nem halottam sosem, és a bodat sem leborulok.gif !

underattack
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 33

Hozzászólás Szerző: underattack »

Érdekes ez. Ezeknél a kisebb rendszereknél sokkal inkább preferenciális, hogy kinek/melyik jön be. Én is MuSo-t akartam sokáig, aztán összehallgattam pont ott a márkaboltban az alig drágább B&O Stage-el és nem volt kérdés.
Az a9 meg a beosound 2 tényleg horror.
Viszont az Alzánál a Stage 45eFt-tal drágább csak a MuSo-nál de nekem minden szempontból jobban bejön.
A dolgozóba meg egy Symfonisk-et tettem 90eFt-ért ha teszek alá egy sonos sub minit akkor is majd a felébe kerül, mint a MuSo és tudja ugyanazt a room correctiont meg multiroomot amit a B&O-nál csak a mozart platformos horror árú termékek. Szerintem egy ilyen setupnál nincs ár/értékben jobb ebben a kategóriában. Ha szebb lenne a Sonos, akkor a Stage is menne vissza és ezt tennék a helyére a nappaliba is…

KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

A kolléga felhozná nekem kedd/szerda körül ,csak az omiát is vissza kell adjam, ha mégsem az marad a teszt végén, nem akarom sokáig húzni az időt ,azért S.O.S egy muso 2, hétköznap kb. semmi időm tesztelni ;peace; :smile51:

KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Phuuuu Beo :ohnoohnoohno: vicc ezekhez képest föleg, hogy milyen áron mennek manapság :smile33:
Nekem már tényleg volt az összes All-IN rendszer a legjobbakból. Beo nagyon szép, hang sem annyira rossz ,de ár érték arányban nagyon nincs ezekhez képest, utolsó helyre tenném őket gondolkodik.gif !
Naim muso 2 volt egy napig :fekverohog: sajnos akkor nem adtam neki több időt, pedig valami vonz benne :tutiok: omnia baromi jó rendszer, szerintem jelenleg a legjobb ,ez valóban megcsinálja a viszonylag széles színpadi teret, ami ezekben ugye elég nehéz ,mivel pici dobozok/rendszerek .Ami még amúgy szerintem nagyon szépen szól az a Bowers And Wilkins Wedge .
Én is nagyon kiváncsi lennék még egy Evo One gépre is !
Jelenleg egy Naim 1 tudom tesztelni az omniát ,nagyon sokat tudnak javulni ha kapnak egy jobb tápot ,plus Laci Luxor írta ugye a nagy teszt bejegyzésében, hogy Ő tett bele gyapjú tömést a belső részbe, az is javít ,illetve ezeket megtámogattam hátul Diffúzor panelekkel az is nyitott a tér érzeten leborulok.gif
Nekem jelenleg Omnia,Naim 1 gen,Wedge, Beo a sorrend ,de ugye állítólag a Naim 2 tere/hangja 30% jobb, nagyobb mint az első generációnak

underattack
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Az omnia nekem is érdekes volt.
Miután nemrég felszámoltam minden hifit, akartam valamit háttérzenének.
CA evo one, Omnia, Mu-so, Ruark R410 és B&O stage volt amiket néztem, mert a design is számított, de csak a felét sikerült meghallgatni.
Van valahol egy “avx taxi” topic ott nem próbáltatok a szállításra segítséget találni?
Nálad volt már többször a9 meg beosound 2 is nem? Azokat hova helyeznéd az omnia-hoz képest? Nekem eléggé bejön a B&O…

KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Igen tudom ,van ismerős ott ,de 400-at nem ér most nekem, mivel a kollégával 300-ba egyeztünk meg ha fel tudja hozni nekem .
Illetve egy nagy tesztet akarok csinálni, mivel van nálam egy sonus faber omnia ,össze akarom vetni őket , plusz van egy első gen is nekem, ezért az árban nem akarok elszállni leborulok.gif de köszönöm neked is !

underattack
Nincs visszaút
Nincs visszaút

denonmarkabolt.hu-n épp akciózzák, ha esetleg az új árakat nem nézted volna, csak azért mondom.
Használtan is 300 felett szoktak kérni érte, ott meg 400.

KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Szia köszi , igen már írtam neki, sajnos nehezen megy a dolog ,nekem meg elég SOS ,de ha nincs másnak akkor kénytelen vagyon várni leborulok.gif
Köszi ,hogy küldted!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6321

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

KR-ACOUSTIC írta:
2024.11.09., szomb. 20:47
Keresem a címben szereplő mindenest, pesti átvétellel, akinek lenne reális áron eladó, kérem írjon leborulok.gif vagy telefon 06706152727
Köszönet leborulok.gif
Igaz, ez Szegeden van, de hátha össze tudtok hozni egy bp-i átvételt:
viewtopic.php?f=123&t=204187
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Naim Muso 2

Keresem a címben szereplő mindenest, pesti átvétellel, akinek lenne reális áron eladó, kérem írjon leborulok.gif vagy telefon 06706152727
Köszönet leborulok.gif

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók (keres)”