Rock60 írta: ↑2024.09.13., pén. 07:51
zoli73 írta: ↑2024.09.12., csüt. 21:48
Erre én 200£-os(kb. 95e Ft) árat találtam. A QSA-nak ennél jóformán csak drágább biztijei vannak, én meg ennek maximum a felét tudom rááldozni 1-1 biztosítékra. Tudom, tudom, akkor számomra elérhetetlen marad a hifi kánaán, de sajnos szegény ember vízzel főz.
Az igaz, de nem olyan vészes a helyzet.
Ahogy mondtam, az SR Orange 30 körül megszerezhető használtan.
Az már egy nagyon jó szint szerintem, ahhoz mindenképpen, hogy kilendülj az üvegbiztik hangjának a világából.
Ha annak nem / sem/ hallod az előnyeit - mint a Furutechnek - akkor szerintem tök felesleges feljebb nézelődni.
Ha igen, akkor ott van még a Purple, 55-60 körül mozog a használt piacon, részemről is az a maximum, amit erre a kérdésre költenék.
/ Tudom, sokkal kényelmesebb a fotelből megrendelni az újat, de a használtan - ha még sem válna be - lényegében nem buksz semmit./
Igen, előzetesen ezt a kategóriát határoztam meg, maximum 50 ezret vagyok hajlandó kifizetni darabjáért, és azt sem egyszerre. Összesen 5 darabra van szükségem.
Ezzel így a fent említett QSA Yello, és egyéb egzotikus darabok, mégha olyan jók is, de kiesnek.
Jól vázolod a "taktikát", első körben 1 darabot készülök venni, mondjuk a végerősítőbe, de privátban kaptam olyan véleményt is, hogy az összes készülékben ki kell cserélni, és egyformára, mert csak így érvényesül a kívánt hatás. Nem tudom tényleg így van-e?
Most(ma) mindenesetre az ösvény elején lévőt fogom kicserélni, és majd meglátom, ez már sok mindenre választ fog adni.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech