mishow írta: ↑2024.03.29., pén. 08:27
A Vention is látható/hallható, de a Supra másik liga. Mivel rendszeresen van a hirdetőben, figyeld vagy adj fel egy “keres” hirdetést. Múltkor volt 0,5m-es pont hirdetve, a forgalmaző 1m-nél rövidebbet nem szívesen csinál, de az 1m-es új ára se vészes, viszont akkor járatni kell, elsőre hirtelen nagyon “erős” a hatás
Ugyan nem HDMI/tévé téma, de hadd írjam le, én azt szeretem, ha a rendszrenben nem a kábeleknek van "hangjuk" (és az aktív komponensekben is a lehető legsemlegesebbeket kedvelem, persze ennek megvan az a hátránya, hogy a rossz felvételek tényleg rosszul szólnak, mert nincs ami "kiszínezze" őket). Ennek a követelménynek a Suprák pont "nomen est omen" alapon felelnek meg, ezért én abban az árkategóriában, amiben én "forgok", a legjobb ár-érték arányú kábeleknek tartom őket. Szerintem a audiofülek által nagyon alulértékelt kábelek. A Lorad-okat egyenesen kiválónak érzem, de a Ply 3.4-et is évek óta használtlom teljes megelégedéssel (volt egy-két kitérőm, de mindig visszakerült végül a Ply, jelenleg is az szolgál).
Épp a múlt héten rendeltem az Octogon-tól egy coax RCA digitet és egy toslink kábelt, mindkettőt Suprát, sok tapasztalatom nincs még velük, de elsőre ugyanaz a konstans minőség...
Ja és ne feledjük, egyike a nem túl sok "neves" gártóknak, akik nem kínában gyárttatnak (kábelt sem, nem úgy, mint pl. az AQ). A "made in Sweden" konkrétan a kábelek feliratozásában is ott szerepel, nem csak a csomagoláson.
Nálam már csak az Ethernet-kábel nem Supra a sztereó "hangfalas" rendszerben.