Ez így van, ezért ios írtam úgy, hogy azt szeretem, amikor NEM a kábelnek "van hangja".
Borítékolni tudtam volna, hogy ezt le fogod írni, mert egyszer, amikor szintén felvetettem, hogy nagyon jó ár/érték arányúak (így szólt most is az általános "dícséret"), akkor ugyanez volt szinte azonnal a reakciód.
Mondjuk kettőnk közül ugye elfogulatlanságban inkább nálam van a pont

Azt azért egyszer már leírhatnád, hogy szerinted mit jelent a "nagyon rosszak" általánosságban.
Elég sokféle kábelt kipróbáltam ebben a Supra árkategóriájában (igaz, Power-R nem volt köztük egy sem, bár fogalmam sincs, azok milyen árkategóriát képviselnek), és nekem nem jött le a "nagyon rosszak", de hát mit tudom én, talán botfülű vagyok.
Ja és a Ply 3.4 eddig 3 különböző erősítővel (ami egyúttal 3 különböző konstrukció is: solid-state AB osztályú, csöves AB osztályú valamint jelenleg modern D-osztályú erősítők) szolgált nálam hosszabb távon (igaz a hangfalak lényegében ugyanazok voltak), és amint mondtam, most is az van bekötve. Még senkitől, aki járt nálam és hallotta a korábbi rendszereimet szólni, nem hallottam vissza, hogy "nagyon rossz"-nak ítélte volna a hallottakat (persze ez lehet udvariasság is, tudom), és mivel jártam nálad, és hallottam, azt is tudom, hogy azért nem eshet olyan nagyon messze egymástól a zenei ízlésünk sem stílusban, sem hangminőségben. Ezért érdekelne, hogy miért hallod annyival rosszabbnak őket, mint én.