az Acrolinket nem ismerem. Az réz? Bár 100ért gondolom, az. Itt mindig az a kérdés, hova kell betenni. a kisebb rendszerembe nem tennék SPz-t tápnak, de szinte vétek ilyenre elvagdosni. de pl egy full ezüst kábelrendszerbe már megérné,ha nincs más, de nem lesz Avocado. de mára az SPz is elég drága lett, ráadásul csak konfekcionálva kapható. 2x2m alsó hangon 3-4000EUR új áron, passz. Régebben egyszer vettem, de csak egy szettett és spz jumpereket az Avantgardehoz (valahova bekötöttem, már nem emlékszem, magasat vagy közepet és onnan jumperekkel vittem tovább). de akkor az Avanatgarde erősítővel használtam. 5 perc után futva szedtem ki, annyira nem illett a rendszerbe, ill a réz trikábel összességében jobb választásnak bizonyult, kiegyenlítettebb hangot eredményezett. Azóta van másik erősítő, egy próbát megérne, de 3 szett az fogós projekt.
amúgy az "olcsó AN mindehova" megoldások nem annyira vészesek, ha mindehol az van. A BMC, mikor vette a Triot Basshornokal, úgy rémlik. AN-B drótok mentek hozzá. Párszor demóztuk azt a cuccot, teljesen rendben volt B-vel is. Ellenpólus a TMP ANT-ra épülő rendszerek. De pl nekem az AN-L AN rendszebe se igazán tetszett, pedig az elvileg a B litze verziója. A B-nek szép, teljes hangja volt, ha az volt a hangfaldrót és táp, az L meg ehhez képest mechanikusabb, "konzervebb" volt. De ezek a megoldások komolyabb rendszerekbe addig életképesek. míg be nem próbálsz egy jobbat
na. akkor Vz... Volt a régi, amitől a KSL Vz kicsit szikárabb. pörgősebb, amuzikalitás megőrzés melett. a VzII csak a szigeteésben tér el, selyemszigetelést kapott, ahogy a VC II is. A hangja nagyon nem tér el. A-B teszt megmutatná, nekem nagyon nem tűnt másnak. a VC később datálható réz madzag. Itt nIpyitottak a rezes irányba. Amikor vettem VC-t, volt egy 3 méteres Vx-em, még a 20 szálas, ami jobb volt 3m, mint 1 méteresen, de a VC maradt meg. Jó, energikus hangú drót, de a ksl Vz azért jobb. Amúgy a Vx azért drágult. mert 20, majd 27, majd 31 szálas lett. A 31-es már egy komolyabb hangú drót, gyors, szimár, már olyan nagyezüstös.
mi volt még? LP, LPz,.. Az elég jól le lett írva

Talán az első LP, amire csak az van írva: KSL, talán picit jobb,de nincs ordító difi. Az LS41 szerigem nekwm már ki fog maradni... 3600EUR... Azért a pár szálért én már nem pattogok. Avocado is jó, de óvatosan vele, mert ha egy van, jelez, hogy máshova is kellene az ezüst...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu