Erdekes dolog ez a parameter amit a melyekre irnak mert ennek a Harbethnek ±3dB-en 50Hz-et irnak ami az ATC 150-nel ±2dB 60Hz, pedig szerintem az ATC-nel ranezesre jobb melyeknek kene lennie.gizi írta: ↑2024.02.15., csüt. 12:18Szia, köszönöm szépen! :)ajkamici írta: ↑2024.02.15., csüt. 12:04Szia , Gratulálok !
A TonTrager állvány jó választás volt, elég drága viszont a legszebb hangot ezen tudja a Harbeth szerintem. Pici félborsónyi blutack gyurma jót tesz
az állvány és doboz között.
A bejáródás nehéz és sokszor idegörlő folyamat, főleg az első 50-70 óra. Utána is folyamatosan változhat a hang , úgy 250-300 órától viszont szépen
egységes lesz és finom. A szobán belül ki kell apró lépésekkel kellene próbálgatni hol a legjobb a tonalitás és sztereo kép kialakulása. Próbálhatnád picit befelé fordítani öket tengelyirányból, faltól előre és egymáshoz közeliteni , ezek mind maszivan módosítanak a hangképen beleértve a mélyeket is. Meg fogod találni a neked tetsző legjobb poziciót. Sok sikert kivánok.
Mit hallaszsz most, tetszik a hang igy vagy van benne amit módosítani szeretnél ?
Milyen tranzisztorossal hallgatod őket ?
Jelenleg pont 50-70 óra között járok, tologatom ide-oda közben, beforgatom, vissza stb. Érdekes, hogy ez az első hangsugárzóm, aminek már járatás nélkül, nullapercesen is szép hangja volt. Előtte egy Sonus faber Olympica III. volt, aminek szintén nagyon tetszett a hangja, de nagynak és soknak találtam a nappalimba, ahol elég sok a mélykiemelés, így döngött a basszus. Így lett állványos, és Harbeth, amit Baralajbi barátomnál (szintén fórumtag) hallottam először, és meg is győzött. Onnantól szerettem volna egy Harbethet is. Szóval most még kevésnek találom a mélyeket, remélem, nem estem át a ló túlsó oldalára. :) Az erősítő egy dual mono Audio Analogue Maestro Anniversary. https://audiophile-szalon.hu/termek/aud ... t-erosito/
Nalam boven 1000 ora folott jottek meg a melyek ami kb masfel ev volt, szoval meg van idod.