Annyit segíthetek, hogy a "méhész" kifejezés itt nem az aranykalászos gazdát jelenti aki sorba áll az EU-s agrártámogatásért. A "méhész" szóra még Langley, VI-ban is összerezzennek a CIA vezetői és kilátástalannak találják a harcot a továbbiakban...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
Nem spoiler-ezek... meg kell nézni. Vannak méhek a filmben, de nem ők a főszereplők, ennyit elárulhatok :)DeLorean írta: ↑2024.01.31., szer. 16:26De miért méhész?
Mi a konfliktus? Ellopja a maci a mézét?
Szembekerül a méz-maffiával?
A plakáton a méhek a ruháját szedték szét, de a kopasz fejével nem törődtek.
Van köze a Mézengúzra animációs filmhez? A Gyilkos Méhek filmhez?
Vannak egyáltalán méhek a filmben?![]()
![]()
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
THE BEEKEEPER / A MÉHÉSZ
Nem tudtam, hogy ez ilyen veszélyes szakma. Mostantól fogva másképp nézek egy fél kiló akácmézre és fizetek érte bármennyit, csak fel ne idegesítsem a méhészt :)
Nem kell nagyon a film mögé gondolni. Próbálok nem szpoilerezni.Jason Statham bosszút áll és igazságot tesz. Mindezt olyan magabiztossággal teszi, mint aki előre olvasta a forgatókönyvet és 100% biztos benne, hogy a következő kanyarban sem fogják lelőni. Már-már unja ezt a magabiztosságot. A rosszak úgy vannak kialakítva, hogy szinte várjuk már, hogy odaérjen Jason barátunk és elintézze őket. A megbocsátást ne ebben a filmben keressétek. A Navy Seal, FBI, Secret Service, stb. legjobb emberei olyanok mintha a nagymamámat öltöztettem volna be.
Meseszerű az egész, de: egy hosszú, nehéz, hideg, sötét januári nap végére tökéletes választás. Nem kell mögé gondolni az egyes snitteknek, csak nézni és úgy élvezetes.
A mézre azóta is másképp nézek…
Nem tudtam, hogy ez ilyen veszélyes szakma. Mostantól fogva másképp nézek egy fél kiló akácmézre és fizetek érte bármennyit, csak fel ne idegesítsem a méhészt :)
Nem kell nagyon a film mögé gondolni. Próbálok nem szpoilerezni.Jason Statham bosszút áll és igazságot tesz. Mindezt olyan magabiztossággal teszi, mint aki előre olvasta a forgatókönyvet és 100% biztos benne, hogy a következő kanyarban sem fogják lelőni. Már-már unja ezt a magabiztosságot. A rosszak úgy vannak kialakítva, hogy szinte várjuk már, hogy odaérjen Jason barátunk és elintézze őket. A megbocsátást ne ebben a filmben keressétek. A Navy Seal, FBI, Secret Service, stb. legjobb emberei olyanok mintha a nagymamámat öltöztettem volna be.
Meseszerű az egész, de: egy hosszú, nehéz, hideg, sötét januári nap végére tökéletes választás. Nem kell mögé gondolni az egyes snitteknek, csak nézni és úgy élvezetes.
A mézre azóta is másképp nézek…
Köszi.Valami szinkronos még,esetleg.De ez mástól is jöhet természetesen.ZolaBA írta: ↑2024.01.30., kedd 03:36Alias! CIA ügynökös - világmentős - állandó fordulatokkal. Én már az 5. utolsó évad közepén járok.
Mondom mi baja: nincs magyar szinkron, a techguru része néha több mint mosolyogtató, ill. a szereplők néha szuperhősök. De hát ennyi bármelyik filmben van. Ezt leszámítva jól hozza a darálós, abba nem hagyható sorozat élményt![]()
- ahol olyan méééély a basszus, hogy szinte csak érzed és nem hallod ...
Amúgy valóban, elég jó film.
Van benne egy jelenet - talán az állomáson
Amúgy valóban, elég jó film.
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1725
Alias! CIA ügynökös - világmentős - állandó fordulatokkal. Én már az 5. utolsó évad közepén járok.
Mondom mi baja: nincs magyar szinkron, a techguru része néha több mint mosolyogtató, ill. a szereplők néha szuperhősök. De hát ennyi bármelyik filmben van. Ezt leszámítva jól hozza a darálós, abba nem hagyható sorozat élményt
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Írtam volna, hogy mikor kaszáltam?
Nem.
Az első két évad megvolt, és tetszett is. Ilyen űrcsata ami abban volt, szinte páratlan.
De a harmadik évad az alábbiak miatt felejtős lett, legalábbis nekem.
Az első két évad megvolt, és tetszett is. Ilyen űrcsata ami abban volt, szinte páratlan.
De a harmadik évad az alábbiak miatt felejtős lett, legalábbis nekem.
Szerintem!
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1698
Itt ezzel nem értek egyet, pedig az érzékenyítést én se szeretem. Messze az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi években láttam. Eddig kétszer néztem újra. Gondolom az első évad 3. részéről beszélsz, ami egyike azon részeknek, ami tényleg érinti a témát. Elárulom, az eddigi 36 részből max. 3-4 ilyen rész van, és sok más sorival ellentétben itt értelme is van az egésznek, nem csak beleerőltetik, hogy legyen. Aztán ahogy halad előre a sori, úgy lesz egyre komolyabb, egyre színvonalasabb, a 2. 3. évadban már kvázi mozifilm minőségű részeket kiadva. Szóval ha ott tényleg három rész után kaszáltad a sorit, arra azt tudom mondani, hogy a te bajod, mert piszok jó részek jönnek még, amiről így lemaradsz.
Azok közül kellene ami nincs fent a hbo maxon,mert azt már kiveséztem teljesen.
Most elindítottam az avatar víz útját kezdésnek,és úgy tűnik hogy a minőséggel nem lesz gond,mert az nagyon jónak tűnik.
Köszi.Most nézem a kínálatot,de mint minden újban,ebben is el lehet veszni,és kell némi idő még megtalálom azokat amik igazán jók.Ezért is kértem pár ajánlatot,amivel indíthatnék addig még jobban át nem látom.
Azok közül kellene ami nincs fent a hbo maxon,mert azt már kiveséztem teljesen.
Most elindítottam az avatar víz útját kezdésnek,és úgy tűnik hogy a minőséggel nem lesz gond,mert az nagyon jónak tűnik.
Gyilkosság a világ végén, Orville (ezzel óvatosan mert keményen érzékenyít, én el is kaszáltam) 24 ha még nem volt meg... Star Wars hegyek.
Szerintem!
A disney+ kínálatából valami jó sorozat,film ajánlat így első nekifutásra?Most regisztráltam,egy pár tuti ajánlás kezdésnek jól jönne.Persze majd átfutom,de ez még nagyon friss.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6162
Én kifejezetten élveztem. Pont azért mert nem váltja meg a világot - azokat (a világmegváltósakat) már rég nem élvezem
Cserébe olyan "angolhumoros" (-szerű), és jók az alakítások, meg van egy-két váratlan fordulat is.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6162
Nem láttam a 3. és 4. évadot, de ha ezek is olyan igényességgel készült el, mint az első kettő, akkor bevallom a nagy nyilvánosság előtt: hibát követtem el, hogy még nem néztem meg a harmadikat és a negyediket
TLDR: nagyon jók az előző évadok is (az első kettő biztos, de valószínűleg a 3. is)
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Újranézve: Demolition/Darabokban (2015) A lélek dolgait jól és értőn adagoló megvalósítás. Jake Gyllenhaal, Naomi Wac. Nézni meg nemkülönben.
Naomi még mindig A kétségbeesés órájában (2021) - nem teljesen bízunk a saját nevelésünkben, ezért van alkalmunk kellemesen is csalódni, alapvetően azért szar ez a fegyvertörvény így, ahogy van. A sztori egyszeri, európai szemmel nem túl mélyen átélős, a hangulata - amiben nem kevés szerepe van a természeti környezetnek is - miatt viszont ajánlom. A film 2/3-a kamaraszereplés ami mindig egy extra kihívás, ezért szeretem a műfajt. A maga céljainak megfelelően hozza amit kell.
Naomi még mindig A kétségbeesés órájában (2021) - nem teljesen bízunk a saját nevelésünkben, ezért van alkalmunk kellemesen is csalódni, alapvetően azért szar ez a fegyvertörvény így, ahogy van. A sztori egyszeri, európai szemmel nem túl mélyen átélős, a hangulata - amiben nem kevés szerepe van a természeti környezetnek is - miatt viszont ajánlom. A film 2/3-a kamaraszereplés ami mindig egy extra kihívás, ezért szeretem a műfajt. A maga céljainak megfelelően hozza amit kell.
Segítek, bejön.
A sötétség a természet egyik hatásos pszichoterror költeménye az emberi elméhez, kicsit hosszú, ez is a hatás része, határozottan van helye a sorozatban. Nagyon jól bánik a dinamikákkal, ehhez az igényes építőkockák mellett ütős triggeralapok kellenek, ennek ára az, hogy nem mindenki bírja ezt a fajta feszültség-hullámvasutat. Működik! venomer nagyon ajánlja ezt.
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2775
Nem rossz, tetszik bár nekem egy kicsit túltolták így elsőre. Még nem tudom, hogy a sötétség+jég bejön-e, vagy csak remek ötlet a költségek csökkentésére
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2775
I see you /Látlak. Az elején látszólag misztikus dolgokkal fűszerezve, de igazából krimi. Nehéz úgy bármit is mondani hogy ne spoilerezzek, de nagyon ajánlom aki a jó krimiket kedveli. Hosszú idő után végre egy emlékezetes film számomra. 
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Egyformának gondolja, hiszen azt írja egyenlőre.

Szerintem!
MASTERS OF AIR
Friss és ropogós, gyorsan meg is néztük az első két részt. Nem sajnálták a filmből az anyagot, repülőket, CGI-t. A szereplők is elég korabelire sikeredtek. Én egy kicsit kevésnek találtam az akciós részeket, sok volt a töltelék benne - legalábbis számomra. Ami viszont akció, az egész jól sikerült. Hangokra se lehet panasz. Számomra a Band of Brothers és a Pacific sorozatok egyenlőre jobbnak tűnnek, de se baj, mert csak az első két részt láttam.
Friss és ropogós, gyorsan meg is néztük az első két részt. Nem sajnálták a filmből az anyagot, repülőket, CGI-t. A szereplők is elég korabelire sikeredtek. Én egy kicsit kevésnek találtam az akciós részeket, sok volt a töltelék benne - legalábbis számomra. Ami viszont akció, az egész jól sikerült. Hangokra se lehet panasz. Számomra a Band of Brothers és a Pacific sorozatok egyenlőre jobbnak tűnnek, de se baj, mert csak az első két részt láttam.
Igen, igazad van. Csak a történtek után, szó sem esik az eseményről. De lehet hogy Alaszkában ez mindennapos.
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Mondd ki vagyok én / Dime Quién Soy
Nemzetközi, leginkább spanyol kötődésű sorozat. Szerintem nem B-kategóriás, kicsit életrajzi jellegű. Ami kicsit mesés benne, hogy a főszereplő belekeveredik minden jelentős konfliktusba a 30-as évektől a 60-as évekig (spanyol polgárháború, háború előtti Argentina, sztálini Oroszország, náci Németország, varsói gettó, olasz fasizmus, kelet-német kommunizmus). Ebből egyet is nehéz túlélni, nem az összeset. Ettől függetlenül jól megcsináltak a részek, nem unalmas (számomra). A főszereplő nő egész jól alakítja a szerepet. Budapest is fellelhető több jelenetben, egy részét itt forgatták (pld. 424-es a Keletiben meg jópár lepukkant hely Budapesten).
Pár éve ment egy hasonló helyen és korban játszódó film az “Öltések közt az idő”. Feleségem még mindig emlegeti, mert jó sorozat volt az is.
Nemzetközi, leginkább spanyol kötődésű sorozat. Szerintem nem B-kategóriás, kicsit életrajzi jellegű. Ami kicsit mesés benne, hogy a főszereplő belekeveredik minden jelentős konfliktusba a 30-as évektől a 60-as évekig (spanyol polgárháború, háború előtti Argentina, sztálini Oroszország, náci Németország, varsói gettó, olasz fasizmus, kelet-német kommunizmus). Ebből egyet is nehéz túlélni, nem az összeset. Ettől függetlenül jól megcsináltak a részek, nem unalmas (számomra). A főszereplő nő egész jól alakítja a szerepet. Budapest is fellelhető több jelenetben, egy részét itt forgatták (pld. 424-es a Keletiben meg jópár lepukkant hely Budapesten).
Pár éve ment egy hasonló helyen és korban játszódó film az “Öltések közt az idő”. Feleségem még mindig emlegeti, mert jó sorozat volt az is.
A kopogás (Koputus) - némi horroroskodás finn módra, a történet váza szerint egyszer nézős, viszont a hangulatos atmoszféra - ház és erdő - miatt ajánlom. A csattanó is tetszett. Meg aztán alapból is kellemes kitekinteni egy más világba: kicsit más benzinkutak, kellékek és emberek. Épp annyira más, hogy egyszer-egyszer egy filmet kitöltsön ez a másság, életvitel-szerűen ott élve ennek bája hamar elveszne.
- Apaci72
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 143
Ordított, majd elvitték és mesterséges kómában tartják a palit.
Vagy félrehallottam/értettem...
Vagy félrehallottam/értettem...
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Power-R - Kontaset