Beekeeper-hez:
nem a filmet ill. a hasonlókat védve, de pl. a Marvel/DC/SW gyermeteg baromságok miben jobbak?
Pl. Akvaman, Hangyás darázs, Pókember ... és társaik, ezek felnőtt fejjel egyszerűen nézhetetlenek, élvezhetetlenek. Szerintem.

Ledaráltam egybenzx07 írta: ↑2024.02.03., szomb. 22:24SZADZ / A Halál angyala
Szeretem a modern lengyel filmeket. Ez is jól eltalált darab. Vallási indíttatású sorozatgyilkosról van szó, akiről az első 15 percben kiderül, hogy kicsoda. Viszont a sorozat végéig eszméletlen fordulatos krimit garantál. Okos, hideg, számító, ujja köré csavar bárkit, a rendőrséget is az orránál vezeti sokáig. Folyamatosan derülnek ki a dolgok, nehéz otthagyni. Ez is egy olyan sorozat aminek az epizódjait hármasával néztünk.
szadz.jpg

A harmadik rész már egész ütősre sikeredett...zx07 írta: ↑2024.01.26., pén. 22:07MASTERS OF AIR
Friss és ropogós, gyorsan meg is néztük az első két részt. Nem sajnálták a filmből az anyagot, repülőket, CGI-t. A szereplők is elég korabelire sikeredtek. Én egy kicsit kevésnek találtam az akciós részeket, sok volt a töltelék benne - legalábbis számomra. Ami viszont akció, az egész jól sikerült. Hangokra se lehet panasz. Számomra a Band of Brothers és a Pacific sorozatok egyenlőre jobbnak tűnnek, de se baj, mert csak az első két részt láttam.
masters_of_the_air_2.jpg
"A főgonosz pedig a Taxman lesz.

Nem, ezek a felvezető filmek az új team-up mozihoz, aminek a cime: The workers. Szerepel benne a Beekeper, a Bricklayer, a Baker és a Nurse. A főgonosz pedig a Taxman lesz.
Annyit segíthetek, hogy a "méhész" kifejezés itt nem az aranykalászos gazdát jelenti aki sorba áll az EU-s agrártámogatásért. A "méhész" szóra még Langley, VI-ban is összerezzennek a CIA vezetői és kilátástalannak találják a harcot a továbbiakban...
Nem spoiler-ezek... meg kell nézni. Vannak méhek a filmben, de nem ők a főszereplők, ennyit elárulhatok :)DeLorean írta: ↑2024.01.31., szer. 16:26De miért méhész?
Mi a konfliktus? Ellopja a maci a mézét?
Szembekerül a méz-maffiával?
A plakáton a méhek a ruháját szedték szét, de a kopasz fejével nem törődtek.
Van köze a Mézengúzra animációs filmhez? A Gyilkos Méhek filmhez?
Vannak egyáltalán méhek a filmben?![]()
![]()
Köszi.Valami szinkronos még,esetleg.De ez mástól is jöhet természetesen.ZolaBA írta: ↑2024.01.30., kedd 03:36Alias! CIA ügynökös - világmentős - állandó fordulatokkal. Én már az 5. utolsó évad közepén járok.
Mondom mi baja: nincs magyar szinkron, a techguru része néha több mint mosolyogtató, ill. a szereplők néha szuperhősök. De hát ennyi bármelyik filmben van. Ezt leszámítva jól hozza a darálós, abba nem hagyható sorozat élményt![]()
Van benne egy jelenet - talán az állomáson

Alias! CIA ügynökös - világmentős - állandó fordulatokkal. Én már az 5. utolsó évad közepén járok.

Itt ezzel nem értek egyet, pedig az érzékenyítést én se szeretem. Messze az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi években láttam. Eddig kétszer néztem újra. Gondolom az első évad 3. részéről beszélsz, ami egyike azon részeknek, ami tényleg érinti a témát. Elárulom, az eddigi 36 részből max. 3-4 ilyen rész van, és sok más sorival ellentétben itt értelme is van az egésznek, nem csak beleerőltetik, hogy legyen. Aztán ahogy halad előre a sori, úgy lesz egyre komolyabb, egyre színvonalasabb, a 2. 3. évadban már kvázi mozifilm minőségű részeket kiadva. Szóval ha ott tényleg három rész után kaszáltad a sorit, arra azt tudom mondani, hogy a te bajod, mert piszok jó részek jönnek még, amiről így lemaradsz.
Köszi.Most nézem a kínálatot,de mint minden újban,ebben is el lehet veszni,és kell némi idő még megtalálom azokat amik igazán jók.Ezért is kértem pár ajánlatot,amivel indíthatnék addig még jobban át nem látom.

Én kifejezetten élveztem. Pont azért mert nem váltja meg a világot - azokat (a világmegváltósakat) már rég nem élvezem

Nem láttam a 3. és 4. évadot, de ha ezek is olyan igényességgel készült el, mint az első kettő, akkor bevallom a nagy nyilvánosság előtt: hibát követtem el, hogy még nem néztem meg a harmadikat és a negyediket
Segítek, bejön.

Nem rossz, tetszik bár nekem egy kicsit túltolták így elsőre. Még nem tudom, hogy a sötétség+jég bejön-e, vagy csak remek ötlet a költségek csökkentésére