A Feri a Fonóban B&W Mátrix 801-esekkel állított ki amikor én is ott voltam.Snipi írta: ↑2023.10.10., kedd 16:11nem volt ilyen hangszoró véletlenül vlmelyik Bodor Feri által szervezett,még régen a Fonóban (Fonó Budai Zeneház) kiállitva ? (meg talán be is volt rendszerbe kötve) ?dixie-chicken írta: ↑2023.10.10., kedd 13:35A külső dobozban található hangváltóban kék Jantzen (mélyhangszórónál), Duelund (közép) és Jupiter (magas) kondik vannak Mundorf vagy jantzen wax fólia tekercsekkel, ezeket még nem döntöttem el véglegesre, de anno a mundorfot jobbnaak hallottam, mindkettőnek volt előnye/hátránya. Az ellenállások duelundok, a kábelezés a mélyhez Neotech tömör occ réz, a középhez/magashoz 1mm tömör Audio Note ezüst.marconi írta: ↑2023.10.10., kedd 12:52Ahogy lentebb írta valaki, nem sok készült belőle, amikor a Show-n hallottuk, akkor még csak az az egy pár volt. A kabinet "Fakopáncs" mester keze munkáját dícséri, és Parabox Elipsus néven ismert. Az a bizonyos pár, a Visaton csúcs hangszóróival volt szerelve, amik azert elég jók, de mint lentebb látható, ezt lehet tovább fokozni. Ez a "tovább fejlesztett" példány, Scanspeak hangszórókészlettel rendelkezik, felteszem a hangváltó is ehhez mért minőségű. Jó volna többet tudni róla, és persze hallani...
![]()
Még emlékszem valami másik kiállítóra aki valami nagy méretű hosszúlöketü mélynyomós cuccal demózott, de arra már nagyon halványan emlékszem. (A paprikás krumpli viszont finom volt

[/quote]
volt ott Parabox is,vlmi hasonló mint @marconi példánya,vlmelyik B.F.bulin (nem B.F rendszerével volt a prezi,folyosó végén lévő kisebb teremben)....még a céget képviselő srácok is ott voltak 1x,talán..én igy emlékszem...