Sorban kerülnek fel a nívósnál nívósabb rendszerekről készült fotók (őszinte leszek, sokszor kicsit irigykedem is, de csak kicsit).
Az apropó amiért most én is csatolok képet (ami nem igazán jó, és utólag láttam hogy kis por is van, ami nálunk sajnos percek alatt keletkezik) az egy sokak által alap készüléknek titulált kis iparos.
"Hozzám került" egy NAD C 326 BEE erősítő (gyári állapotú), nem volt zsákbamacska hiszen már több rendszerben is hallottam (ismerem) és jó készüléknek tartom.
Nos, ami meglepetés volt számomra hogy gyári kábelével is kiegyenlítetten szól.
Majd bekötöttem a saját Viablue X60-as tápkábelt...
És mintha egy más rendszer lett volna.
Ugye a StandArt-ok szerintem elég szépen tudják tolmácsolni a zenét és relatíve kis hangerőn is dinamikusan zenélnek.
Néha oda szoktam tekerni neki (Metallica, Pink Floyd, stb...) de jelen esetben fél hangerőig nem jutottunk el olyan dinamikával szólt a rendszer!
Lehet egy jobb forrással ( jelen esetben egy Yamaha WXAD-10 a forrás) finomabb lenne a dolog (sőt, ez biztos) de így is élvezetesen zenél!
Szóval, sokan lenézik ezen "kommersz kis készülékeket" és előítélettel kezelik őket, ne tegyék!
Írom ezeket a sorokat úgy hogy hallottam már egy-két dolgot életem során (igaz az utóbbi időben keveset mászkálok hallgatózni a betegség miatt) és volt pár készülékem is.
Ha valakit untattam akkor elnézést, köszönöm hogy elolvastad.

- IMG_20230708_111158.jpg (487.95 KiB) Megtekintve 4890 alkalommal

- IMG_20230708_111146.jpg (284.5 KiB) Megtekintve 4890 alkalommal

- IMG_20230706_200121.jpg (696.74 KiB) Megtekintve 4890 alkalommal