Nem.
Mondom, h még nem tudok felülni rá.

Nem.
Ha közelebjönasebestyen írta: ↑2023.04.23., vas. 20:39Gyere!revox írta: ↑2023.04.23., vas. 20:29Én megyekasebestyen írta: ↑2023.04.23., vas. 20:01A HiFibzk tekerés valahogy nem nagyon alakul...![]()
Ha van kedve valakinek nagyságrendileg ugyanannak (táv és szint) a letekerésére, néhány hétig vasárnaponként kb olyanokat fogok gurulni a tehénnel, lassan (máshogy nem is tudok), zsírégető üzemmódban. Ha van kedve valakinek csatlakozni, különösebb szervezgetés nélkül, írjon rám. :) Annyi, hogy Majkon lehetne kb találkozni, szóval az össz táv picit kevesebb lenne, olyan 100km, de a szint alig kevesebb. Én mindenképp megyek, ha a lehetőségek engedik. :)
Amit még fontosnak tartok, csak kék kútnál állok meg 1 - 1 kulacstöltésre, szóval ennek a lényege számomra az, hogy javítsam a zsír metabolizmusom, konstans W-on (kevés W-on) próbálok menni szinte folyamatosan terepviszonyoktól függetlenül és nem jó se megállni, se elrúgni neki, mert a szervezet a max zsírégetést ott, abban a zónában csinálja csak. :)
.
Etyek karika.jpg![]()
![]()
Gyere!revox írta: ↑2023.04.23., vas. 20:29Én megyekasebestyen írta: ↑2023.04.23., vas. 20:01A HiFibzk tekerés valahogy nem nagyon alakul...![]()
Ha van kedve valakinek nagyságrendileg ugyanannak (táv és szint) a letekerésére, néhány hétig vasárnaponként kb olyanokat fogok gurulni a tehénnel, lassan (máshogy nem is tudok), zsírégető üzemmódban. Ha van kedve valakinek csatlakozni, különösebb szervezgetés nélkül, írjon rám. :) Annyi, hogy Majkon lehetne kb találkozni, szóval az össz táv picit kevesebb lenne, olyan 100km, de a szint alig kevesebb. Én mindenképp megyek, ha a lehetőségek engedik. :)
Amit még fontosnak tartok, csak kék kútnál állok meg 1 - 1 kulacstöltésre, szóval ennek a lényege számomra az, hogy javítsam a zsír metabolizmusom, konstans W-on (kevés W-on) próbálok menni szinte folyamatosan terepviszonyoktól függetlenül és nem jó se megállni, se elrúgni neki, mert a szervezet a max zsírégetést ott, abban a zónában csinálja csak. :)
.
Etyek karika.jpg![]()
Az is jó kör, 2022-ben elég sokat mentem arra.
Én megyekasebestyen írta: ↑2023.04.23., vas. 20:01A HiFibzk tekerés valahogy nem nagyon alakul...![]()
.
Etyek karika.jpg
Nálam az első 10kilonál se csoki, se ropi,se szotya, se krnyér, se zsíros kaja, csirke is csak melle, alsócomb se. Zöldség, kevés gyümölcs. Mostanában már befér a marhagyros. Mennyiség kb fele volt a megszokottnak (elsó lépcsőben "össze kellett szűkíteni a gyomrom",hogy ne legyen folyton üreshasérzetem). Szénhidrátot nem grammozgattam, de fele,harmada a réginek). Ķözben ment a protein is és némi mozgás.
Már volt benne részem,de enni szeretek
Ügyes. Bár ahhoz a kb. 35 Km/órához, településen belül talán kissé pozőrködés.asebestyen írta: ↑2023.04.23., vas. 18:45Nem kell állítani semmit. 2.00-nál van a megoldás.![]()
.
youtu.be/JvyvURguIIU
Akkor jössz velünk az AVX HFBZK ride-ra???
Vagy-vagy
Háááát! Láttad a mérleg fotót?
Lehet a hajlás nem adja ki, de nem akarja elállítani. Nekem most szép sorba állítanom kell át a gépeket. Ma a Gan volt soron. Kicsit hasalósabbra vettem. Tavaly így még nem adta ki
Valaha egész komolyan meg is tudtam tekerni.
Van hozzá egy speckó fej, ami körkörös sugarat tol, nem a hagyományos egy vonalat. Kifejezetten kerékpárhoz jó is. Ott, ahol érzékeny, nyilván nem is tolom.
Látom láttál már biciklit. Példás a nyereg, stucni kormány mérete, helyzete
Nyilván nem közvetlen közelről vereted a magasnyomásúval.... de tartasz attól, hogy oda is bemegy a víz, ahová nem kéne...?
Ruházathoz vannak már egész jó gyártók/webshopok, akár 5XL-ig.lacee írta: ↑2023.04.23., vas. 11:05Itt sok dolog nincs a boltokban,esetleg a webshop-ban….de a hazai pocakos apukákra sem gondolnak mert csak díszbuzikra van kerékpáros ruha is….pedig lenne vásárló rétegVinkler írta: ↑2023.04.23., vas. 08:46Hogy mik vannak a Decathlonban(csak nem nálunk)
https://www.gravelcyclist.com/videos/de ... t=cmp-true![]()
Itt sok dolog nincs a boltokban,esetleg a webshop-ban….de a hazai pocakos apukákra sem gondolnak mert csak díszbuzikra van kerékpáros ruha is….pedig lenne vásárló rétegVinkler írta: ↑2023.04.23., vas. 08:46Hogy mik vannak a Decathlonban(csak nem nálunk)
https://www.gravelcyclist.com/videos/de ... t=cmp-true