Ne parázz, masszív az! Simán elbír.

Valaha egész komolyan meg is tudtam tekerni.
Van hozzá egy speckó fej, ami körkörös sugarat tol, nem a hagyományos egy vonalat. Kifejezetten kerékpárhoz jó is. Ott, ahol érzékeny, nyilván nem is tolom.
Látom láttál már biciklit. Példás a nyereg, stucni kormány mérete, helyzete
Nyilván nem közvetlen közelről vereted a magasnyomásúval.... de tartasz attól, hogy oda is bemegy a víz, ahová nem kéne...?
Ruházathoz vannak már egész jó gyártók/webshopok, akár 5XL-ig.lacee írta: ↑2023.04.23., vas. 11:05Itt sok dolog nincs a boltokban,esetleg a webshop-ban….de a hazai pocakos apukákra sem gondolnak mert csak díszbuzikra van kerékpáros ruha is….pedig lenne vásárló rétegVinkler írta: ↑2023.04.23., vas. 08:46Hogy mik vannak a Decathlonban(csak nem nálunk)
https://www.gravelcyclist.com/videos/de ... t=cmp-true![]()
Itt sok dolog nincs a boltokban,esetleg a webshop-ban….de a hazai pocakos apukákra sem gondolnak mert csak díszbuzikra van kerékpáros ruha is….pedig lenne vásárló rétegVinkler írta: ↑2023.04.23., vas. 08:46Hogy mik vannak a Decathlonban(csak nem nálunk)
https://www.gravelcyclist.com/videos/de ... t=cmp-true
áá, kínai kell. ez szerintem original. nyilván attól eltekintve, hogy első
keresőbajnok
kérek 2 hetet... lehet 3... már lassabban dolgozom lefele, meg elkezdtem kicsit erősíten is, azzal akár fel is jöhet
gondoltam rá, hogy UP-ra kellene kijárni, azok rendezettebb edzések, profi edzésmunkával, csak azok is bazi korán indulnak hétköznap. minap meló után odafordultam edzőbához kereket seftelni, oszt fél7kor már hazafele jöttek edzésről
áá,így is gumizott a lánc, meg a felnimatricaasebestyen írta: ↑2023.04.21., pén. 09:59Vigyázz, mert hirtelen sok irigyed lesz!![]()
Vigyázz, mert hirtelen sok irigyed lesz!revox írta: ↑2023.04.21., pén. 07:30Le tudok hajolni, bekötni a cipőt![]()
Nyilván jobbde azért keserves út volt ez és még nincs vége, de ez egy mérföldkő volt. Biztos elérhető lett volna hamarabb is, de 62-63 környékén lassítottam
![]()
az axxonytól már kezdek félni...