szopattok?!
csak egy pogácsaszólót találtam, vagyis sokat,de mind ugyanazt mutatta
de Pogiról lekaptak fent még pár kilot...
az sose árt... megkeresem valahol, akkor valsz elég az utolsó félperc. ezért nem kelek fel 6korAAttila írta: ↑2023.04.17., hétf. 19:13Megint bebizonyosodott,hogy az egyik legfontosabb dolog az országúti kerékpározásban: a jó helyezkedés![]()
Megint bebizonyosodott,hogy az egyik legfontosabb dolog az országúti kerékpározásban: a jó helyezkedésrevox írta: ↑2023.04.17., hétf. 16:30most néztem a tv műsort. értlemes időben már nem lesz Amstel... xal ha mást nem zavar, tőlem mesélhetsz. már, ha volt valami érdekes.
most néztem a tv műsort. értlemes időben már nem lesz Amstel... xal ha mást nem zavar, tőlem mesélhetsz. már, ha volt valami érdekes.
mondtam akkor,hogy xar se lesz belőle :) minden versenykiírásban benne van, hogy saját felelősségre állsz rajthoz. bajnokságokon van megkötve, mit kell teljesíteni a biztosítást tekintetében. Pontosabban az mksz versneyek mindegyikére megvan a minimum biztosítás, de pl sziránás mentőt csak magyar bajnokin kell szevezned (ha azóta nem változott, hogy én látttam). orvosi felügyelet persze kell, de rohammentő pl nem kötelező. Persze, a betegkocsi is mentőnek látszó tárgy, csak a sziréna nincs rajta, vagy ha van is, nincs meg a jogköre, hogy használja.
Mindenki mondta a Gella után soha többet, senki ne menjen Prohászka szervezésre. De ahogy lenni szokott, az idő egyrészt feledteti a történteket, másrészt nincs nagyon más.
ja, Prohászka
ilyen múltlal már tudni kellene, hogy a poliszt meg kell fizetni és akkor rend van. csak az meg jó-párszázezer.AAttila írta: ↑2023.04.17., hétf. 09:22Nah csak egy kis szösszenet a jelenlegi hazai verseny állapotokról.
Vasárnap volt a Stop cuki időfutam verseny. Már huszonvalahanyadik,tehát nem ma kezdték. De.
Egy időben, egy helyen búcsú, kézilabda-, foci meccs és a bicóverseny.![]()
Ráadásul azért a legtöbben bekönyökölve, mert mégiscsak TT.
Na itt volt minden,csak biztonság nem. Őrült emberek,akik próbáltak leparkolni,kiállni,befurakodni,minden,amit el tudtok képzelni a jó magyar vezetési kultúrával,miközben nringások próbálnak TT versenyen minél jobb helyezést,időt elérni.végül "csak" 1 bringást útöttek el
![]()
Persze sokan elintézték annyival,hogy örülni kell,hogy egyáltalán van még aki szervez bringaversenyt.
Ja, a másik kedvenc, mert ugye nincs elég hely a naptárban,annyira sok a rendezvény, Balatonfondo és a már hagyományosnak mondható Mátra-kör,ugyanazon a napon lesz![]()
Ááá, nem is mondok semmit.![]()

Ok, papírkutyák nem számítanak…

Ha kutya van, sosem lesz igazi fű sajnos.
átadomasebestyen írta: ↑2023.04.15., szomb. 18:47
Core training, nem vicc: https://www.trainingpeaks.com/blog/the- ... r-workout/

Core training, nem vicc: https://www.trainingpeaks.com/blog/the- ... r-workout/revox írta: ↑2023.04.15., szomb. 13:31nabaxxa... csaphattunk volna egyet, bár ide is esőt jósoltak 9-től... pedig már ezerszer megfogadtam, nem nézem a meteobluet-t![]()
bár az is igaz, ha nem lett volna esőgyanú, már valami hegyen kalimpálnánk... axxony mániája lett a mászkálás, állítólag a bicajtól fáj a gerince.. nem a napi 9 órs üléstőly majd itthon tespedéstől... neten olvasta: bicikli...![]()

#nemigaz#….
Hol a gyep? Inkább kutya