- Screenshot_2023-04-17-20-12-33-12_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg (469.79 KiB) Megtekintve 754 alkalommal
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Megint bebizonyosodott,hogy az egyik legfontosabb dolog az országúti kerékpározásban: a jó helyezkedésrevox írta: ↑2023.04.17., hétf. 16:30most néztem a tv műsort. értlemes időben már nem lesz Amstel... xal ha mást nem zavar, tőlem mesélhetsz. már, ha volt valami érdekes.

most néztem a tv műsort. értlemes időben már nem lesz Amstel... xal ha mást nem zavar, tőlem mesélhetsz. már, ha volt valami érdekes.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
na,egy gyors személyes tapasztalat. Atesz felhívott, mi az, hogy elpukkant a hátam. Straván írtam be a tegnapi naphoz, hogy 70-nél elpukkant.
nemrég volt itt szó arról, hogy X km után fáj a hát. nos, ha ez nem gerincproblémának köszönhető és rövidebb távon a hajtással minden rendben van, akkor a bicaj beállítása jó, a hát a gyenge. Nekem is gyenge a hátam. nem mentem mostanában csak 30-40 kiliket és nincs hozzáedződve, hogy hosszabb távon is gyötörnöm kell. Sebi ennek a szakértője, milyen izmok vannak ott, ami beleszól a pedálozásba, én csak simán a hátamnak hívom
Trenírozni kell és nem fog fájni 
nemrég volt itt szó arról, hogy X km után fáj a hát. nos, ha ez nem gerincproblémának köszönhető és rövidebb távon a hajtással minden rendben van, akkor a bicaj beállítása jó, a hát a gyenge. Nekem is gyenge a hátam. nem mentem mostanában csak 30-40 kiliket és nincs hozzáedződve, hogy hosszabb távon is gyötörnöm kell. Sebi ennek a szakértője, milyen izmok vannak ott, ami beleszól a pedálozásba, én csak simán a hátamnak hívom

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
mondtam akkor,hogy xar se lesz belőle :) minden versenykiírásban benne van, hogy saját felelősségre állsz rajthoz. bajnokságokon van megkötve, mit kell teljesíteni a biztosítást tekintetében. Pontosabban az mksz versneyek mindegyikére megvan a minimum biztosítás, de pl sziránás mentőt csak magyar bajnokin kell szevezned (ha azóta nem változott, hogy én látttam). orvosi felügyelet persze kell, de rohammentő pl nem kötelező. Persze, a betegkocsi is mentőnek látszó tárgy, csak a sziréna nincs rajta, vagy ha van is, nincs meg a jogköre, hogy használja.
halfnote.hu
halfnote.hu
Mindenki mondta a Gella után soha többet, senki ne menjen Prohászka szervezésre. De ahogy lenni szokott, az idő egyrészt feledteti a történteket, másrészt nincs nagyon más.
Pedig még bírósággal is fenyegetőztek annak idején,meg hogy lecsukatják. Persze-persze
ja, Prohászka

halfnote.hu
halfnote.hu
ilyen múltlal már tudni kellene, hogy a poliszt meg kell fizetni és akkor rend van. csak az meg jó-párszázezer.AAttila írta: ↑2023.04.17., hétf. 09:22Nah csak egy kis szösszenet a jelenlegi hazai verseny állapotokról.
Vasárnap volt a Stop cuki időfutam verseny. Már huszonvalahanyadik,tehát nem ma kezdték. De.
Egy időben, egy helyen búcsú, kézilabda-, foci meccs és a bicóverseny.![]()
Ráadásul azért a legtöbben bekönyökölve, mert mégiscsak TT.
Na itt volt minden,csak biztonság nem. Őrült emberek,akik próbáltak leparkolni,kiállni,befurakodni,minden,amit el tudtok képzelni a jó magyar vezetési kultúrával,miközben nringások próbálnak TT versenyen minél jobb helyezést,időt elérni.végül "csak" 1 bringást útöttek el
![]()
Persze sokan elintézték annyival,hogy örülni kell,hogy egyáltalán van még aki szervez bringaversenyt.
Ja, a másik kedvenc, mert ugye nincs elég hely a naptárban,annyira sok a rendezvény, Balatonfondo és a már hagyományosnak mondható Mátra-kör,ugyanazon a napon lesz![]()
Ááá, nem is mondok semmit.![]()
egyébként a stop AKESZ verseny, mksz-nek semmi köze hozzá. ilyenekre sose mentünk, de régen szebb világ volt. bőven elvoltunk akesz nélkül is.
a két okos banda jól egymásrahúzta magát

halfnote.hu
halfnote.hu
Nah csak egy kis szösszenet a jelenlegi hazai verseny állapotokról.
Vasárnap volt a Stop cuki időfutam verseny. Már huszonvalahanyadik,tehát nem ma kezdték. De.
Egy időben, egy helyen búcsú, kézilabda-, foci meccs és a bicóverseny.
Na itt volt minden,csak biztonság nem. Őrült emberek,akik próbáltak leparkolni,kiállni,befurakodni,minden,amit el tudtok képzelni a jó magyar vezetési kultúrával,miközben nringások próbálnak TT versenyen minél jobb helyezést,időt elérni.
végül "csak" 1 bringást útöttek el
Persze sokan elintézték annyival,hogy örülni kell,hogy egyáltalán van még aki szervez bringaversenyt.
Ja, a másik kedvenc, mert ugye nincs elég hely a naptárban,annyira sok a rendezvény, Balatonfondo és a már hagyományosnak mondható Mátra-kör,ugyanazon a napon lesz
Ááá, nem is mondok semmit.
Egy időben, egy helyen búcsú, kézilabda-, foci meccs és a bicóverseny.

Na itt volt minden,csak biztonság nem. Őrült emberek,akik próbáltak leparkolni,kiállni,befurakodni,minden,amit el tudtok képzelni a jó magyar vezetési kultúrával,miközben nringások próbálnak TT versenyen minél jobb helyezést,időt elérni.

Ja, a másik kedvenc, mert ugye nincs elég hely a naptárban,annyira sok a rendezvény, Balatonfondo és a már hagyományosnak mondható Mátra-kör,ugyanazon a napon lesz

Ááá, nem is mondok semmit.

engem meg ma lefoxott egy darázs, majd megcsípett
már bringán
menetközben rászállt a bal gyűrűsre, aztán ramtolt valami sárga löttyöt, aztán jól meg is csípett 

halfnote.hu
halfnote.hu
facen láttam, hogy emberek hollandiában szurkolnak és Valterral fotózkodtak. milyen verseny fut most?
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4971
Olyanom nincs, de aki van, az rendes. A szép gyephez kutyaként csak pár szabályt kell betartani: nem ássuk fel, nem pisilünk és nem xarunk rá. Ezt még az emberek jelentős része is képes betartani, nemhogy egy értelmesebb kutya.
Persze ez szobakutyával egyszerűbb, mert kevesebbet van kint, mint a 0-24-es bundások.
Milyen szerteágazó terület ez a kerékpározás.

Milyen szerteágazó terület ez a kerékpározás.

- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8896
Ok, papírkutyák nem számítanak…

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8896
Ha kutya van, sosem lesz igazi fű sajnos.
Ez egyébként 2 hetes és egy napos. Még 2 hét és semmilyen csík nem fog látszódni. Most fotóztam, csak nektek.

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
átadomasebestyen írta: ↑2023.04.15., szomb. 18:47
Core training, nem vicc: https://www.trainingpeaks.com/blog/the- ... r-workout/

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7536
Core training, nem vicc: https://www.trainingpeaks.com/blog/the- ... r-workout/revox írta: ↑2023.04.15., szomb. 13:31nabaxxa... csaphattunk volna egyet, bár ide is esőt jósoltak 9-től... pedig már ezerszer megfogadtam, nem nézem a meteobluet-t![]()
bár az is igaz, ha nem lett volna esőgyanú, már valami hegyen kalimpálnánk... axxony mániája lett a mászkálás, állítólag a bicajtól fáj a gerince.. nem a napi 9 órs üléstőly majd itthon tespedéstől... neten olvasta: bicikli...![]()
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- mechazseni
- Fórumlakó
- Értékelés: 365
#nemigaz#….

már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Hol a gyep? Inkább kutya

"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Én meg inkább polcokat gyártok

- pärt
- Hazajáró lélek
Ja, meg biztosan impotenciát is okoz... 
Deréknak tényleg nem használ, de szerintem is többet árt az ülőmunka.

Deréknak tényleg nem használ, de szerintem is többet árt az ülőmunka.
nabaxxa... csaphattunk volna egyet, bár ide is esőt jósoltak 9-től... pedig már ezerszer megfogadtam, nem nézem a meteobluet-t

bár az is igaz, ha nem lett volna esőgyanú, már valami hegyen kalimpálnánk... axxony mániája lett a mászkálás, állítólag a bicajtól fáj a gerince.. nem a napi 9 órs üléstőly majd itthon tespedéstől... neten olvasta: bicikli...

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Hát persze, mert kiállva téped1500 wattal és minden fordulatnál besúrol a hajtásoldalon.
Amúgy most én is Debrecenben vagyok, kár a Dunántúlt erőltetni, ide kellett volna szerveznetek a karikát. Gyönyörű napos-felhős, enyhe idő van.

Amúgy most én is Debrecenben vagyok, kár a Dunántúlt erőltetni, ide kellett volna szerveznetek a karikát. Gyönyörű napos-felhős, enyhe idő van.