Elsősorban Janőnek válaszolnék, de mivel mást is érdekelhet, ezért nem privátban teszem. Félreértés tárgya forog fenn...
Ha azt mondtam volna, hogy útálta a D300S hangját, az tényleg nem lenne igaz, de nem ezt írtam. Lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen - így visszaolvasva nekem annak tűnik - de mikor azt írtam, hogy :
" A D 300 csak símán nem volt túl jó, az SCS 12 kifejezetten idegesítő tudott lenni. Jenőtől is megkérdezheted, hogy milyen rendszerében útálta."
Egyértelműen az SCS 12 - re gondoltam, és ha az irományomból ez nem is derűlt ki egyértelműen, Jenőnek pontosan tudnia kellett volna / kellene.
Ugyanis, mikor megvettük a SCS12 - t közös barátunkkal, Karcsival, a korábban vásárolt D300S - t tervezve lecserélni, az új szerzeményünket meghallgattuk nálunk is, és Jenőnél Tatabányán a saját rendszerén is. Akkor mondta Ő, hogy erre a csörömpölő s...rra nem cseréli le a 300 - asát.
Miután mi beüzemeltük az SCS - t, a felszabadult 300 - asra Jenő bejelentette az igényét. Magyarul, ha eladnám, Őt érdekelné, és a meglévő mellett párhuzamosan futtatva duplán használná a coaxnak csak a meleg pontjait bekötve.
Végül is így járt a legjobban. Nagyon jó kábel lett belőle.
Maga mögött hagyhatta a 300 - as fentebb is olvasott hibáit, és megmenekült az SCS visításától, csörömpölésétől.
Mi meg sz...tunk vele még pár évig.
A tények makacs dolgok. Az a fránya bevésődés...