Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3248

Re: Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

sutemenyx írta:
2023.01.09., hétf. 11:12
Rock60 írta:
2023.01.09., hétf. 09:29
Árulnak valahol személyesen is elektroncsőre való rezgéscsillapító szilikongyűrűt, vagy csak webshopokban elérhetőek ?
Ha csak webáruház az opció, van esetleg tapasztalata valakinek, hogy honnan, konkrétan melyik terméket ajánlaná ?
ECC 82 - re, és EL 34 - re tennék gyűrűt, kísérlet képen.
Köszi.
Aldiban árultak mostanában O-gyűrű készletet, volt benne nagyobb is. Azzal lehet, hogy lehet próbálkozni.
Ez nekem is megfordult a fejemben, de nem tudom ezek a "normál" gumi "O" gyűrűk mennyire bírják a hőt. Mert ahová szánják őket(pl. csaptelelepek), ott max. 60-70C° a hőmérséklet, és az sem szárazon.
Viszont egy elektroncső ennél egész biztosan nagyobb hőmérsékleten üzemel, necces hogy ráég.
Tényleg, milyen hőfokon üzemel egy elektroncső? gondolkodik.gif
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2897
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Rock60 írta:
2023.01.09., hétf. 09:29
Árulnak valahol személyesen is elektroncsőre való rezgéscsillapító szilikongyűrűt, vagy csak webshopokban elérhetőek ?
Ha csak webáruház az opció, van esetleg tapasztalata valakinek, hogy honnan, konkrétan melyik terméket ajánlaná ?
Köszi.
Aldiban árultak mostanában O-gyűrű készletet, volt benne nagyobb is. Azzal lehet, hogy lehet próbálkozni.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1439

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Köszi.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2732

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

alto írta:
2023.01.07., szomb. 17:23
dixie-chicken írta:
2023.01.07., szomb. 17:07
alto írta:
2023.01.06., pén. 13:24

Ha már vintage holmikat nézegetsz, ezt is érdemes lenne:
https://www.jofogas.hu/pest/Elado_Luxma ... 489102.htm

Bár SC8/SM8 páros még a Marantz prémium gyártó korszakából valók, és tényleg nem rosszak, én azért a Luxmant választanám.
Dynohoz is ?...köztudott hogy az egész sorozat nem szereti már a sima 4Ohmos terhelést sem... ;)
A Dynok nem az én világom. A jelenlegi Luxman L-550 AX II-nek nincs semmi gondja a 4 ohmos hangfalakkal, ez a régi viszont nem járt még nálam.
ne keverjük a régit,és a mait ;) ...
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3227
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

dixie-chicken írta:
2023.01.07., szomb. 17:07
alto írta:
Alex_Aston írta:
2023.01.06., pén. 12:42
Na, ezen most elgondolkodtam.... :rolleyes:

https://www.jofogas.hu/veszprem/Marantz ... 697350.htm

Bár SC8/SM8 páros még a Marantz prémium gyártó korszakából valók, és tényleg nem rosszak, én azért a Luxmant választanám.
Dynohoz is ?...köztudott hogy az egész sorozat nem szereti már a sima 4Ohmos terhelést sem... ;)
A Dynok nem az én világom. A jelenlegi Luxman L-550 AX II-nek nincs semmi gondja a 4 ohmos hangfalakkal, ez a régi viszont nem járt még nálam.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

alto írta:
Alex_Aston írta:

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3556

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

alto írta:
Alex_Aston írta:

Félek túl nagy nyűg lenne egy 40+-os készülék (nagy eséllyel mindig lenne valami kontakt, vagy egyéb apróság).
Amellett, hogy egyátalán nem biztos a jobb hang a mostaninál. Próbához meg túl messze is van.

Elengedem ezt a témát, csak jó volt látni, hogy van még ilyen, látszólag egyben.
Csak a Marantz! :-D

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2578

Hozzászólás Szerző: mishow »

szfi írta:
2023.01.02., hétf. 19:00
Több, mint egy éve nagy élvezettel hallgatok egy Advance Paris A10 Classic hibridet. Hallom, hogy csal a piszok ...
Tisztelt Családomnak több aktív zenész tagja van. Az egyik azt mondta: nem hazudik csak másként szól. A másik szerint, maradjunk a hasonlatnál: jól fogalmaz.
Ezek nagyon jó dumák! :D Amúgy az aláírásodban szereplő HiDiamond milyen fajta kábel, és melyik készülékek közt dolgozik? Mert a fenti megfogalmazás - kevés saját HiDiamond kábellel szerzett tapasztalatom szerint - erre a márkára is igencsak ráillik ;)
Megjegyzem, az általam korábban hallott AA elektronikákra (ezt az új családot már nem ismerem) talán inkább azt mondanám: szerethető. Ha már a szavakkal játszunk :rolleyes:
Biztosan lesz erősítőcsere, mert nagyobb térbe nagyobb teljesítményű kell, de ebben az irányban lesz a továbblépés, amit a jelenlegi képvisel
2x130W kevés? 30+ nm-en? Hááát, ott akkor lehet, hogy erősítő csere helyett a hangdoboz és/vagy a szobaakusztika körül kellene inkább szétnézni előbb gondolkodik.gif
A pillanat létezését csak ott helyben hallhatod. Résztvevő vagy! Ha passzív is. Ez a csoda. Marad belőle valami? Ki tudja mi és mennyi időre?
Előveszel egy konzervet .... ez szintén egy csoda, hogy konzervzene hallgatás után inspirációt kapsz arra, hogy hallgass zenét ismét élőben. Számomra a tanulság annyi, hogy amikor lehet elmegyek élő zenét hallgatni, de akkor sem esek kétségbe, hacsak konzervet tudok enni.
Nagyon jó megfogalmazás, ennél bővebben azért nem válaszolok, mert OFF lenne, de a leírtakkal egyetértek, sőt mi magunk is így vagyunk a zenehallgatással. A "Csoda"? Néhányat őrzünk a fülünkben, a "szívünkben", azok már biztosan örökre velünk maradnak, vagyis ameddig élünk ... de ettünk már sok finom készételt is, csak ott valahogy ritkábban szállnak felettünk az Angyalok ;)

Ps: Azért hogy ON legyek, és az AA témához is hozzászóljak: nem vagyok egy erőszakos típus, sőt inkább klasszikusan pacifista, de ezekért a kék ledekért lehet tudnék ütni :angry: főleg hogy középen ott "parázslik" két csodás lámpácska :smile51:

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3227
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Alex_Aston írta:

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1244

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Alex_Aston írta:

Ne gondolkozz, gombolkozz!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

szfi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: szfi »

Vannak élvezetes módszerek.
Például a koncertlátogatás. (Kissé kevésbé az amikor a rokonaid hallgatod meg.)
Tudomásul kell venned, hogy szerintük az adott akusztika MÁSODLAGOS.
És igazuk van. A pillanat létezését csak ott helyben hallhatod. Résztvevő vagy! Ha passzív is. Ez a csoda. Marad belőle valami? Ki tudja mi és mennyi időre?
Előveszel egy konzervet (Stream, CD, LP, vagy egy pendrive).
Magyarázat a hifistáknak: a technika függő leképezés adott szinten megmarad. Ezekből bányászik és él az AUDIO IPAR.
Félreértés ne essék, ez szintén egy csoda, hogy konzervzene hallgatás után inspirációt kapsz arra, hogy hallgass zenét ismét élőben.
Számomra a tanulság annyi, hogy amikor lehet elmegyek élő zenét hallgatni, de akkor sem esek kétségbe, hacsak konzervet tudok enni.
(Elindultam onnan, hogy milyen erősítőt vegyek 1-3 év múlva.)
Tisztelettel: szfi
NorstoneSpider,Pro-JectWMit5,KecesIQRP1500A,AVA KZH-8
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.

szfi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: szfi »

Az Atollról csak olvasási élményem van.
Például a LowBeats című német oldal az IN 400 SE-t referenciának használja az 5000 euro alatti tartományban.
Hogy hogyan szól? Hát talán meg kellene hallgatni.

Jelenleg más problémában utazom:
Hifi bogár ide vagy oda nagy a baj: Több, mint egy éve (az első órákban legszívesebben visszavittem volna) nagy élvezettel hallgatok egy Advance Paris A10 Classic hibridet. (Ideiglenes résztvevőnek vásároltam.) Hallom, hogy csal a piszok, de a zenével tisztelettel bánik. Szóval elmaradt az őszi erősítőcsere. (Lett helyette új hangszedő /HANA ML és kábelek+ lemezek innen onnan.) És ezeket is kiszolgálja.
Tulajdonképpen nincs is probléma, ha süket süket füleimnek jó. (Tisztelt Családomnak több aktív zenész tagja van. Ketten közülük 1-5 napig használták a jelenlegi hifi rendszert, részben saját anyagokon. Az egyik azt mondta: nem hazudik csak másként szól. A másik szerint, maradjunk a hasonlatnál: jól fogalmaz.)
Biztosan lesz erősítőcsere, mert nagyobb térbe nagyobb teljesítményű kell, de ebben az irányban lesz a továbblépés, amit a jelenlegi képvisel.
Sok jó konzerv zenét és sok koncertlátogatást a Tisztelt Tagoknak!
Szfi
NorstoneSpider,Pro-JectWMit5,KecesIQRP1500A,AVA KZH-8
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1451

Hozzászólás Szerző: vazze »

Boldog Új Évet sorstársak!

Atoll kütyükkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
HD120 és MA100 párosra vagyok/lennék kíváncsi.
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Hali mindenkinek

BÚÉK 2023

ezt esetleg ismeri vlki,Mystere-IA 11

https://www.technologyfactory.eu/en/mys ... a-1706-127

cimbim épitgetné a rendszerét,és felmerült mint opció...

köszi :smile53:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Tavalyhoz hasonlóan idén Szilveszer este is elmentem ennek a Malacnak határáig. Ez már szépen kiírja, hogy protect, amikor lekapcsol kb. 10mp-re, majd alacsony hangerőre állítja magát... :rolleyes:
Ez -8dB mellett volt (csak egy próba, hogy mi a vége). A -15-öt viszont stabilan bírta 4-5 órán keresztül. Normál esetben 30 körülig szoktam tekerni, amikor van rá mód. Egy jó barátom, aki DJ is volt, meg ő is szereti a hifit, mondta, hogy milyen szépen szól nagy hangerőn is, semmi hallható torzítás, csak hangosabb, mint "normál" esetben. Melegedett picit, 45°C körül lehetett az erősítő teteje, de semmi egyéb nem történt.
Ez mondjuk már a Dynok vége is lehetett terhelhetőségben (180W kontra 200W)

alfaati

Hozzászólás Szerző: alfaati »

Erősítőnél a felvett teljesítményt fontos megnézni és aszerint step-down trafót választani. A ~1,5x-es szorzót érdemes betartani. Tehát ha pl.: 650Watt a felvett maximális teljesítménye az erősítőnek akkor lehetőleg egy 900-1000Watt körüli Step-down trafót válassz és ne egy pont 650 Wattosat. Ha csak sokkal nagyobbat találsz, mondjuk 3000Wattosat, akkor számíthatsz rá, hogy leveri a biztosítékot. Érdemes 2000 Watt alatt maradni. A minőségi trafók drágák.
A képeken az én egykori trafóim, amiket amerikai aktív szubokhoz vettem.
Csatolmányok
Screenshot_20221230-141742_Photos.jpg
Screenshot_20221230-141742_Photos.jpg (1.39 MiB) Megtekintve 2433 alkalommal
Screenshot_20221230-141804_Photos.jpg
Screenshot_20221230-141804_Photos.jpg (1.46 MiB) Megtekintve 2433 alkalommal

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

franz írta:
2022.12.30., pén. 11:41
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata európai hálózaton kívűlre gyártott erősítő használatáról itthon?

Érdemes ilyet venni?
Mik a hátrányok?
Azt gondolnám h a 100V os erősítőt a 230V os hálózatra egy 5000 ft os feszültség csökkentő adapterrel meglehet oldani, ez hosdzú távon ok nem ok?
Vagy inkább várjak amíg európai piacosat nem találok?
Ha jól sejtem, valami japán cuccot szeretnél használni. Többféle lehetőség van, az 5e forintos feszültségcsökkentő a legrosszabb, azt felejtsd el, az hajszárítóhoz való.

- Elképzelhető, hogy a készülékben belül univerzális hálózati trafó van, ez esetben csak át kell kötni európaira
- Ha csak 100V-os primer van a belső hálózati trafón, akkor szerezned kell egy külső trafót, ami 230/100V-os (vagy ilyesmi)
- Legjobb, ha úgynevezett autotrafót használsz, aminek csak primertekercse van és azon van több megcsapolás. Van rajta 230-240V is, de 100-105V is. Az sem baj, ha nem kifejezetten autotrafó, lehet bármi, csak a primer legyen többleágazású. Az autotrafó fog legkevesebbet rontani a vegeredményen, azzal nagyon jól használható az ilyesmi, csak persze elegendően nagy teljesítményűre van szükség.

Mellékesen említem, hogy természetesen nem mindegy milyen a trafó huzal és vasanysga, egyszóval, hogy milyen a trafó. Bele fog kerülni a hangképbe.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

franz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: franz »

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata európai hálózaton kívűlre gyártott erősítő használatáról itthon?

Érdemes ilyet venni?
Mik a hátrányok?
Azt gondolnám h a 100V os erősítőt a 230V os hálózatra egy 5000 ft os feszültség csökkentő adapterrel meglehet oldani, ez hosdzú távon ok nem ok?
Vagy inkább várjak amíg európai piacosat nem találok?

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Re: Apple számítógépes zenehallgatáshoz

a.gabriel írta:
2022.12.27., kedd 18:02
Vinkler írta:
2022.12.27., kedd 17:19
a.gabriel írta:
2022.12.27., kedd 16:16

Nem értem, hogy mire nem válaszoltam a hozzászólásomban?
A válaszomban, ott a válasz, vagy ha nem OK részetekre, akkor kérdezz(étek)ed meg erről Fülelek-et.
Ezt írtad:
a.gabriel írta:
2022.12.27., kedd 08:35
A Parasound meg gyenge a rendszered tagjaihoz, és ha valaki belenéz a belsejébe, akkor az láthatja miről is van szó.
Én erre ezt kérdeztem:
Vinkler írta:
2022.12.27., kedd 09:27

Elmondanád, hogy miről is van szó?
:rolleyes:
Így már értem, hogy mit nem válaszoltam meg.

Ha valaki belenéz abba a készülékbe, akkor láthatja a "led lámpákhoz" adni szokott kapcsoló üzemű tápegységeket.
Egy vékony lemez kasztnit, mogyoró paneleket. Egykörös OP-amp rendszer, mindenhol rengeteg belső kábel-csatlakozó, abból is a silány.
Ennek a halmaza adja magát. Ma már ennyi pénzért tisztességesen megépített előfokot nem lehet kapni, pláne olyat amiben még egy DAC is van, mint amennyibe kerül a Parasound
És gondolom jön a kérdés akkor mit?
Pl: Rockna; Bricasti,

A hangja meg vagy tetszik valakinek, vagy nem, mert az már ízlés kérdése, meg pénztárca....

Parasound-P6-Innen.jpg
Igazad is van meg nem is. A mogyorónyi panelek és az egyfokozatos opampos bufferek ez esetben inkább előnyök, mint hátrányok. Sokkal jobb ez így, mintha 4x ennyi panelen 6x ennyi alkatrész lenne. Ha valami miatt ez mégis bénább, mint a hasonló ic-s előfokok, akkor az -valóban- az előlaptól a hátlapig od-vissza kábelezés és a kapcsitáp miatt van. Egyébként szerintem tudják ezt ők is, csak erre az árszintre ezt lőtték be. Szóval relatíve kevés dolog van benne, ez inkább előny, mint hátrány. Mármint ha azt vesszük alapul, hogy egy ilyen előfoknak az a dóga, hogy minél inkább az jöjjön ki, mint ami bement, csak lehessen a hangerejét szabályozni meg bemenetet választani.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9253

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

a.gabriel írta:
2022.12.27., kedd 18:27

Tudod ez is egy hozzáállás, ahogy engem illetsz a véleményem szerint, mert látom a képet, hogy milyen is valójában.
Gondolom orvoshoz is beszélgetni mennek a betegek, nem vizsgálatra.
A fényképet vedd egy felvételnek, amit röntgen gép készített. Mindjárt látszik rajta, hol is beteg ez a konstrukció.

Az ár meg annyi, mint amennyi. De, ha csak oldalra, esetleg vissza akar valaki lépni, hát tegye.
De, ha előre, akkor zsebbe kell nyúlni.
És hidd el tisztában vagyok az árakkal.
Valamit félreolvashattál, mert nem illettelek, pusztán véleményesnek tartom egy kép alapján megítélni egy elektronikai eszköz képességeit és HANGJÁT.
A hasonlatod, mint minden hasonlat sántít egy kicsit, ebbe most nem is mennék bele.
Elhiszem, hogy tosztában vagy az árakkal, hiszen a fórumaktivitásod 90%-ban az adás-vételben merül ki.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

a.gabriel
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 99

Hozzászólás Szerző: a.gabriel »

Vinkler írta:
2022.12.27., kedd 18:15
a.gabriel írta:
Vinkler írta:

Ezt írtad:

Én erre ezt kérdeztem:

Ha valaki belenéz abba a készülékbe, akkor láthatja a "led lámpákhoz" adni szokott kapcsoló üzemű tápegységeket.
Egy vékony lemez kasztnit, mogyoró paneleket. Egykörös OP-amp rendszer, mindenhol rengeteg belső kábel-csatlakozó, abból is a silány.
Ennek a halmaza adja magát. Ma már ennyi pénzért tisztességesen megépített előfokot nem lehet kapni, pláne olyat amiben még egy DAC is van, mint amennyibe kerül a Parasound

A hangja meg vagy tetszik valakinek, vagy nem, mert az már ízlés kérdése, meg pénztárca....

Parasound-P6-Innen.jpg
Nah, sikerült megint egy fénykép alapján sommás véleményt alkotni. Ez nem szerencsés, de lelked rajta. Éreztem én, hogy valami ilyesmi van a háttérben, ezért is kérdeztem rá.
Nem, nem jön a kérdés. És azért azt azért tudd, hogy mind a Rockna, mind pedig a Bricasti előfokok, minimum 2x, 3x annyiba kerülnek, mint ez a Parasound. ;)
Tudod ez is egy hozzáállás, ahogy engem illetsz a véleményem szerint, mert látom a képet, hogy milyen is valójában.
Gondolom orvoshoz is beszélgetni mennek a betegek, nem vizsgálatra.
A fényképet vedd egy felvételnek, amit röntgen gép készített. Mindjárt látszik rajta, hol is beteg ez a konstrukció.

Az ár meg annyi, mint amennyi. De, ha csak oldalra, esetleg vissza akar valaki lépni, hát tegye.
De, ha előre, akkor zsebbe kell nyúlni.
És hidd el tisztában vagyok az árakkal.

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 710

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

Jó tudni, van olyan fórumtársunk, aki belenéz valamibe, és látja az impulzus torzítást. :smile53:
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9253

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

a.gabriel írta:
Vinkler írta:
a.gabriel írta:

A válaszomban, ott a válasz, vagy ha nem OK részetekre, akkor kérdezz(étek)ed meg erről Fülelek-et.
Ezt írtad:
a.gabriel írta:
A Parasound meg gyenge a rendszered tagjaihoz, és ha valaki belenéz a belsejébe, akkor az láthatja miről is van szó.
Én erre ezt kérdeztem:
Vinkler írta:

Parasound-P6-Innen.jpg
Nah, sikerült megint egy fénykép alapján sommás véleményt alkotni. Ez nem szerencsés, de lelked rajta. Éreztem én, hogy valami ilyesmi van a háttérben, ezért is kérdeztem rá.
Nem, nem jön a kérdés. És azért azt azért tudd, hogy mind a Rockna, mind pedig a Bricasti előfokok, minimum 2x, 3x annyiba kerülnek, mint ez a Parasound. ;)
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

a.gabriel
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 99

Hozzászólás Szerző: a.gabriel »

Vinkler írta:
a.gabriel írta:

Ezt írtad:
a.gabriel írta:
Én erre ezt kérdeztem:
Vinkler írta:

Parasound-P6-Innen.jpg
Parasound-P6-Innen.jpg (150.43 KiB) Megtekintve 2233 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”