Tudod ez is egy hozzáállás, ahogy engem illetsz a véleményem szerint, mert látom a képet, hogy milyen is valójában.Vinkler írta: ↑2022.12.27., kedd 18:15Nah, sikerült megint egy fénykép alapján sommás véleményt alkotni. Ez nem szerencsés, de lelked rajta. Éreztem én, hogy valami ilyesmi van a háttérben, ezért is kérdeztem rá.a.gabriel írta: ↑2022.12.27., kedd 18:02Így már értem, hogy mit nem válaszoltam meg.
Ha valaki belenéz abba a készülékbe, akkor láthatja a "led lámpákhoz" adni szokott kapcsoló üzemű tápegységeket.
Egy vékony lemez kasztnit, mogyoró paneleket. Egykörös OP-amp rendszer, mindenhol rengeteg belső kábel-csatlakozó, abból is a silány.
Ennek a halmaza adja magát. Ma már ennyi pénzért tisztességesen megépített előfokot nem lehet kapni, pláne olyat amiben még egy DAC is van, mint amennyibe kerül a Parasound
És gondolom jön a kérdés akkor mit?
Pl: Rockna; Bricasti,
A hangja meg vagy tetszik valakinek, vagy nem, mert az már ízlés kérdése, meg pénztárca....
Parasound-P6-Innen.jpg
Nem, nem jön a kérdés. És azért azt azért tudd, hogy mind a Rockna, mind pedig a Bricasti előfokok, minimum 2x, 3x annyiba kerülnek, mint ez a Parasound.![]()
Gondolom orvoshoz is beszélgetni mennek a betegek, nem vizsgálatra.
A fényképet vedd egy felvételnek, amit röntgen gép készített. Mindjárt látszik rajta, hol is beteg ez a konstrukció.
Az ár meg annyi, mint amennyi. De, ha csak oldalra, esetleg vissza akar valaki lépni, hát tegye.
De, ha előre, akkor zsebbe kell nyúlni.
És hidd el tisztában vagyok az árakkal.