Nagyon sokféle kábel volt nálam anno kipróbálásra,kb.milliós határig és nagyon sok AQ kábellel éltem együtt(eredetinek mondottal is,pl.AQ Volcano),ennek alapján ajánlottam az AQ-eket!

Nagyon sokféle kábel volt nálam anno kipróbálásra,kb.milliós határig és nagyon sok AQ kábellel éltem együtt(eredetinek mondottal is,pl.AQ Volcano),ennek alapján ajánlottam az AQ-eket!
No ez bölcs hozzászólás volt és főleg sokat segített a kérdezőnek!robi20064 írta: ↑2023.01.03., kedd 20:45Illik hozzatenni hogy AQ KLON kabelek ha mar nem eredetit hasznalsz (persze tudom, ugyan az a gyar, esete 9 utan unnepnapon esoben es mars-fold-jupiter egyuttallaskor keszul).
No de milyen AQ kábelekről is beszélünk?
Jogos. Annyi kiegészítéssel, hogy első körben különböző gyártók kábeleivel próbálkoznék, éswittao írta: ↑2023.01.03., kedd 13:031.5m-1.8m körüli hosszakkal próbálkozz, Kácsa Audioban vannak olcsóbb tápkábelek és csatlakozók, össze is szerelik Neked.sakab írta: ↑2023.01.03., kedd 12:41Sziasztok, vèleményetekre lennék kivancsi. Egy Denon 3312 + dali ikon 7-hez tervezek összerakni egy raspberry+linearis tap+topping d50s (ez mèg kèrdeses) kombót zenére. Van e értelme, hallható e szerintetek javulás ha a lineáris táp és az erösítő tápkábelét lecserélem valami nagyon csücsi audiophile kabelre? Azt elhiszem h az USB, RCA kabelnèl számít(hat), de ha az egész házban régi aluminium vezeték van akkor én hiába cserélem le az utolsó félméteren a kabelt, attol meg a zajt ugyan úgy osszefogja szedni. Jol gondolom? Vagy ennek akkor lenne hallható értelme ha egy szűrős elosztó után kötném be?
Ha nem akarsz kiadásba bocsátkozni, mielőtt döntesz, kérj kölcsön valakitől 2-3db ilyen tápkábelt, dugd be a rendszerbe és ha hallasz változást, akkor érdemes elindulnod ezen az úton.
Szerintem egy sztereo erősítőt is kérj kölcsön tesztelésresakab írta: ↑2023.01.03., kedd 12:41Sziasztok, vèleményetekre lennék kivancsi. Egy Denon 3312 + dali ikon 7-hez tervezek összerakni egy raspberry+linearis tap+topping d50s (ez mèg kèrdeses) kombót zenére. Van e értelme, hallható e szerintetek javulás ha a lineáris táp és az erösítő tápkábelét lecserélem valami nagyon csücsi audiophile kabelre?
Érdekes!Nálam(több rendszerben is)az AQ kábelek a legjobbak basszusban!Doky írta: ↑2023.01.01., vas. 17:20Vicces de pl ez a kábel kilóg az AQ családból!eszeky írta: ↑2022.12.31., szomb. 17:12Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a megoldás, de egy próbát megérne.
Az lenne a kérdésem, hogy ha több mélyet szeretnék varázsolni a hallani kívánt zene aljára milyen kábelt ajánlanátok?
Primare CD31 és Primare I22 erősítőt hajtok. Hangfalak Sonus Faber Toy széria. A tápkábeleim Suprák. Az összekötők Talán Fapaci féle. VDH Clearwater a jelenlegi hangfalkábelem.
Attila
Az AQ kábelek sajátossága (amikkel nekem tapasztalatom volt eddig) hogy magasba húznak, ez viszont pont fordítva, ez a kábel az Audioquest G2 hangfal kábel (még a régi világos színű).
1.5m-1.8m körüli hosszakkal próbálkozz, Kácsa Audioban vannak olcsóbb tápkábelek és csatlakozók, össze is szerelik Neked.sakab írta: ↑2023.01.03., kedd 12:41Sziasztok, vèleményetekre lennék kivancsi. Egy Denon 3312 + dali ikon 7-hez tervezek összerakni egy raspberry+linearis tap+topping d50s (ez mèg kèrdeses) kombót zenére. Van e értelme, hallható e szerintetek javulás ha a lineáris táp és az erösítő tápkábelét lecserélem valami nagyon csücsi audiophile kabelre? Azt elhiszem h az USB, RCA kabelnèl számít(hat), de ha az egész házban régi aluminium vezeték van akkor én hiába cserélem le az utolsó félméteren a kabelt, attol meg a zajt ugyan úgy osszefogja szedni. Jol gondolom? Vagy ennek akkor lenne hallható értelme ha egy szűrős elosztó után kötném be?
Köszönöm!La_Valse írta: ↑2023.01.02., hétf. 13:55Tiszteletem!zoli73 írta: ↑2023.01.02., hétf. 12:30Szép napot mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Forrást szeretnék(lehetleg hazai) ahol fellelhető a képeken látható, szorítós banándugó típus.
Saját kútfőből csak hasonlót, hasonló elven müködőt találtam, de pont ugyanilyet nem.
Köszönöm a segítséget!
Ha jól néztem, az Atohm WT-LMB banánról, vagy utánzatáról van szó. Az audiophonics árul ilyet,
de a szomszédban egy román kereskedő választékában is szerepel.
https://www.jack-fi.ro/produs/atohm-wt-lmb/
Ui: valamiért innen nem nyitja meg a francia linket, ezárt csak így.
https://www.audiophonics.fr/en/banana-p ... -8810.html
Tiszteletem!zoli73 írta: ↑2023.01.02., hétf. 12:30Szép napot mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Forrást szeretnék(lehetleg hazai) ahol fellelhető a képeken látható, szorítós banándugó típus.
Saját kútfőből csak hasonlót, hasonló elven müködőt találtam, de pont ugyanilyet nem.
Köszönöm a segítséget!
Teljesen egyetértek veled abban, amit az akusztikáról írtál. Azt is megírtuk már ebben a topicban ezerszer, hogy mindenki óvakodjon a kábelezéssel kapcsolatos csodavárástól (bár a kérdés feltételéből úgy gondolom, ezzel a kérdező is tisztában van). Ennek ellenére ezúttal nem vetném el teljesen a kábelezés átgondolását, mert az akusztikai hibákat sajnos még igencsak lehet fokozni egy szinergiában nem odaillő kábellel, és láthatóan azért többeknek támadt ötlete, mit lehetne megpróbálni a fórumtárs rendszerében - akár egy akusztikai újragondolással együtt, nem kizárva, hanem erősítve egymást
Jól tudod, nem ez a megoldás. A mélytartomány mennyiségi hibái mögött az esetek többségében akusztikai problémák állnak. Ezt lehet tologatni kábelekkel, alátétekkel, készülékcserékkel, ahogy a halottat is lehet csókolgatni.
A Supra táp a világoskék Lorad mkII?
Azt nem tudom,hogy a mélytartomány "mennyisége",hogy változna de ha azt a VdH szégyent BÁRMIRE cseréled akkor az egész hangképed javulni fog.eszeky írta: ↑2022.12.31., szomb. 17:12Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha több mélyet szeretnék varázsolni a hallani kívánt zene aljára milyen kábelt ajánlanátok?
Primare CD31 és Primare I22 erősítőt hajtok. Hangfalak Sonus Faber Toy széria. A tápkábeleim Suprák. Az összekötők Talán Fapaci féle. VDH Clearwater a jelenlegi hangfalkábelem.
Attila
Vicces de pl ez a kábel kilóg az AQ családból!eszeky írta: ↑2022.12.31., szomb. 17:12Sziasztok!
Attila
Mogami 3104. 4*4 mm minőségi réz. Végtelen energiák, mélyek és felbontás is jó. Simán kiszolgálja a Primarekat, szerintem.eszeky írta: ↑2022.12.31., szomb. 17:12Sziasztok!
Attila
Canare 2S11F. Előtte volt AQ,Kimber,Qed,stb, de amióta ez a filléres kábel van bekötve mindenféle csatlakozó nélkül, nincs hiányérzetem.eszeky írta: ↑2022.12.31., szomb. 17:12Sziasztok!
Attila
Ha fel tudott volna térdelni, túl magasan lett volna
Na ez mar SutemenyX kollega problemaja :) :)gyongyhalas írta: ↑2022.12.12., hétf. 12:14Azért csak megnézném előlről hiányos öltözetben.....mert mi van ha tö...e van a menyasszonynak....wittao írta: ↑2022.12.12., hétf. 11:15Suti… mar elerhetok a Supra vezetok, nem is neznek ki rosszul. Kerdes van-e hozzajuk lenduleted :) Egyuttal Boldog Karacsonyt is kivanok![]()
(Ui. allitolag a kevesbe ismert japan Toyota nevu ceg keszit kiegeszitoket hozzajuk, Supra neven)
2D540485-0B35-44B6-A0D1-4A1694483680.jpeg
C494EFA1-422D-44A9-AFA5-667595BFD4E4.jpeg![]()
![]()
Azért csak megnézném előlről hiányos öltözetben.....mert mi van ha tö...e van a menyasszonynak....wittao írta: ↑2022.12.12., hétf. 11:15Suti… mar elerhetok a Supra vezetok, nem is neznek ki rosszul. Kerdes van-e hozzajuk lenduleted :) Egyuttal Boldog Karacsonyt is kivanok![]()
(Ui. allitolag a kevesbe ismert japan Toyota nevu ceg keszit kiegeszitoket hozzajuk, Supra neven)
2D540485-0B35-44B6-A0D1-4A1694483680.jpeg
C494EFA1-422D-44A9-AFA5-667595BFD4E4.jpeg
Egy elet munkajat kovetoen sikerult szert tennie egy Suprara, igy azonnal Supra-vezetove valt