Nem kicsit! Nekem ez már bőven a nem megfizethető kategória.gomolalaci írta: ↑2022.12.29., csüt. 20:50A ,,megfizethető" jelenleg 580.000.- Ft. Egy kicsit sok a ,,semmiért"zoli73 írta: ↑2022.12.27., kedd 22:09A kérdéseidre sajnos nem tudom a választ, viszont a szűrős elosztókkal nekem is az volt a tapasztalatom, mint neked. A "megfizethető" kategóriából két különböző típust is kipróbáltam, olyanokat, amik itt is rendszeresen forognak közkézen. Illetve egy harmadik Diy szűrőt is használtam sokáig.gomolalaci írta: ↑2022.12.27., kedd 20:57Egy tapasztalat a témában:
Volt egy neves gyártótól egy tápszűrő-elosztóm. Néhány hónapja kiiktattam a rendszerből kíváncsiságból, és egy általam felújított kb. 40 éves Kontakta elosztóval helyettesítettem. Az erdménye az lett, hogy sokkal nagyobb élményt okozott, mint
amire számítottam. A tápszűrő-elosztót eladtam. Új gazdája arról értesített, hogy nála csodát tett a haggal újonnan szerzett készüléke.
Vajon mi miért van? Nem illett az én rendszerembe? Vagy az én kertes házamban a kisebb hálózati zaj miatt még rontott is?
Végül mindháromnál arra jutottam, hogy jobb nélkülük. Persze ettől még másnál kiválóan teljesíthetnek, de én nem sírom vissza egyiket sem.![]()
Ezért nem is érezném jól magam, ha csak egy ilyen eszköz segítségével esne jól a zenehallgatás.
Tudom, ez a kijelentésem sokak szemében a "savanyú a szőlő" esete, de nem. Számomra ha ennyire túl kell gondolni, ha már ennyire meg kell bonyolítani, akkor már megette a fene.