Szia Attila, szerintem ez nem fog működni külső adatbázisok esetén. Gondolom, míg a lokális adatbázisra objektum-szinten saját metaadat struktúrát épít fel a rendszer, amiben a "Label" attribútum már jól kézben tartott, indexelhető és gyorsan kereshető, addig a külső adatbázisoknál annak tartalmára támaszkodnak, nem mentek bele mélyebben az integrációba, elkerülendő az esetleges inkonzisztens attribútum kezelésből és értelmezésből adódó problémákat, fejlesztési igényeket, megnövekedett erőforrásigényt. A Tidal saját alkalmazását nézegetve egyébként azt látom, hogy van benne "RECORD LABEL" attribútum, de konkrétan erre ott sincs keresési lehetőség, egy kiadó nevére keresve sem kapok olyan nézetet, ami ebből a szempontból szűrne. Következésképp nincs indexelve a sok tíz-száz(?)ezres albumkatalógus kiadókra. Nem tudom, hogy a Qobuznál ez hogy van...
A "faramuci" móddal kapcsolatban, persze lehet, hogy én már megszoktam, de nekem teljesen jól működik a "Focus" -> "LABELS", vagy az általános kulcsszavas keresés után legörgetve a "Labels" szekcióban visszaadott kiadó találatokban keresgetni.