Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
F1 - Motogp - Wrc és egyéb motorsport
Re: F1 - Motogp - Wrc és egyéb motorsport
Jó F1 akkor lehetne ha eltörölnék a sok béna szabályt.Nem kéne korlátozni az autókat "egyenruhákkal",limitált gumikkal,alkatrészekkel,stb,viszont kéne újból a tankolás,ami egy plusz csavart tenne az egészbe,jobban kinyitva így a taktikák jelen esetben zárt csapját is.
Én is úgy gondolom, hogy elég lett volna a VSC, főleg, hogy még bénáztak is, mert vagy 3 körrel tovább volt bent, mint kellett volna.
Viszont Russel megérdemelten nyert. Mondtam én, hogy elkeni idén Hamilton száját...
Ő is VB győztesesz hamarosan szerintem. Főleg úgy, ha a Ferrari nem szedi össze magát. Év elején még ők domináltak, most pedig úgy néz ki, csak a harmadik erő lesz lassan.
Jó lenne az F1-nek is, ha jövőre Leclerc, vagy Russel lenne a bajnok. De ez csak szép álom
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3507
Lassú kanyar, belső ív.
Én is úgy gondolom, hogy elég lett volna a VSC, főleg, hogy még bénáztak is, mert vagy 3 körrel tovább volt bent, mint kellett volna.
Viszont Russel megérdemelten nyert. Mondtam én, hogy elkeni idén Hamilton száját...

Ő is VB győztesesz hamarosan szerintem. Főleg úgy, ha a Ferrari nem szedi össze magát. Év elején még ők domináltak, most pedig úgy néz ki, csak a harmadik erő lesz lassan.
Jó lenne az F1-nek is, ha jövőre Leclerc, vagy Russel lenne a bajnok. De ez csak szép álom

Csak a Marantz! :-D
Ja persze,kell a műsor.Egy nagy sz@r ez az egész f1 már,pedig lehetne jó is.
A versenybírók tettek róla hogy legyen némi izgalom.De most komolyan mi a tökömnek kellett betolni az scart,mikor simán mehetett volna a virtuális is.Alex_Aston írta: ↑2022.11.12., szomb. 21:31Végre megint egy izgalmas futam, ha piciben is.
Remélem holnap is hasonló lesz. Russel pedig megérdemelné, ha Verstappen pár kör alatt nem darálná be a mezőnyt, és elől maradna végig.

Ja persze,kell a műsor.Egy nagy sz@r ez az egész f1 már,pedig lehetne jó is.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Végre megint egy izgalmas futam, ha piciben is.
Remélem holnap is hasonló lesz. Russel pedig megérdemelné, ha Verstappen pár kör alatt nem darálná be a mezőnyt, és elől maradna végig.
Alex_Aston írta: ↑2022.10.09., vas. 15:21Igen, ha ez előzés lett volna. De nem volt, még a közelében sem.
Ilyenkor max egy figyelmeztetés szokott lenni első, de inkább második eset után.

Ilyenkor max egy figyelmeztetés szokott lenni első, de inkább második eset után.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Igen, ha ez előzés lett volna. De nem volt, még a közelében sem.
De!Alex_Aston írta: ↑2022.10.09., vas. 14:11Máskor ezért semmi bünti nem lett volna. Nem ezzel nyert pozíciót.AAttila írta: ↑2022.10.09., vas. 11:06Nem láttam a futamot,csak olvastam róla. De az alapján úgy tűnik, a japánoknál meg akarták nyeretni ezt a VB-t Verstappennel. Csak elengedték a futamot és bár nem adhattak volna teljes pontokat,mégis odaadták, így lett meg a kellő különbség. Én sajnos már régóta nemtudom élvezettel nézni az F1-t.
A nézettségnek is jobb lett volna, ha minél később lesz világbajnok Verstappen.
Gusztustalan dolog így manipulálni valamit.
Verseny közben a poziciót mindig vissza szokták adni!
Jogos volt,ez már ennek az F1-nek ugyan mindegy,a mi Gáborunk minden évben nyilatkozza,hogy jövőre majd esőben is jobban tudnak menni az autók az új formától…..mikor 2050-ben ?:D
- Alex_Aston
- V.I.P.
Máskor ezért semmi bünti nem lett volna. Nem ezzel nyert pozíciót.AAttila írta: ↑2022.10.09., vas. 11:06Nem láttam a futamot,csak olvastam róla. De az alapján úgy tűnik, a japánoknál meg akarták nyeretni ezt a VB-t Verstappennel. Csak elengedték a futamot és bár nem adhattak volna teljes pontokat,mégis odaadták, így lett meg a kellő különbség. Én sajnos már régóta nem tudom élvezettel nézni az F1-t.
Nem láttam a futamot,csak olvastam róla. De az alapján úgy tűnik, a japánoknál meg akarták nyeretni ezt a VB-t Verstappennel. Csak elengedték a futamot és bár nem adhattak volna teljes pontokat,mégis odaadták, így lett meg a kellő különbség. Én sajnos már régóta nem tudom élvezettel nézni az F1-t.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9200
Már nem is kommentálom…rokamester írta: ↑2022.09.04., vas. 21:12Ma is "remek" teljesítményt nyújtottak Sainz esetében.
"give me my (steering) wheel"![]()
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- rokamester
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1724
Az egészet át kéne nevezni Gumi-1 -re, mert másról se szól

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- Alex_Aston
- V.I.P.
Ha így megy tovább, nemhogy nem fog felzarkózni Leclerc, de még az is összejöhet, hogy a Mercedes a Ferrari elé kerül év végére...
Azért az elég nagy blama lenne az olaszokra nézve.
Azért az elég nagy blama lenne az olaszokra nézve.
Nem tudom, csak nekem tűnik-e nevetségesnek ez a szezononkénti 3 darab motor, én engedném, hogy minden futamon másikat használjanak...
RPI4B-Allo BOSS V1.2, TPA3255, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee épülőfélben
- Alex_Aston
- V.I.P.
Tragikomédia csapó nem is tudom hányadik már idén...
https://f1vilag.hu/hirek/leclerc-re-raj ... nagydijon/
https://f1vilag.hu/hirek/leclerc-re-raj ... nagydijon/
- Vinkler
- Adminisztrátor
Semmi új, csak a szokásos rossz döntések sorozata. 

- Alex_Aston
- V.I.P.
Tényleg hülyék ülnek a Ferrari boxutcájában.
Lágy kellett volna másodiknak.
Erre a végére kemény, mikor látszik, hogy Alpine esetében nem működött...?
Lágy kellett volna másodiknak.
Erre a végére kemény, mikor látszik, hogy Alpine esetében nem működött...?
Nagyon jók ezek a képek.Alex_Aston írta: ↑2022.07.29., pén. 18:20Jó hangulatú képek.
A parkolóban lehetett az igazi buli
https://totalcar.hu/magazin/2022/07/29/ ... 6_galeria/

Azt meg tudjátok mondani, hogy N.P. az első győzelmekor miért egy üveg vizet emelt a magasba?
- Alex_Aston
- V.I.P.
Jó hangulatú képek.

- Alex_Aston
- V.I.P.
Tényleg nincs verseny stratéga a Ferrarinál...
Gyorsabb autóval miért hívják ki ennyivel a vége előtt Sainzt...?
Leghosszabb esetben még az 5mp-el is Alonso előtt végez, ha belassul. Így pedig mögötte lesz, szinte biztos, vagy pont megelőzi a végére. De ha kint marad, esélye lett volna 5mp előnyt kiautózni vagy Russel, vagy Perrz előtt. Legalább az esélye meglett volna.
Gyorsabb autóval miért hívják ki ennyivel a vége előtt Sainzt...?
Leghosszabb esetben még az 5mp-el is Alonso előtt végez, ha belassul. Így pedig mögötte lesz, szinte biztos, vagy pont megelőzi a végére. De ha kint marad, esélye lett volna 5mp előnyt kiautózni vagy Russel, vagy Perrz előtt. Legalább az esélye meglett volna.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Na, lehet, ezen ment el Leclerc VB cím esélye...
És úgy nez ki, megint a múltkori pedál blama? Hogy....?
És úgy nez ki, megint a múltkori pedál blama? Hogy....?
- Alex_Aston
- V.I.P.
Viszont szerintem a Ferrarinak keser édes győzelem ez, mert 1-2 lehetett volna simán. Ráadásul majdnem Leclerc győzelme is oda lett. Így összességében alig hoztak pontot mind az egyéni, mind a csapat pontversenyben. Több kell a VB győzelemhez ennél.
Szóval a lényege az lett volna hogy kéne már újra egy tökös valaki, aki mer azonnal dönteni a változó körülmények közben.
Mert a többi él csapatnál úgy látom van ilyen.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Nálam a verseny közbeni stratéga (és nem a csapat általános stratégiájért felelős személy) nem a csapatfőnököt jelenti, lehet nem elég konkrétan fogalmaztam, így félreérthető volt.robi20064 írta: ↑2022.07.03., vas. 20:50
Altalaban nem szoktad erteniTeszek egy gyenge probat, bar aligha lesz ertelme. Eleg sokszor vagy pontatlanul fogalmazol vagy altalanositasz (igaz a write-only modbol picit visszavettel) tobb teljesen eltero temanal is, majd ha valaki ezt felhozza / kijavit, akkor joreszt terelni kezdesz es veget nem ero kieazutolsoszo tipusu tarsalag / vita alakul is. Ezt pedig tippre mar tobben is unjak (en egeszen biztosan) es inkabb csak kilepnek az eszmecserebol.
Egyebirant Brawn technikai igazgato volt a Ferrarinal a pontos titulusat tekintve.
Szóval a lényege az lett volna hogy kéne már újra egy tökös valaki, aki mer azonnal dönteni a változó körülmények közben.
Mert a többi él csapatnál úgy látom van ilyen.
Anno Brawn stratéga volt, nem csapatfőnök. És mégis hozzá kötik a Ferrari felemelkedését, es a sikereit, nem Jean Todt-hoz, aki ugye akkor volt csapatfőnök.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Nem értem, ezt miért írod.Vinkler írta: ↑2022.07.03., vas. 19:36Írtam valamit, de kitöröltem.Alex_Aston írta: ↑2022.07.03., vas. 19:27Ki beszél csapatvezetőről? Jó csapat stratéga kellene, mert látszólag nincs jelenleg náluk, csak egy töketlen bagázs.
További jó fórumozást kívánok.

Anno Brawn stratéga volt, nem csapatfőnök. És mégis hozzá kötik a Ferrari felemelkedését, es a sikereit, nem Jean Todt-hoz, aki ugye akkor volt csapatfőnök.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Írtam valamit, de kitöröltem.Alex_Aston írta: ↑2022.07.03., vas. 19:27Ki beszél csapatvezetőről? Jó csapat stratéga kellene, mert látszólag nincs jelenleg náluk, csak egy töketlen bagázs.