Igen, ha ez előzés lett volna. De nem volt, még a közelében sem.
Ilyenkor max egy figyelmeztetés szokott lenni első, de inkább második eset után.
Igen, ha ez előzés lett volna. De nem volt, még a közelében sem.
De!Alex_Aston írta: ↑2022.10.09., vas. 14:11Máskor ezért semmi bünti nem lett volna. Nem ezzel nyert pozíciót.AAttila írta: ↑2022.10.09., vas. 11:06Nem láttam a futamot,csak olvastam róla. De az alapján úgy tűnik, a japánoknál meg akarták nyeretni ezt a VB-t Verstappennel. Csak elengedték a futamot és bár nem adhattak volna teljes pontokat,mégis odaadták, így lett meg a kellő különbség. Én sajnos már régóta nemtudom élvezettel nézni az F1-t.
A nézettségnek is jobb lett volna, ha minél később lesz világbajnok Verstappen.
Gusztustalan dolog így manipulálni valamit.
Máskor ezért semmi bünti nem lett volna. Nem ezzel nyert pozíciót.AAttila írta: ↑2022.10.09., vas. 11:06Nem láttam a futamot,csak olvastam róla. De az alapján úgy tűnik, a japánoknál meg akarták nyeretni ezt a VB-t Verstappennel. Csak elengedték a futamot és bár nem adhattak volna teljes pontokat,mégis odaadták, így lett meg a kellő különbség. Én sajnos már régóta nem tudom élvezettel nézni az F1-t.
Már nem is kommentálom…rokamester írta: ↑2022.09.04., vas. 21:12Ma is "remek" teljesítményt nyújtottak Sainz esetében.
"give me my (steering) wheel"![]()
Az egészet át kéne nevezni Gumi-1 -re, mert másról se szól
Nagyon jók ezek a képek.Alex_Aston írta: ↑2022.07.29., pén. 18:20Jó hangulatú képek.
A parkolóban lehetett az igazi buli
https://totalcar.hu/magazin/2022/07/29/ ... 6_galeria/
Viszont szerintem a Ferrarinak keser édes győzelem ez, mert 1-2 lehetett volna simán. Ráadásul majdnem Leclerc győzelme is oda lett. Így összességében alig hoztak pontot mind az egyéni, mind a csapat pontversenyben. Több kell a VB győzelemhez ennél.
Nálam a verseny közbeni stratéga (és nem a csapat általános stratégiájért felelős személy) nem a csapatfőnököt jelenti, lehet nem elég konkrétan fogalmaztam, így félreérthető volt.robi20064 írta: ↑2022.07.03., vas. 20:50
Altalaban nem szoktad erteniTeszek egy gyenge probat, bar aligha lesz ertelme. Eleg sokszor vagy pontatlanul fogalmazol vagy altalanositasz (igaz a write-only modbol picit visszavettel) tobb teljesen eltero temanal is, majd ha valaki ezt felhozza / kijavit, akkor joreszt terelni kezdesz es veget nem ero kieazutolsoszo tipusu tarsalag / vita alakul is. Ezt pedig tippre mar tobben is unjak (en egeszen biztosan) es inkabb csak kilepnek az eszmecserebol.
Egyebirant Brawn technikai igazgato volt a Ferrarinal a pontos titulusat tekintve.
Nem értem, ezt miért írod.Vinkler írta: ↑2022.07.03., vas. 19:36Írtam valamit, de kitöröltem.Alex_Aston írta: ↑2022.07.03., vas. 19:27Ki beszél csapatvezetőről? Jó csapat stratéga kellene, mert látszólag nincs jelenleg náluk, csak egy töketlen bagázs.
További jó fórumozást kívánok.
Írtam valamit, de kitöröltem.Alex_Aston írta: ↑2022.07.03., vas. 19:27Ki beszél csapatvezetőről? Jó csapat stratéga kellene, mert látszólag nincs jelenleg náluk, csak egy töketlen bagázs.
Ki beszél csapatvezetőről? Jó csapat stratéga kellene, mert látszólag nincs jelenleg náluk, csak egy töketlen bagázs.
Pedig nem úgy néz ki. Hányszor volt idén Leclerc és hányszor Sainz pole-ban?
Sainz és Leclerc között minimális a kulönbség miért kellene tolni,tolták már az idén eleget.És mi van ha nem jön ki Hamilton Ők viszont igen,Hamilton nyert már így párszor,igaz jobb autóval.Alex_Aston írta: ↑2022.07.03., vas. 18:32Nem igazán ő a referencia nálam, hanem inkább Ross Brawn.
Viszont hibás autóval, ilyen gumi hátrány mellett igencsak szépen védekezett Leclerc. Csak éppen 6 pontot hozott a 20 pont helyett Verstappenen a boxnan ülő dilettáns stratégák miatt. Amikor utolérte a boxkiállás után Sainzt, akkor rögtön előre kellett volna engedni, mert benne volt, hogy Hamilton eléjük jön vissza így. De akkor is vagy 2 körig gondolkodtak, és szinte csak a lassú Mercedes kerék csere miatt jött vissza Sainz mögé.
Így esélyük sincs VB címet nyerni. Hiába jó a kocsi, ha nem használják ki. Nem Sainzt kell felzárkóztazni, hanem Leclercet tolni. Csak ez lenne a dolguk, semmi más. De úgy látom, ők meg vacillálnak...
Nem igazán ő a referencia nálam, hanem inkább Ross Brawn.