Ez így igaz!Alex_Aston írta: ↑2021.12.12., vas. 18:13Hányszor ültek ők bajnoki autóban? Kb. annyiszor is nyertek.
Hamilton semmit, még egyszer mondom semmit nem bizonyított,
Üdv. Gyuri
Ez így igaz!Alex_Aston írta: ↑2021.12.12., vas. 18:13Hányszor ültek ők bajnoki autóban? Kb. annyiszor is nyertek.

Nem, akkor is nagy kockázatatás lett volna defekt szempontjából. A Merci az FIA után a világ második legnagyobb balfácána volt a mai délután. Amikor Verstappen kijött a 11. kör környékén kereket cserélni, Hamiltonnak tovább kellett volna mennie. De oké nem akartak kockáztatni. De akkor miért nem hozták ki Hamit a VSC alatt, Verstappen elé jött volna vissza 2-4 másodperccel. Ott rontották el végleg. Aztán Latifi okozta kavalkád a végén okozott egy újabb fejetlenséget, de ezt pedig már Michael Masi remek vezetésének és csapatának köszönheti a Mercedes, de legfőképpen Hamilton.robi20064 írta: ↑2021.12.12., vas. 15:44Ha nincs SC akkor meg brillians taktika?Alex_Aston írta: ↑2021.12.12., vas. 15:41Azért azt is tegyük hozzá, hogy a Merci 2x is elb@szta, hogy nem mentek ki kereket cserélni. Ha úgy vesszük, ezen múlott ez a futam.

Az inkább vicc, hogy múlt futamon egyértelmű szabálytalan SC alatti megmozdulásokat nem büntetett a FIA. Ugye Bottas megallasa, meg később Hamiltpn több, mint 10 autónyi lemaradása.robi20064 írta: ↑2021.12.12., vas. 19:05Az egy vicc hogy a FIA gyakorlatilag hoz egy dontest majd ujragondoljak es hoznak egy masikat ami ATERTELMEZI az aktualis szabalyokat. Ha a lekorozotteknek lehet elozni akkor az mindenkire vonatkozik nem csak a Hamilton es Max kozottiekre. Ja ha mindenki visszaall akkor kb lemegy az utolso kor. Tobb kerdesem nincs. Az ilyen latvanyos es pofatlan csalas art a legtobbet a sportnak, de legalabb elore lehet tudni hogy jovore ha nem lenne eleg szoros a verseny ev kozben akkor majd a Liberty Media es a mafFIA tesz rola hogy az legyen.

Ha csak a szaraz szamokat nezzuk is tobb pole, tobb gyozelem es amit felsorolt vidor. Ez igy szamomra egyertelmu es megerdemelt.robi20064 írta: ↑2021.12.12., vas. 18:11Uj szqbalyok jonnek, varjunk az ilyen joslatokkal szerintem.vidor2009 írta: ↑2021.12.12., vas. 17:57Ha véletlenül a Mercedes nem lesz kiemelkedően a legjobb autó, akkor Hamilton dobogón sem lesz!
Verstappen fényévekkel jobb pilóta és ha nincs gumidefektje, ill. nem löki ki őt Bottas, majd Hamilton (amiért még csak nem is vizsgálódtak!),akkor már régen világbajnok lett volna Verstappen és most legalább 50 ponttal nyert volna !
Dehogy jobb, nem hogy fenyevekkel, semennyire, csak fiatal, gyors es agressziv. Ha majd a 4-5. VB-jerol beszelunk akkor lehet elgondolkodni azon hogy jo. Van ebben a mezonyben sok jo oreg pilota (Alonso,Vettel,Kimi) es naluk is max 2-4 cim van fejenkent.

Hányszor ültek ők bajnoki autóban? Kb. annyiszor is nyertek.
Ha véletlenül a Mercedes nem lesz kiemelkedően a legjobb autó, akkor Hamilton dobogón sem lesz!

Akkor a FIA segítette volna őket

Azért azt is tegyük hozzá, hogy a Merci 2x is elb@szta, hogy nem mentek ki kereket cserélni. Ha úgy vesszük, ezen múlott ez a futam.

Egy kissé elfogult vagy!robi20064 írta: ↑2021.12.06., hétf. 10:10Te sem akartad volna ott megelozni hogy rogton DRS-el visszaelozzon ket kanyaron belul, de ha igazan el akarsz engedni valakit akkor minimum lehuzodsz es nem a palya kozepen maradsz majd amikor befekezel akkor huzod jobbra a kormanyt.Alex_Aston írta: ↑2021.12.06., hétf. 07:04Ez meg egy vicc. Ennyire tényleg nem kéne már kamu PC-nek lennie ennet a töketlen vezetésnek.robi20064 írta: ↑2021.12.06., hétf. 00:41Ezt csak igy a sok "afroamerikaizos" szakertonek. 10mp kamubunti a kis artatlan hollandnak
https://mobile.twitter.com/Krogsgaard97 ... 82/photo/1
Látszott, hogy nem akarta megelőzni, hiába lassított már másodpercek óta. Majd elbambult mögötte, és belement. Ha más nem, esetleg 50-50%.
Miközben a Silverstoneban a történt kilökés ezzel egyenértékű dolog?![]()
Kb. emiatt nyerhet majd jövő héten Hamilton.
Volt ott Brazilia is meg sok minden mas a szezon soran es tudjuk hogy kettojuk kozul ki az agressziv kismalac. Es igazad van. kar hogy ilyen PC lett ez a sport, kulonben a holland mar parszor a falban vagy felpofozva vegezte volna csak se eleg gyors se eleg tokos pilotak nem maradtak ehhez.

Szeretnél te úgy bambulni, mint ő

Ez meg egy vicc. Ennyire tényleg nem kéne már kamu PC-nek lennie ennet a töketlen vezetésnek.robi20064 írta: ↑2021.12.06., hétf. 00:41Ezt csak igy a sok "afroamerikaizos" szakertonek. 10mp kamubunti a kis artatlan hollandnak
https://mobile.twitter.com/Krogsgaard97 ... 82/photo/1

Szerintem nem volt okos döntés megbüntetni. Legalábbis ezzel az indoklással! Amúgy azt mondom megérdemelte, már Ricciardo ellen is agresszív volt a sprintfutam első kanyarjában, ha ott marad Ricciardo, mint ahogy Verstappen tette Hamilton ellen, akkor kiestek volna a sprintfutamból! Verstappennel szerintem az a baj - amúgy nagyon jó pilóta - hogy minden esetben azt gondolja, hogy neki helye van, és ott is tartja az autót. Eddig csak azért nem esett ki többször, mert mindenki elvette a gázt. Ő ezzel tisztában van/volt ezért csinálja. Azonban ezüstkőben (silverstone) Hamilton ott hagyta az autót, baleset lett a vége, itt Monzában megint ott hagyta az autót (bár az első körben elvette a második sikánnál), baleset lett a vége. Nem jött be Verstappen húzása. És nem is fog ezentúl szerintem. Mert Hamilton ott fogja hagyni. Rájött hogy enélkül nem fog tudni nyerni. Imolában még elvette a Tamburello bal-jobb-bal kombináció bejáratánál. Már többet nem...

Szerintem ezt egy kicsit túlgondolod, de igazából mindegy :)Alex_Aston írta: ↑2021.07.18., vas. 22:43Szerintem is kevés volt a bünti. Legalább egy box áthajtás, vagy stop&go lett volna reális.
De F1 sosem büntette rendesen a kis nyikhajt. Talán féltek, hogy rasszistának titulálják őket miatta, ebben az idióta mostani világban.
Még Rosberg mellett is mindig neki kedveztek Rosberg ellenében. Sokszor nem kapott semmi büntetést, még 5-10mp-et sem, amikor más ugyanazért igen. Kellett egy fekete kirakat ember, hogy lássák, milyen modern gondolkodású ez a cirkusz. De most már elégnek kéne lenni végre.

Büntetések nélkül is nagy mákja van haminak,mert szinte minden versenyt végig visz,ha meg nem,akkor meg aki előzhetné,az is kiesik.Szerencsés ilyen szempontból is.A red bull honda most szerintem jobban egyben van,meg is érdemelné a végső győzelmet,de a szerencsétlenek esnek kelnek szinte minden versenyen,így meg nehéz lesz.AAttila írta: ↑2021.08.02., hétf. 09:50Ez volt a múltkori kommentem lényege. Nem az,hogy verseny baleset vagy megérdemelte V., mert már amúgy is "járt neki". Csak ha már bünti, akkor az nevetséges volt. Ennyi erővel mondhatjuk, hogy hány elfékezés van egy versenyen? Rengeteg. Most Bottasnak nem jött be, eltalált valakit, aki eltalálta a következőt, stb. Rajtbüntetés.Alex_Aston írta: ↑2021.08.02., hétf. 00:00Erről beszéltünk múlt héten. Hamilton kilöki a legfőbb riválist, kap érte sima 10mp-et.
Most boxutca sebesség minimális túllépés és nem biztonságos kiengedésért 10mp stop & go büntetéseket osztogattak.
Röhej...
Méghogy nem kivételeznek a kis nyikhajjal.
Ez volt a múltkori kommentem lényege. Nem az,hogy verseny baleset vagy megérdemelte V., mert már amúgy is "járt neki". Csak ha már bünti, akkor az nevetséges volt. Ennyi erővel mondhatjuk, hogy hány elfékezés van egy versenyen? Rengeteg. Most Bottasnak nem jött be, eltalált valakit, aki eltalálta a következőt, stb. Rajtbüntetés.Alex_Aston írta: ↑2021.08.02., hétf. 00:00Erről beszéltünk múlt héten. Hamilton kilöki a legfőbb riválist, kap érte sima 10mp-et.
Most boxutca sebesség minimális túllépés és nem biztonságos kiengedésért 10mp stop & go büntetéseket osztogattak.
Röhej...
Méghogy nem kivételeznek a kis nyikhajjal.