Hülyének is megéri. A karbon agyházon és az usb-cult cserén kívül nemtom miben más az ultra,mint a sima. Amikor én vettem cult csapágyat, a cult volt kb 100e, az usb 70, szóval csapágyban az árdifi 30 ezer Ft. Az a karbonagy kicsit könnyebb, de nem ezen fog múlni semmi...Szalon írta: ↑2021.04.21., szer. 21:02Ma megjelent az új Bora ULTRA WTO (33/45/60)
Sajnos csak tárcsafékes verzióban elérhető... 60 grammal könnyebb a sima WTO változatnál (a 60mm-es) CULT csapágyakkal és az első keréknél karbon hub házzal (a hátsó maradt alu) a sima WTO-hoz képest 990EUR felárral elérhető...![]()
Én még nem tudtam megindokolni magam számára, hogy miért is kellene váltanom esetleg erre... mivel tárcsás bicajt továbbra sem szeretnék, valamint a saját WTO kerekembe is cserélhető a csapágy CULT-ra (ezek már amúgy a polcomon is vannak) a kerék szettre vetítve 280 EUR amúgy...
Amúgy nekem tetszik :)
youtu.be/5WDxzUrcKug
Ha annyira pénzkölthenéked van, vegyél màs méretű kereket. Wto-ból nemrom mi van még, talán 40-es. Az a legjobb méret, mindenre jó,hegyre, síkra,vegyesre.