Figyelj felesleges győzködni téged ...DirtyMashine írta: ↑2020.03.05., csüt. 15:33Értem, Isten is azért van mert sokan hisznek benne, hiszen ha nem lenne akkor mi végre az a sok templom és kinyomtatott biblia. Meggyőztél. De legalább most már tudom hogy miért van minden pc-n és monitoron csatlakozó és miért nem fix kábelesek. De hogy őszinte legyek nem is vártam többet mikor feltettem a kérdést. Még az a szerencse amúgy hogy az erősítők készítői ismerik a fizikát és nem csak úgy találomra próbálkoznak mikor összeraknak egy erősítőt:)gyongyhalas írta: ↑2020.03.05., csüt. 15:23Majdnem lehetetlent kérsz....DirtyMashine írta: ↑2020.03.05., csüt. 15:09
Rendben, akkor megköszönöm ha valaki leírja a fizikáját annak hogy pontosan mit is javít egy tápkábel egy méteren a rajta áthaladó áramon. Pont pár hsz el lejjebb írta valaki hogy egy kábel nem tud javítani a hangon max kevésbé ront. Ezt az analógiát követve többet ér -1 méter falban vezetett áram kábel mint 1 méter bármilyen csoda tápkábel. Vagy hogy is néz ez ki pontosan?
Egy dolog biztos , ha valaki eljut rendszere fejlődésében ........addig a pontig mikor azon az 1 -2 méteren a hangzásban változást érzékel különböző tápkábelek bekötésekkor ......Na onnan kezd érdekessé válni.
Onnan már mindenkinek saját egyéni izlése szerint próbálgatja ami neki a legjobb.
Fordítsd meg kérdésed ....Ha nincs semmilyen hatása a hangra a tápkábelnek akkor miért van ennyiféle kábel és gyártó...vagy a már drágább készülékek miért is kábel csatlakozókkal készülnek,,,cserére biztatva a vevőt....
Ez mind megvezetés lenne ?
Szerintem már elfogadott dolog ,hogy igenis rendszerfüggő de minden méter számít amin a feszültséget továbbítod a készüléked felé.
üdv
Van egy meggyőződésed .....tapasztalatod meg még nincs .....még nem hallottad amiről itt beszélünk.
Nem hit kérdése amit legalább az egyik érzékszerved bizonyosan jelez az agynak.

Mesélj már kik azok a híres erősítő építők....Ez is megérne egy misét