mgus írta: ↑2020.03.05., csüt. 12:22
Aszpirin írta: ↑2020.03.05., csüt. 08:24
Az aktív elemeknek és a hangsugárzóknak azért véleményem szerint még mindig sokkal nagyobb a szerepük az összképben, mint a kábeleknek. De az utóbbiak sem elhanyagolhatóak. Ha placebó, akkor sem
Most még ezt mondod, de meglátjuk hogy később mit fogsz mondani.

Amikor majd egy szuper kábelre esküdözöl majd hogy mennyit dobott a hangon.

Sokat fejlődött a rendszered, gratula hozzá meg a kinevezéshez is.
Sokan elfelejtik hogy a hangfalakban is vannak kábelek, meg a komponensek is ezzel működnek. Ha megvan az álomhifi akkor már csak a kábelek maradnak az élvezkedéshez.
Nézd, hogy mit hoz a jövő, azt nem tudom. Az ember véleménye nem konstans, az enyém sem az, idővel változhat. Egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy kábeleket fontosabbnak tartsam, mint egy aktív eszközt vagy hangsugárzót (igen, abban is vannak kábelek, amik - többek között - befolyásolják is a minőségét, de itt most az aktív eszközöket vagy hangsugárzókat tekintsük "fekete doboznak" - amolyan "alrendszereknek"), viszont azt soha nem állítottam, hogy a kábeleknek (így, általában véve) nincs "hangformáló" szerepük.
Az érdekes, hogy mindkét "tábor" megkövez néha, lásd a múltkori örömködésemet a Wireworld Micro Platinum Eclipse 7 AES/EBU kábel kiválasztása és beszerzése kapcsán, ami akkora floodot indított el ugyanebben a topikban (pedig igazán nem akartam), hogy egymásnak esett a két "tábor": a szkeptikusok szerint pénzkidobás ilyen drága kábel (holott nem is volt "olyan" drága), meg divatcikk, meg a kábelgeometria szerepe egy globális átverés, mert már mindent kitaláltak amit lehetett a kábelgeometriáról, meg amúgy is az egész egy globális átverés - míg a "hívőknek" persze ez olaj volt a tűzre, és kész volt a többoldalas csetepaté.
Ergo: elég nehéz a két tábor közötti "szürkezónában" létezni, tehát igen, meglátjuk mit hoz számomra a jövő
Egyébként nagyon köszönöm a gratulációt. Ami a rendszeremet illeti, ha már szóba hoztad: igen, volt az elmúlt évben némi fejlődés, de azzal nem áltatom magam, hogy akár valamiféle középszintet is képviselne (lehet hogy igen, lehet, hogy nem). Majd mikor (hamarosan) elkészül a hiperszuper ultraalacsony zajú lineáris táp a DAC-omhoz (remélhetőleg már csak napok kérdése), na majd akkor...