Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11280
Kapcsolat:

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

venomer írta:
2019.12.12., csüt. 22:37
fapaci írta:
2019.12.11., szer. 11:41
A logikai buktatók a műfaj sajátosságai közé tartoznak.
Az írott scifiben is?
Jó kérdés. A könyvekben mintha kevesebb túlzás, logikátlanság lenne, de hát ott nem kell a látvány alá dolgozni. Most végeztem az Expanse sorozattal. Hát az ebben elkövetett butaságokról is hosszasan lehetne értekezni, de végül is végignéztem.

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

fapaci írta:
A logikai buktatók a műfaj sajátosságai közé tartoznak.
Az írott scifiben is?

Quetz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 741

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Az utolsó trailer a Witcherhez. Szerencsére már szabadságon leszek 20-án. :D

youtu.be/eb90gqGYP9c
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6367

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

DeLorean írta:
2019.12.11., szer. 13:01
Bale elképesztő színész.
Visszautasít 50 millió dollárt, mert nem akar Batman lenni többé és igaza van.
Maradandó, amit nyújt minden filmjében.

Az meg, hogy milyen fogyásokra, hízásokra képes egy szerep kedvéért - elképesztő.
Ráadásul ne felejtsük el, hogy egyike azon nagyon kevés színészeknek, akik gyerekszínészként tűntek fel, és gygerekszínészként remekeltek (Bale esetében ld A Nap birodalma), de ahogy felnőttek, nem mentek a süllyesztőbe, hanem folyamatosan jobbak és jobbak lettek.
(DiCaprio is ilyen, egészen elképesztően jó alakításai vannak gyerekszínészként is).
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Lemmy9 írta:
2019.12.11., szer. 12:28
Azt tudjátok, hogy regényadaptáció? A Leviatán ébredése a mű.
Én most tartok az s01e7-nél.
Bizony, nekem meg is van az első két kötet...
Az s01e7-nél már kezdenek kibontakozni a dolgok, mi lesz még ott, hajaj... :D
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

A hülyék paradicsomában sajnos mindenkinek jut hely...

https://www.youtube.com/watch?v=RmHYqka ... FYuplqSGrI

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Lemmy9 írta:
2019.12.11., szer. 12:28
Aszpirin írta:
2019.12.11., szer. 11:38
-KP- írta:
2019.12.11., szer. 10:39
Ha minden igaz, december 13-án rajtol az Expanse 4. évadja. Immáron az amazonon.
Egéssz évben ezt vártam a legjobban.
Az Expanse nálam előlépett minden idők legjobb scifi-sorozatává (a saját egyéni listámon, persze). Ahogy irod, kicsit nehezen indul be az első évadban, de aztán nagyon... és eddig minden éved jobb volt, mint az előző...
Remélem a 4. évad sem okoz csalódást.
Azt tudjátok, hogy regényadaptáció? A Leviatán ébredése a mű.
Én most tartok az s01e7-nél.
A Leviatán ébredése konkrétan az első könyv.

https://www.scifimarket.hu/menu-107/kon ... ASC&page=1

Azt hiszem 9 kötetesre tervezik az egészet, és eddig 3 könyvet filmesítettek meg többé kevésbé. Ezt alapul véve a jelenlegi negyedik évadon kívül még 5 évad lesz. Hát kíváncsi vagyok végigviszik-e.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
Aszpirin írta:
2019.12.10., kedd 21:42
Tegnapelőtt pont feléig néztem meg az Ad Astrát, no nem azért, mert nem tetszett, hanem mert már túl későn kezdtem bele, és nagyon fáradt voltam. Ameddig láttam, nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy van benne egy-két apró baki már eddig is. De Brad Pitt mindent visz, és én különben is szeretem az ilyen lassan kibontakozó,melankolikusabb sci-fiket. Azóta nem volt még időm mozizni, de talán holnap meglesz a második fele is... nagyon várom.
Értem a negatív kritikákat, ház nagyságú harcoló robotok és a lézerágyús űrcsaták nélkül sokaknak unalmas egy sci-fi, de nekem az év egyik legkellemesebb moziélménye az Ad Astra. Pitt nagyot játszik, de a mozi filmvilága, operatőri munkája is kuriózum. A logikai buktatók a műfaj sajátosságai közé tartoznak.
Nekem a "kedvencem" mikor azt kritizálják örökké egyesek, hogy űrben játszódó filmben hangeffektek vannak. Természetesen tisztában vagyok vele én is, meg szerintem majdnem mindenki, hogy ez nem lehetséges. De mégis csak filmről beszélünk. Nem lehet az egyetlen hangeffekt 2 órán keresztül főhősünk lihegése a szkafanderében. Különben baromi unalmassá válna egy film és a kutya se nézné meg kb.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11280
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Aszpirin írta:
2019.12.10., kedd 21:42
Tegnapelőtt pont feléig néztem meg az Ad Astrát, no nem azért, mert nem tetszett, hanem mert már túl későn kezdtem bele, és nagyon fáradt voltam. Ameddig láttam, nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy van benne egy-két apró baki már eddig is. De Brad Pitt mindent visz, és én különben is szeretem az ilyen lassan kibontakozó,melankolikusabb sci-fiket. Azóta nem volt még időm mozizni, de talán holnap meglesz a második fele is... nagyon várom.
Értem a negatív kritikákat, ház nagyságú harcoló robotok és a lézerágyús űrcsaták nélkül sokaknak unalmas egy sci-fi, de nekem az év egyik legkellemesebb moziélménye az Ad Astra. Pitt nagyot játszik, de a mozi filmvilága, operatőri munkája is kuriózum. A logikai buktatók a műfaj sajátosságai közé tartoznak.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

-KP- írta:
2019.12.11., szer. 10:39
Ha minden igaz, december 13-án rajtol az Expanse 4. évadja. Immáron az amazonon.
Egéssz évben ezt vártam a legjobban.
Az Expanse nálam előlépett minden idők legjobb scifi-sorozatává (a saját egyéni listámon, persze). Ahogy irod, kicsit nehezen indul be az első évadban, de aztán nagyon... és eddig minden éved jobb volt, mint az előző...
Remélem a 4. évad sem okoz csalódást.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

A Walking dead-es srác alatt John Bernthal-ra gondolsz?

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1492

Hozzászólás Szerző: Cutler »

DeLorean írta:
2019.11.23., szomb. 18:47
Ford v. Ferrari - Az aszfalt királyai

IMAX moziban néztem és gyorsan elröppent a 152 perc.
Szuper film, jó alakításokkal és igaz történet alapján készült.
Matt Damon és Christian Bale a két főszereplő - Bale megint fogyott a film kedvéért? Lassan be kellene vállalnia vmi "kövér szerepet".
9 pontot adok rá, kis hiányérzetem volt, de egyébként tökéletes alkotás.
:smile32:

ak.jpg
Imax-ben néztem én is.
Egyetértek, nekem is 9-et, simán ért.
Bale lejátszott mindenkit, kérdés nélkül.
A Walking Dead-es srác, aki nagyon szimpi, szépen kapaszkodik feljebb, egyre több nagymoziban kap kisebb-nagyobb szerepet.
Lenyűgöző közeli képekkel és tűrhető cgi-vel fényképezett film. Beszippantott az óriási kép, a 6.sorból.
A hang meg brutális. Hogy is mondjam, testes, öblös(jöhetsz BoRRo :D ), recsegős, ropogós. Referencia hangerőbe is belecsapott pár versenyes részletnél. Azok a motorhangok, huuu :rolleyes: , bele lehetett borsózni.
Várós lesz otthonra is.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Aki ne ismerné a sorozat körüli herce hurcát, annak röviden: a Syfy kaszálta a sorozatot a 3. évad után, mert anyagilag nem érte meg nekik. A zsenik olyan szerződést kötöttek, hogy a streaming és egyéb jogokat nem ők birtokolták, és kizárólag a tévés nézettségből nem tudtak akkorát kaszálni, amennyit szerettek volna. Úgyhogy a 3. évad végén elkaszálták,de miután Jeff Bezos-nak az amazon tulajdonosának nagy kedvence a sorozat, felkarolta és átvitte az amazon prime-ra. Elvileg a korábbinál jóval nagyobb költségvetéssel készül, meglátjuk ebből mi fog visszaköszönni a vásznon.

Nekem nagyon várós. Megkockáztatom, számomra a legjobb scifi sorozat, amit eddig csináltak. Pedig a BSG-nél már úgy gondoltam, hogy ezt nem lehet fokozni.

youtu.be/TFdzpVt5rbk

Mikor jön az új Expanse évad, mindig úgy szoktam rákészülni, hogy végignézem az előző évadot frissítésképp. Ezt eddig semmilyen másik sorozatért nem voltam hajlandó megtenni. Ráadásul egy ideje elérhető 4k-ban és 2-3000kbps-es hangsávval az eddigi 3 évad (az első évad 2500 kbps-es multi pcm, a 2. és 3. pedig dts-hd) már csak ezért is érdemes. Tegnap elkezdtem újra a 3. évadot. Nem csak hogy baromi jó maga a sorozat, de a hangja és a látványvilága is über brutál. A szubok elemi erővel szólalnak meg sokszor, a surroundokat szinte példásan használják, hangilag képileg nyugodt szívvel moziba lehetne engedni. Tegnap egy ültő helyemben megnéztem 7!!! részt úgy, hogy már láttam a 3. évadot 2018 tavaszán, de még így is beszippantott. Újra. 2 max. 3 részt terveztem. De eszméletlen mennyire intenzív az első 6 rész, gyakorlatilag lenyomják a gázpedált, és nem engedik fel.

Úgyhogy aki eddig nem kezdte el, annak tényleg ajánlom. Itt is kell pár rész, mire felpörög. Már az első évad is nagyon jó, hogy a második évad még rápakoljon két lapáttal. Aztán a harmadik még kettővel.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

-KP- írta:
2019.12.07., szomb. 13:41
Ad Astra

Meglepően olvasom, mennyire megosztó lett ez a film. Én annyit tudtam róla, hogy egy sci-fi lesz Brad Pitt főszereplésével. Nem néztem trailereket, nem voltak előzetes elvárásaim a filmmel kapcsolatban. Leültem, megnéztem, nem untam egy pillanatig se a 2 óra alatt. Nem egy Interstellar. Értem úgy egyrészt, hogy az szerintem ennél azért jobb film. Másrészt azért sem egy Interstellar, mert ebben a filmben sokkal kevesebb a fikció,mondhatni hihetőbb. Akinek sok volt az Interstellar, annak bátran tudom ajánlani ezt a filmet. Viszont aki csimbumm cirkuszt vagy szuperhősöket meg űrcsatákat vár, az csalódni fog. Mert ez nem az a film. Mind a kép, mind a hang, mind a sztori egyben van. A Gravitációnál nekem jobban tetszett. Mivel azért logikai bukfencektől ez a film sem mentes, adok rá egy 8/10-et.
Úgy tűnik nagyon megosztó ez a film, muszáj lesz megnéznem ,hogy eldöntsem érdemes e megnézni.Az ajánlód alapján érdekes lehet.Nekem a Csillagok között bejött,szóval hátha.Köszi!

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 265

Hozzászólás Szerző: scaurus »

Az elmúlt hónapokban nemigen jutottam képernyő elé, de az elmúlt pár napban szerencsém(?) volt két filmhez.

Szellemirtók (Ghostbusters) 2016
https://port.hu/adatlap/film/tv/szellemirtok--ghostbusters/movie-168326

Nagy csalódást nem okozott, ugyanolyan rossz volt, mint az eredetiek (sosem értettem, hogy mi volt annyira jó és érdekes a Szellmirtók 1. (1984) filmben).
Nyilván, mint újrázásnak (remake) semmi értelme nem volt, a történet értelmetlen volt, de Kate McKinnon és Kristen Wiig jópofák, így őket elnézve mint tingli-tangli, egynek elment, magam is elcsodálkoztam, hogy nem utáltam a filmet.

Nyitva
https://port.hu/adatlap/film/mozi/nyitva--nyitva/movie-204761

Jól, kifejezetten ígéretesnek indult, az alapszituáció rendben, a karakterek és a színészek rendben, a film technikailag rendben.
A téma érzékeny, de a film nem megy át alpáriba.
(Hál' Istennek, hiányzik belőle a rendszerváltás utáni magyar filmkre jellemző Koltai és Kern-féle ripacskodás is, az Üvegtigris-fél suttyóság is.)
Ami viszont baj, hogy kb. a film felénél elfogyott a szufla (a forgatókönyv), a drámai konfliktus helyzet után semmi izgalmas nem történt és anélkül, hogy bárhova jutottunk volna (bármilyen tanulságot levonhattunk volna), hirtelen vége lett a filmnek, mintha félbe szakadt volna.
Magyarul, befejezetlen.
Kár érte.
Netflixre (több más magyar filmmel együtt) felkerült, ott megtekinthető.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 505

Hozzászólás Szerző: MGMART »

A vörös teknős

Lehet azt mondani, hogy közhelyes vagy, hogy ezt már láttuk csak kicsit másképp.A helyzet az, hogy ugyanazt el lehet mondani így is, úgy is, jól vagy rosszul.Ez a film jól mondja el és szépen.Költészet a vásznon.Ha lehet , nagyban vásznon érdemes.A Kecskemétfilm animátorai is hozzátették a magukét.

Egy-két nézői vélemény:

"Szinte szégyelltem a könnyeimet, mert a kislányommal néztem, és egy erős szülő nem mutatkozhat gyengének, szentimentálisnak a gyermeke előtt. Az viszont visszaigazolta a meghatottságomat, hogy a 10 évesem azt kérdezte a film végén, hogy "anya, ugye lesz Vörös teknős 2. is?"

"Nem volt bakiparádé, vagy bármi más a film vége után. Csak kizárólag fekete alapon fehér betűkkel a stáblista. A film olyan erővel hatott, hogy hosszú ideig így se mozdult senki a székében. Érezni lehetett, hogy most valami csodálatosat kaptunk."

"Egészen különleges hangulatú, csodaszép rajzfilm, amit az örökmozgó hat éves kisfiam is mozdulatlanul, egy pisszenés nélkül nézett végig."
vörös teknős.jpg
vörös teknős.jpg (133.99 KiB) Megtekintve 2464 alkalommal

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

venomer írta:
2019.12.10., kedd 17:42
MGMART írta:
2019.12.09., hétf. 13:43
Erre senki? Ha úgy közelebb van, akkor " Az őslakó" című film folytatása a kérdés tárgya.
Öregebb éveimre tartogattam a másodikat, mert be kell osztani azt a kis jót, amit a mozgóvizuális művészet ád, de megnézem szánalomból, csak a te kedvedért, hogy tudjunk beszélgetni róla. :D

Coherence - hogyan őrizzük meg önmagunkat maradéktalanul társasági élet élése közben is?
Ok! De nehogy miattam maradj filmek nélkül öregségedre :D

venomer
V.I.P.
V.I.P.

MGMART írta:
2019.12.09., hétf. 13:43
Erre senki? Ha úgy közelebb van, akkor " Az őslakó" című film folytatása a kérdés tárgya.
Öregebb éveimre tartogattam a másodikat, mert be kell osztani azt a kis jót, amit a mozgóvizuális művészet ád, de megnézem szánalomból, csak a te kedvedért, hogy tudjunk beszélgetni róla. :D

Coherence - hogyan őrizzük meg önmagunkat maradéktalanul társasági élet élése közben is?

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

MGMART írta:
2019.12.07., szomb. 18:53
Van második rész is. gondolkodik.gif Látta valaki?

Man_From_Earth_Holocene.jpg

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

venomer írta:
2019.12.09., hétf. 08:30
Igen, tipikusan a keveset mond, de sok van mögötte esete. A kollektív tudat helyett mindenki a saját, addigi, előző életében begyűjtött élményeire alapozva fantáziál. Ez hamar körben járásban végződik. Ami pedig őrületben. Vannak művek, melyek a maguk módján megjósolták a digitálisan való összekapcsolódást, egy mintavételezett módját a közösségi lét folytatásának, azok előnyeivel és hátrányaival, itt az ellenkezőjére épülünk, kiindulópontnak jó, önmagában sovány. Az nem világos, hogy bármilyen közösségi egy fele menés (tömegközlekedéses) vagy egyáltalán, bármi hogyan jöhet össze, ha magában van el mindenki. A leképezett közösség meg saját fantázia. A könyv talán választ ad. Aki olvasta, írja meg.

Ugyan nem tér ki rá közvetlenül, számomra a külső ingerek fontosságáról szól ez a film. Meg arról, hogy a nehézségek elől való befele menekülés csak roskadásban végződhet. Egy elmének nincs elég fantáziája fenntartani önmagát funkcionális mivoltában, több kell. Ami súrlódásokkal jár. Ha viszont a legnagyobb fájdalmat akarjuk feledni nagy és hibás váltással, épp azzal betonozzuk be azt.

Mekkora mértékű gyomlálást érdemes beiktatni a túlélés érdekében? Milyen profilú hárítás a legkevésbé egészségtelen? Mi az a mintavételezési mérték, ami még megőrzi az embernek maradáshoz szükséges bejövők diverzitását, az elme épségét, miközben védelmet is ad a fájdalmak ellen, érintetlenül hagyva az addig felépített és kifejlődött identitást? Azt az identitást, ami félig választottan, félig az élet, mások által alakított, belenyúlhatunk-e ezekbe az arányokba önkényesen? Tudunk-e okosan és előremutatóan elvonulni vagy csak menekülünk? Kell-e elvonulni vagy az előrefelé menekülés a jó? Mekkora mértékben ludas a kultúrális beidegződés a bánatainkért, sikereinkért? Létezik-e alárendeletlenség? A közösségnek vagy saját magunknak érdemesebb-e alárendelni magunk? A külső vagy a belső terhek emésztenek-e fel hamarabb vagy jobban?
[/quote]

Sok kérdés, sok jó kérdés.
Érdekes lenne meghallgatni,hogy akik a fájdalmuk,valóságuk elől a drog okozta trip-ekbe menekülnek és valahogy sikerült lejönniük a szerről, mit gondolnak ezekről a dolgokról.

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Lemmy9 írta:
2019.12.09., hétf. 07:22
A hangnemed sértő, és írásodból lerí a frusztrációd, plusz személyeskedsz is, még a családomat is emlegeted, amit én sosem tettem.
Eleve magadra húzod a dolgokat, holott senki sem foglalkozott veled. Nem vagy te olyan fontos hidd el.
Általában poénkodás megy, humorérzéked mint egy kandelláberé kb. És bele is szaladsz mindig mint egy kisóvodás.
De hogy jobb napot okozzak, küldök egy gratulát, azt szereted gyűjteni.
Megint mellé ment, de sebaj, sértődjél meg ,az sem érdekel különösebben, mivel te vagy itt a fórumon a főtroll,neked ezt bírni kéne, de ha visszanyal a fagyi ,úgy látom nem szereted.. :D Személyeskedj kérlek a barátaiddal, én korántsem vagyok az neked.. :napsut:
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

venomer
V.I.P.
V.I.P.

MGMART írta:
2019.12.06., pén. 20:02
Nem könnyű mozi , ugyanakkor eredeti és gondolatébresztő.Haladóknak.

bg.jpg
Igen, tipikusan a keveset mond, de sok van mögötte esete. A kollektív tudat helyett mindenki a saját, addigi, előző életében begyűjtött élményeire alapozva fantáziál. Ez hamar körben járásban végződik. Ami pedig őrületben. Vannak művek, melyek a maguk módján megjósolták a digitálisan való összekapcsolódást, egy mintavételezett módját a közösségi lét folytatásának, azok előnyeivel és hátrányaival, itt az ellenkezőjére épülünk, kiindulópontnak jó, önmagában sovány. Az nem világos, hogy bármilyen közösségi egy fele menés (tömegközlekedéses) vagy egyáltalán, bármi hogyan jöhet össze, ha magában van el mindenki. A leképezett közösség meg saját fantázia. A könyv talán választ ad. Aki olvasta, írja meg.

Ugyan nem tér ki rá közvetlenül, számomra a külső ingerek fontosságáról szól ez a film. Meg arról, hogy a nehézségek elől való befele menekülés csak roskadásban végződhet. Egy elmének nincs elég fantáziája fenntartani önmagát funkcionális mivoltában, több kell. Ami súrlódásokkal jár. Ha viszont a legnagyobb fájdalmat akarjuk feledni nagy és hibás váltással, épp azzal betonozzuk be azt.

Mekkora mértékű gyomlálást érdemes beiktatni a túlélés érdekében? Milyen profilú hárítás a legkevésbé egészségtelen? Mi az a mintavételezési mérték, ami még megőrzi az embernek maradáshoz szükséges bejövők diverzitását, az elme épségét, miközben védelmet is ad a fájdalmak ellen, érintetlenül hagyva az addig felépített és kifejlődött identitást? Azt az identitást, ami félig választottan, félig az élet, mások által alakított, belenyúlhatunk-e ezekbe az arányokba önkényesen? Tudunk-e okosan és előremutatóan elvonulni vagy csak menekülünk? Kell-e elvonulni vagy az előrefelé menekülés a jó? Mekkora mértékben ludas a kultúrális beidegződés a bánatainkért, sikereinkért? Létezik-e alárendeletlenség? A közösségnek vagy saját magunknak érdemesebb-e alárendelni magunk? A külső vagy a belső terhek emésztenek-e fel hamarabb vagy jobban?

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Lemmy9 írta:
2019.12.08., vas. 21:13
Furcsa hangok azt súgják néha: "trollkodj, trollkodj nyírd a sznobokat és jutalmad nem marad el" :D
Igen, ez nálad már betegség,csak tudod ,olyan emberekre aggatod a sznob jelzőt ,akik qrvára nem azok.. és ez rosszul esik nekik.. nálad sajnos berögződőtt az ,hogy ha valaki értelmes ,jó eszközöket vásárol,az már sznob,pedig lehet hónapokig(évekig) gyüjtöget rá..ráadásul nyíltan ki is röhögöd azt az embert,hiszen a 10-20e ft os eszköz szted. sokkal jobb,vagy ugyanazt tudja , + még vicc tárgyává is teszed a lehető legtöbb alkalommal.. Mocskosul nem szép amit csinálsz, tudod azt nem értem,hogy ez neked miért is jó, de bele törödtem már ,hogy vannak ilyen emberek és sajnos egyre többen. sad.gif Szar lehet így élni,keserű a pirula tudom, de mindegy én remélem egyszer megbékélsz ,vagy felhagysz evvel a hobby -val, mert ez téged mocskosul nem érdekel!Van egy gyönyörű családod,inkább ezeket a felesleges órákat amit itt töltesz ,fordítsd rájuk, sztem sokkal boldogabb ember lennél.. :smile32: Remélem nem voltam sértő!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Quetz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 741

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Yip Man 4 trailer, ez jó lesz ;peace; :

youtu.be/B3LzxNct3eA
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”