Okay, neked mi vagyunk a nagyokosok, számomra meg nem. Akikre én gondoltam, azok nem az itt író/olvasó hobbitársak, hanem a piac vezetői és formálói, a meghatározó erővel bíró kereskedők, újságírók, rendezvényszervezők, pedagógusok, reklám szakemberek. Nem Te, nem Kaef, nem én, hanem ők döntenek arról, a HiFi miről szól majd jövőre. Ha Te velük egy szinten érzed magad befolyási potenciálban, akkor érdemes lenne magadra is kiterjeszteni a másoknak címzett szavaidat "szálka és gerenda" jeligére.cables írta: ↑2019.10.18., pén. 11:07Inkább arról kéne beszélni, hogy miért nem visz előre a hangzáskultúrában az AVX, ami erre nagyon jó eszköz is lehetne. VALÓSZÍNÜLEG VELÜNK IDE IROGATÓKKAL VAN BAJ. Azt hiszem nagyon sokan tartják magukat görcsösen előtérben. fapaci nagyokosokról ír, de nem lehet egyetlen sort sem leírni hangfelvétellel kapcsolatban anélkül, hogy ő nem ugrana azonnal és rendet ne vágna. kaef2 ugyanígy a PCs témákban. Szerintem ők a nagyokosok.
A hangzáskultúra jóval szélesebb terület, mint amit a HiFi és az otthoni zenehallgatás le tud fedni. Bele értendő a TV, rádió műsorok hangzása, a róluk alkotott személyes vélemények árnyaltsága, a zenei tehetségkutató versenyek szavazásai, de ide kell sorolni a bevásárló központok akusztikáját, a villamos és a metró hangosbeszélőjének minőségét és a falunapok hangtechnikai színvonalát is, de legfőképpen az ezekhez kapcsolódó személyes igényeket.