De jó, hogy nem vagyok nagyokos így a fenti műveletet sem kell végrehajtanom. Azzal egyetértek, hogy a hangzás kultúra haldoklik, viszont azt hiszem ennek okait bizony a mában kell keresnünk. De ne markoljunk ilyen nagyot egyszerre.
Inkább arról kéne beszélni, hogy miért nem visz előre a hangzáskultúrában az AVX, ami erre nagyon jó eszköz is lehetne. VALÓSZÍNÜLEG VELÜNK IDE IROGATÓKKAL VAN BAJ. Azt hiszem nagyon sokan tartják magukat görcsösen előtérben. fapaci nagyokosokról ír, de nem lehet egyetlen sort sem leírni hangfelvétellel kapcsolatban anélkül, hogy ő nem ugrana azonnal és rendet ne vágna. kaef2 ugyanígy a PCs témákban. Szerintem ők a nagyokosok. Én jó ideje kábelekkel foglalkozok, de távol tartom magam a Kábelezzünk topiktól, holott nyilván minden felvetésre lenne érdemi mondandóm. Állandóan beleszólnék szívem szerint az Audio ösvény és tápszűrés topikba is, de nem teszem, hadd beszélgessenek mások, mondják el mit gondolnak, mit tapasztaltak. Szóval nem ártana egy kis önuralom a nagyokosok részéről.