Remélem jobban jársz, mint én...Aszpirin írta: ↑2019.08.12., hétf. 09:14Jókor mondod, bakker...Vinkler írta: ↑2019.08.12., hétf. 08:36...vettem rá egy Hirsch carbon szíjat, amiről azt hittem egy minőségi darab. Hát egy frászt, akkora gagyi, hogy el sem akarom hinni. Kb fél éves korában elkezdett kopni, de erősen. Nem volt egy éves, amikor megrepedezett annál a résznel, ahol a csatot bedugom. Mostanra (3 év) elkezdett totál szétfoszlani, leválik róla a “carbon” díszítő fólia. Ráadásul nem naponta hordom az órát. Több órát váltogatva hordok, így a használat időtartamát napi használatra vetítve szerintem le lehet venni az 1/4-1/5-ötödére.
Többet vártam volna egy Hirsch szíjtól.
A tavasszal vettem egy Hirsch szíjat 12ezerért a Longines Heritage 1054-emre (eredeti aligátorbőr szíja kb 4 évet tartott, és több mint 85ezerbe került volna egy új eredeti... Noooormális?).
Igaz, ez a Hirsch szíj nem Carbon, csak egyszerű nyomott krokodilbőr-mintázatú bőr, de remélem tart majd valamennyit ennyi pénzért.
Vígasztaljon az a tudat, hogy ha ebből, évente veszel 1-et, akkor is csak fele árban volt a gyárihoz képest és évente rakhatsz rá más színűt!