Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Re: Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

-KP- írta:
2018.11.25., vas. 20:51
Hifilala írta:
2018.11.25., vas. 20:46
Fish írta:
2018.11.25., vas. 20:36
igazad van ,félre olvastam, azt írtad, hogy picivel jobb.. bocsi..

viszont az akusztikai mérések.. hmm.. volt nálam dirac és nem estem hanyatt tőle,, ebben sem kell ennyire hinni ,mert az lesz belőle, mint Szepinél a 8805 ,valami olyat várt amit nem tudott,mert azt gondolta ha 2x az ár akkor 2-es is a tudás,, pedig ,mint ahogy leírtam ezeknél a gépeknél alig alig van némi difi.. ki jobban meghallja ki kevésbé.. én valószínű az utóbbi vagyok , mondjuk egy valami nagyon nem jött be az az Onkyo..lehet az újabbak már jók, de az 5509 nagyon rossz volt,és még elsőre még el is ment ,de aztán egyre rosszabb lett a benyomásom.. többet nem vennék, amúgy meg más vígan el van vele ,szóval ez is szubjektív,mint ahogy az is ,hogy kinek mennyit ér és mi tetszik!
Igaz,hogy én nem bűvöltem annyit az Audysset,mint Tonyka,de nálam azért durva mélyeléseket csinált.Az Arc és a Dirac szerintem azért jobb,mert jobban konfigurálható.Ezek nem olyan talán dolgok,hanem nagyon is léteznek,persze nem mindenkinek fontosak.Amúgy én is elvoltam a 7702-es procival,csak ahogy lépdeltem felfelé mindíg picivel jobb lett,sajnos sokkal több pénzért.
Volt az Audysseyhez pro licensz és pro kit?
Fizessek még pluszban azért,hogy még mindíg ne legyenek egy szinten a másik kettővel? Nem.

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Az hagyján ,de van a régebbi xt és az újabb xt32 változat és az már sokkal jobb , pld a 8801 be még nem az volt, nem is mérte be jól , a 7703 ba meg marha jól teszi a dolgát az audyseey sztem, a sub kezelése is jobb!.. persze az ARC és a dirac fejlettebb biztosan és jobban paraméterezhetőbb ez nem is vita tárgya, csak kérdés ,hogy ez valóban mindenhol ki is hozható belőle vagy éppen nem.. gondolkodik.gif
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

-KP- írta:
2018.11.25., vas. 20:51
[/quote]

Nekem mindkettő megvolt.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Hifilala írta:
Az Arc és a Dirac szerintem azért jobb,mert jobban konfigurálható.
[/quote]

Nem kérdés, h jobb mind2. Játszadozni azokkal is lehet, ráadásnak számítanak a környezeti tényezők egy - egy mérésnél. Két mérésnél ritkán tudja milliméterre ugyanoda tenni a mikit az emberfia. Peti mester a Dirac esetén is beszámol változásról, pontosabban ott sem egyforma eredménnyel hanggal zárul minden egyes mérés. Az egyedi trükkökről még nem is beszéltünk. Nem a gyári miki, egy kis görbébe belehúzás itt - ott. ;)
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Hifilala írta:
Fish írta:

viszont az akusztikai mérések.. hmm.. volt nálam dirac és nem estem hanyatt tőle,, ebben sem kell ennyire hinni ,mert az lesz belőle, mint Szepinél a 8805 ,valami olyat várt amit nem tudott,mert azt gondolta ha 2x az ár akkor 2-es is a tudás,, pedig ,mint ahogy leírtam ezeknél a gépeknél alig alig van némi difi.. ki jobban meghallja ki kevésbé.. én valószínű az utóbbi vagyok , mondjuk egy valami nagyon nem jött be az az Onkyo..lehet az újabbak már jók, de az 5509 nagyon rossz volt,és még elsőre még el is ment ,de aztán egyre rosszabb lett a benyomásom.. többet nem vennék, amúgy meg más vígan el van vele ,szóval ez is szubjektív,mint ahogy az is ,hogy kinek mennyit ér és mi tetszik!
Igaz,hogy én nem bűvöltem annyit az Audysset,mint Tonyka,de nálam azért durva mélyeléseket csinált.Az Arc és a Dirac szerintem azért jobb,mert jobban konfigurálható.Ezek nem olyan talán dolgok,hanem nagyon is léteznek,persze nem mindenkinek fontosak.Amúgy én is elvoltam a 7702-es procival,csak ahogy lépdeltem felfelé mindíg picivel jobb lett,sajnos sokkal több pénzért.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Fish írta:

Fish
V.I.P.
V.I.P.

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Fish,ki írta,hogy fényévekkel jobb a 8-as,mint a 7-es? Amiben jobbak az a bemérőrendszer,a Dirac és az ARC és ez vitathatatlan.Az,hogy kinek mennyit ér az pedig egyéni dolog.

Fish
V.I.P.
V.I.P.

én nem gondolnám ,hogy van tuti befutó a ma kapható procik között, annyi szempontnak és annyi körülménynek kell megfelelni egy adott rendszerben ,hogy reménytelen kijelenteni azt hogy minden esetben az anthem a nyerő vagy a marantz vagy a yamaha ,arcam stb... az árban meg nem szabad keresni a megoldást és várni sem.. az hogy a gyártó hova pozicionálja árban a termékét nem irány mutató sajna.. hiába 1,8m vagy 1,3m vagy "csak" 700e ,lehet jó ,a legjobb vagy éppen a nem bejövős! ha belegondoltok ,mind ugyanazt tudja ,és hasonló paraméterekkel rendelkeznek,egyik sem jobb vagy rosszabb! Az egyéni hallásunkról ,ízlésünkről nem is beszélve!!

Pld. én a 7703 után gondoltam ,akkor a 8801 sokkal jobb lesz hiszen 2x annyi volt az ára és még sem.. persze otthoni körülmények közt nem hallgattam 8802a vagy 8805-t ,de nem is adnék értük ki ennyi pénzt, sztem tök felesleges,annyival nem lehet jobb és ezért egy avm60 sem vennék 1,2-1,3 mft ért ,mert 4x-es árdifit nem tudhat a jelenleginél.. de ezt meg is beszéltük Ivánnal amikor volt nálam.. bármennyire is szarul hangzik,esélytelen ,hogy ezt meglépjem,értelme nem lenne.. Inkább költöm a pénzt egy erősebb végfokra,jobb vetítőre stb... hallgattam annyi rendszert már,hogy tudjam, magamban pozicionálni a dolgot, és csak a sznobság miatt vagy, hogy még komolyabb legyen a rendszer felesleges.. majd ha 3-400e ért dobálják utánam akkor veszek ,addig nem.. :D mások miatt meg pláne nem tenném, kinőttem ebből ha neki is olyan van akkor nekem is kell stb..hiszek a saját ízlésemnek és bot fülemnek, no meg az sem mindegy ,hogy mennyi zsetont locsolok el erre a hobbyra, ráadásul sokszor ezeket megvenni amikor kijönnek marha nagy bukó..8802a pl már lehetett találni 5-600 körül ,a boltban meg még mindig 1,3m ft.. na szóval itt kardoskodni bármi mellett sztem felesleges, nem is beszélnék senkit sem a malacra, hallottam anthemet,arcamot máshol és az is tetszett , a lexicon is tetszik, de amikor az árcédulát hallom akkor csak veregetem a vállam,hogy milyen jól döntöttem a kis 7703-mellett..listaárának a feléért sikerült meglépnem.. és hibátlan ,zseniálisan teszi a dolgát, amúgy is ha nem ezt vettem, volna akkor 7704 lett volna kicsit többért .. vennék én arcamot is de 1,8m ért ?? más bazz ennyiből él egy évben! sad.gif ...

Valaki írta ,hogy a 8-as malac fényévekkel jobb mint a 7-es, no ezt én eléggé erősen cáfolnám, és azt is ,hogy ugyanilyen nagy difik lennének más gyártó terméke között, kizárt,senki sem találta meg a a nagy tuti ,egyik-másik jobb lehet ebben vagy abban ,de összességében ugyanazt adják mind, csak párnak erősebben fog a filce , mint a másiknak!

Szervereket árulok,higgyétek el ,minden gyártó ugyanazt próbálja eladni más köntösben ,legyen az dell, hp,vagy lenovo vagy fuji,még a szolgáltatásokat is lemásolták egymásról és próbálják a szart is eladni a kedves ügyfélnek... ez is ugyanaz mint a szórakoztató piacnál.. senki sem sokkal jobb vagy ha igen akkor meg 10x drágább! na mindegy kb.most ez a véleményem arról ,hogy itt valaki állít valamit vagy kardoskodik éppen valami mellett.. semmi értelme.. sztem szia.gif

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

szepi0808 írta:
2018.11.25., vas. 15:55
Yamaha tèrlekèpezèsben jobb, mint a marantz, ezèrt is maradtam a yaminál. A marantz erőszakos, kiabálós, tèrmegjelenítèsben gyengèbb. Saját rendszerben tesztelve a 8805 után mondom. Pedig azt gondolni, hogy a sokkal drágább marantz biztos jobb.
Pedig a Malac egyik fő fegyverténye pont a térképzés. A vélemények azért lehetnek felemások, mert nem mindenki veséz ki mindent. Simán lehet a megállapításod igaz, de csak rész igazság, éppen akkor, és éppen úgy. Jó ideje élek együtt a 8802-vel, aki ismer tudja kivesézem amit lehet, még többet is, elég elmebeteg módon. A malaccal nem egyszer, nem kétszer, tudtam olyan botrányos eredményeket elérni, h a tér hiány bagatellnek volt mondható. Ugyan a Yamit, nem hasonlítottam face to face, de simán megelőlegezem a YPAO-nak az előnyt az Audyssey-vel szemben. A saját bemérőjét ki kell tapasztalni, mikor milyen mikrofon elhelyezéssel hozza meg a várt jó eredményt. Centik számítanak. Az applikációs cucc egy fokkal jobb, látja az ember mit hogyan, a miki pakolgatással már látható mennyire tudja kiegyengetni a gondokat, jobban rosszabbul adott esetben. Ezzel már tudatosabban dolgozhatunk, illetve megjegyezve a jobbik mérést visszatehetjük bármikor a sikeresebbeket. A Pro profi mikrofonja még egy kicsit pontosít a dolgokon. Szóval lehet szórakozni a malaccal, bár nekem sztem nem találtak ki olyan vasat amivel ne lehetne. :D Én a Yamit is biztos megkínoznám pár hónapig.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Csutka írta:
2018.11.25., vas. 16:43
szepi0808 írta:
Yamaha tèrlekèpezèsben jobb, mint a marantz, ezèrt is maradtam a yaminál. A marantz erőszakos, kiabálós, tèrmegjelenítèsben gyengèbb. Saját rendszerben tesztelve a 8805 után mondom. Pedig azt gondolni, hogy a sokkal drágább marantz biztos jobb.
Van akinél jobb is, másnál meg a harmadik a jobb és így tovább.

Hol lehet az igazság?
:D
A szomszédban, Mulder is ezért megy örökké oda :D

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1426

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Csutka írta:
2018.11.25., vas. 16:43
szepi0808 írta:

Hol lehet az igazság?
Épp mindig az ügyfél fülében. ;peace;

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

szepi0808 írta:

Hol lehet az igazság?

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2104

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1426

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

P. Roland írta:
2018.11.25., vas. 13:25
Gabesz26 írta:
2018.11.23., pén. 22:30
P. Roland írta:
2018.11.23., pén. 07:55
Sziasztok, keresem az Emotiva XMC-1 utódját és az alábbi lehetőségek merültek fel: AV8802a, CX-A5100, CX-A5200 vagy AV7704. Az AVM-60-at kilőném, mert túlárazottnak érzem. Csak mozira kell. Szerintetek melyik legyen és miért?
Nem írtad, hogy miért szeretnél váltani (mivel vagy elégedetlen, mi hiányzik stb.), ennek tudatában könnyebb lenne a többieknek hasznos tanácsot adni.
Több kisebb problémám volt az XMC-1 kapcsán, előfordultak apróbb HDMI handshake gondok, iOS appról vezérelve néha lefagyott, Standby módból nem lehetett bekapcsolni iOS appon keresztül (Video On Standby módban 30 Wattot fogyasztott), csalódást keltett sztereón (számomra kevéske volt a beépített USB DAC + előfok produkciója, így bekerült egy Parasound Halo a láncba) és persze érdekelni kezdett az Atmos/DTS:X. Érdekes, hogy a kommentekben a Yamahákról kevés szó esett (nekem pozitív tapasztalataim vannak az Aventage sorozattal), illetve többen javasoltátok az Anthem prociját (az iOS appról bekapcsolható egyébként)?
Kérj meg egy kereskedőt, adjon pár napra egy Yamahát és egy Anthem AVM60-at kipróbálásra! Vidd haza, kösd be, futtasd le mindegyiken a bemérő rendszert, s hallgasd meg őket zenén és mozin! Spoiler: Utána vidd vissza a Yamit! :D :D :D :D :D

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

Hozzászólás Szerző: Cutler »

P. Roland írta:
2018.11.25., vas. 13:25
... többen javasoltátok az Anthem prociját (az iOS appról bekapcsolható egyébként)?
Be

P. Roland
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: P. Roland »

Gabesz26 írta:
2018.11.23., pén. 22:30
P. Roland írta:
2018.11.23., pén. 07:55
Sziasztok, keresem az Emotiva XMC-1 utódját és az alábbi lehetőségek merültek fel: AV8802a, CX-A5100, CX-A5200 vagy AV7704. Az AVM-60-at kilőném, mert túlárazottnak érzem. Csak mozira kell. Szerintetek melyik legyen és miért?
Nem írtad, hogy miért szeretnél váltani (mivel vagy elégedetlen, mi hiányzik stb.), ennek tudatában könnyebb lenne a többieknek hasznos tanácsot adni.
Több kisebb problémám volt az XMC-1 kapcsán, előfordultak apróbb HDMI handshake gondok, iOS appról vezérelve néha lefagyott, Standby módból nem lehetett bekapcsolni iOS appon keresztül (Video On Standby módban 30 Wattot fogyasztott), csalódást keltett sztereón (számomra kevéske volt a beépített USB DAC + előfok produkciója, így bekerült egy Parasound Halo a láncba) és persze érdekelni kezdett az Atmos/DTS:X. Érdekes, hogy a kommentekben a Yamahákról kevés szó esett (nekem pozitív tapasztalataim vannak az Aventage sorozattal), illetve többen javasoltátok az Anthem prociját (az iOS appról bekapcsolható egyébként)?

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

upsz, elsőre elég öreg-nek olvastam, ezt jól benéztem :D :D :D Utána pedig nem olvastam utána :) Én se venném meg a 1120-ast. Inkább valamelyik kisebbet venném és az árkülönbözetből inkább végfokokat vennék. Azt csiripelik a madarak, hogy jövőre lehet jön az új széria. Úgyhogy ha végre a legkisebb modell is atmos képes lesz,lehet bevállalok egyet. Persze árfüggő.

Csutka

-KP- írta:
2018.11.24., szomb. 19:53

Ezen nem kellene megbántódnia senkinek. Amúgy arra kíváncsi lennék miben öreg egy 720. Tudtommal tudja a 4k-t,hdr-t, atmos-t.

Hogy kell hozzájuk a végfok? Melyik avr-hez nem? Manapság egyre több szolgáltatás van egy avr-ben, és nincsenek úgy megépítve mint a régebbi nagy vasak, és még azok is elvéreznek végfok(ok) ellen.

Csak mozira miben tetszett jobban a malac?
Öreg? gondolkodik.gif Nem azt írtam - drága.

A 1120-as csúcs Anthe mérési eredménye:

"Two channels driven continuously into 8-ohm loads:
0.1% distortion at 135.5 watts
1% distortion at 167.8 watts
Five channels driven continuously into 8-ohm loads:
0.1% distortion at 70.5 watts
1% distortion at 78.6 watts
Seven channels driven continuously into 8-ohm loads:
0.1% distortion at 69.6 watts – Front Left
1% distortion at 77.5 watts – Front Left
0.1% distortion at 36.8 watts – Surround Back Left
1% distortion at 51.7 watts – Surround Back Left"

Ez azért kevéske.
De imádom az Anthem cuccokat. Talán nekem volt először AVR500-as. :smile32:

A Marantz nálam természetesebb hangot produkált és ami roppant furcsa az Anthem a Klipsch szubjaimmal nem tudott mit kezdeni. Nem állította be jól őket.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Csutka írta:
2018.11.24., szomb. 16:43
-KP- írta:
2018.11.24., szomb. 15:33
Ezt nem vitatom. De amit írtam, annak meg van az előnye, hogy fokozatosan lehet építkezni. Kezdetnek megveszem az avr-t és mondjuk kap végfokot a frontoldal, aztán fokozatosan építkezem. Majd mikor már minden csatornára meg van a végfok, akkor az avr helyett, beteszek egy procit. De azért megnéznék egyszer egy tesztet, ahol egy anthem avr szerepelne prociként, szerintem igen derekasan helytállna.
Rengetegen használnak Anthem AVR-t procinak.
Tényleg nem rossz, de egy 720-as már ölég drága azért.
Sajnos az Anthem AVR-ek legnagyobb hiányossága, hogy nincs erő és dinamika bennük (remélem nem bántok meg senkit) és mindenképpen ajánlott végfok hozzájuk.
:smile32:
Ezen nem kellene megbántódnia senkinek. Amúgy arra kíváncsi lennék miben öreg egy 720. Tudtommal tudja a 4k-t,hdr-t, atmos-t.

Hogy kell hozzájuk a végfok? Melyik avr-hez nem? Manapság egyre több szolgáltatás van egy avr-ben, és nincsenek úgy megépítve mint a régebbi nagy vasak, és még azok is elvéreznek végfok(ok) ellen.
Csutka írta:
2018.11.24., szomb. 16:50

Nekem saját környezetben a Marantz 8802A jobban tetszett, mint az Anthem AVM60 proci.

Csak mozira a Marantz 7705 után is érdeklődnék, ha most keresnék procit Az tudja majd az "IMAX dolgot" is - és akkor legyen a legkorszerűbb.

Csak mozira miben tetszett jobban a malac?

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

irishcream írta:
2018.11.24., szomb. 15:01
Hifilala írta:
2018.11.24., szomb. 14:17
Az Arcam 860 kimaradt a listából! Benne a Dirac!A Marantz 9-as széria pedig igenis jobb,mint a 7-es és nem csak zenén.Persze nem ég és föld.”,sajnos a hátránya az Audyssey,sajnos,pedig használtan már jobb vétel,mint a hetes.
9-s széria?
Az még ki sem jött,elírtam bocs!

Csutka

Elég viccesek a válaszok, mert gyakorlatilag van akinek ez, van akinek az jött be és használja elégedettséggel.
De egy ilyen kérdésre nem lehet exact módon válaszolni.
Akusztika, rendszer és ízlés függő.

Nekem saját környezetben a Marantz 8802A jobban tetszett, mint az Anthem AVM60 proci.

Csak mozira a Marantz 7705 után is érdeklődnék, ha most keresnék procit Az tudja majd az "IMAX dolgot" is - és akkor legyen a legkorszerűbb.

Csutka

-KP- írta:
Ezt nem vitatom. De amit írtam, annak meg van az előnye, hogy fokozatosan lehet építkezni. Kezdetnek megveszem az avr-t és mondjuk kap végfokot a frontoldal, aztán fokozatosan építkezem. Majd mikor már minden csatornára meg van a végfok, akkor az avr helyett, beteszek egy procit. De azért megnéznék egyszer egy tesztet, ahol egy anthem avr szerepelne prociként, szerintem igen derekasan helytállna.
Rengetegen használnak Anthem AVR-t procinak.
Tényleg nem rossz, de egy 720-as már ölég drága azért.
Sajnos az Anthem AVR-ek legnagyobb hiányossága, hogy nincs erő és dinamika bennük (remélem nem bántok meg senkit) és mindenképpen ajánlott végfok hozzájuk.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 943

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

-KP- írta:
nemtomm írta:
2018.11.23., pén. 21:55
-KP- írta:
2018.11.23., pén. 21:15
szerintem egy anthem 720 is tökéletesen jó procinak :) Ha pedig a következő szériában atmos képes lesz az 5x0 modell, akkor szerintem arra fogok benevezni.
Addig mondod ezt amíg ki nem próbálsz otthoni környezetben egy proci/végfok párost, és utána megváltozik a véleményed abban biztos vagyok mert én is ezt gondoltam. Soha többé nem akarsz majd avr-t ... :D :D
Ezt nem vitatom egy szóval sem :smile29: nálam is anthem teszi a dolgát 36_1_11.gif
"Az igazi barát szemből támad."

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

nemtomm írta:
2018.11.23., pén. 21:55
-KP- írta:
2018.11.23., pén. 21:15
szerintem egy anthem 720 is tökéletesen jó procinak :) Ha pedig a következő szériában atmos képes lesz az 5x0 modell, akkor szerintem arra fogok benevezni.
Addig mondod ezt amíg ki nem próbálsz otthoni környezetben egy proci/végfok párost, és utána megváltozik a véleményed abban biztos vagyok mert én is ezt gondoltam. Soha többé nem akarsz majd avr-t ... :D :D

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”