Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7821

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

2 hours ago, fererencz said:

Üdv!

Tanácsot/segítséget szeretnék kérni!

Windows 7 op.rendszeren, főleg foobar + asio-val  (néha jutyúb) hallgatok zenét, ezt követi x-fi HD USB hangkártya, CA pacific IC, majd CA P50 erősítő.

A problémám az, hogy lejátszáskor van egy furcsa alapzaj, "cicergés", nagyjából állandó hangerővel. Nem túl hangos, de ott van, és főleg kis hangerőnél (vagy mikor elhalkul a zene) zavaró.

Ha nem fut semmi lejátszás (tehát pause, vagy bezárom a foobart, leállítom a youtube videót, vagy játéknál, ha bezárom) akkor megszűnik.

Többféle erősítővel kipróbáltam, és csak az újabb típusúaknál van csendben. Azokban van már valami szűrő?

Kérdésem az, hogy mi okozza a problémát, illetve hogy létezik-e költséghatékony megoldás rá?

Köszönöm!

Gyanítom, hogy a szokásos processzor energia management cicergését hallod.

Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 912

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: fererencz »

Üdv!

Tanácsot/segítséget szeretnék kérni!

Windows 7 op.rendszeren, főleg foobar + asio-val  (néha jutyúb) hallgatok zenét, ezt követi x-fi HD USB hangkártya, CA pacific IC, majd CA P50 erősítő.

A problémám az, hogy lejátszáskor van egy furcsa alapzaj, "cicergés", nagyjából állandó hangerővel. Nem túl hangos, de ott van, és főleg kis hangerőnél (vagy mikor elhalkul a zene) zavaró.

Ha nem fut semmi lejátszás (tehát pause, vagy bezárom a foobart, leállítom a youtube videót, vagy játéknál, ha bezárom) akkor megszűnik.

Többféle erősítővel kipróbáltam, és csak az újabb típusúaknál van csendben. Azokban van már valami szűrő?

Kérdésem az, hogy mi okozza a problémát, illetve hogy létezik-e költséghatékony megoldás rá?

Köszönöm!

Nem szotkam hibázni.

urbi107
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: urbi107 »

Nekem raspberry pi-n a kodi vált be zenelejátszásra.A raspberry musiland usb dacra van kötve.

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 310

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: s4tch »

12 órája, wittao írta:

Hogy ez Tidallal is így működik-e nem tudom

sajnos nem. a droidos appban nincs semmiféle kommunikációs lehetőség más eszközökkel, kivéve, ha van sonos a helyi hálón, arra ugyanis ki lehet lőni a mobilról a zenét.

nekem - miután a pc nincs összekötve a hálózati lejátszóval, ezért a pc vezérlésére nincs igényem - eddig a bubbleupnp vált be legjobban tidalhoz.

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

4 órája, wittao írta:

Mobilon indítod, bejelentkezel és máris szól, hogy éppen xyz gépen zenét játszol ezzel az accounttal, vezérled-e tovább. Válasz igen. Innentől a PC-s appot a mobiloddal irányítod, a lejátszód a gépen fut, az pedig adja ki szépen a jeleket a DAC-nak USB-n.

Hogy ez Tidallal is így működik-e nem tudom, egyelőre jegeltem az accountomat.      

Így, így. Pont ezt imádom a Spotify-ban és ezt a felhasználói élményt kerestem a Tidal-hoz :))) innen indultunk.

Ami még van alternatíva az, hogy  a TeamViewer-rel irányítom a forrás PC-t. Csak mobilon pici, de majd megnézem laptoppal mennyire kényelmetlen. Van egy 10"-os elfekvő HP minim  

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Kobak
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 282

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Kobak »

Akkor írjunk hozzászólást, hogy nőjön a szám. Viccelek persze...

Szóval, rosszul írtam, a Bubble nem streamel, hanem csak vezérel, legalábbis nálam. Nálam a renderers fül alatt megjelenik a Dap, azt kiválasztom, utána már arról megy a cucc. Annyi, hogy nálam a Dap osztja az internetet ilyenkor, tehát hot spotként működik. Elképzelhető, hogy pc-vel ez nem megoldható (bár a Human cuccon is valamilyen Linux fut, nem értek hozzá). Az a gyanúm, hogy PC-vel ez nem fog működni, csak ha a pc-re felkerül valamilyen program, amit lát a Bubble vagy esetleg a pc a hot spot olyankor. Ja, a Bubble nálam otthon látja pl a Chromecastot is.

A Bubble amúgy 1000 ft azt hiszem, és van próba verzió. A Teacek is ezen keresztül tudnak Tidalt, nincs saját kliensük.

Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Wittao: szóval Tidal távirányítás. 

Jriverrel az a bajom, hogy pl. 50$   másrészt próbáltam és messze nem olyan felhasználóbarát elsőre

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3331
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: alto »

Itt is lehet, de talán egyszerűbb és rugalmasabb ha routereden állítod be, hogy  a szerver MAC addressre fix ip címet osszon ki.  
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

K P
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 284

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: K P »

Halihó!

Daphile- lal akadt egy olyan problémám, hogy bootolás után (pendrive) mindig megváltozik a server címe, így nem tudom tabbletről-telóról vezérelni. Hogyan tudom fixálni az IP címet? Gondolom itt kéne beírni ezt meg azt... :

Jerffy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Jerffy »

Előbb-utóbb az mqa streamelés nem csak a desktop app-en keresztül lesz elérhető, és akkor nagy szükség lesz rá.
Abyssound ASX-1000, Meridian 818V3 Reference Audio Core, Whest Audio PS.30 RDT SE Phono, Thorens TD 2030, SME 309, Clearaudio Symphony MC, Goldenear Triton Reference, Silent Wire LS-32, Straight Wire Crescendo, Furutech, Oyaide, WK Audio The Two Rhodium, Isotek Evo3 Syncro, Audioquest Niagara 1200

Jerffy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Jerffy »

Arra vonatkozóan van valakinek infója, hogy a Bubble vajon mikor fogja támogatni a hi-res lejátszást a Tidal-en keresztül? Egyelőre csak 16/44-ben van behatárolva.
Abyssound ASX-1000, Meridian 818V3 Reference Audio Core, Whest Audio PS.30 RDT SE Phono, Thorens TD 2030, SME 309, Clearaudio Symphony MC, Goldenear Triton Reference, Silent Wire LS-32, Straight Wire Crescendo, Furutech, Oyaide, WK Audio The Two Rhodium, Isotek Evo3 Syncro, Audioquest Niagara 1200

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 387

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: kakaox »

Kicsit "szopikáztam" az új JRiver 24.0.15 verzióval.

Sajna a távirányítás nem működött (én a Bubble UPNP-t használom)

és ezt a hibaüzenetet dobta "renderer does not support action play (renderer bug?)"

majd olvasgattam, hogy van másnak is ilyen baja és kiadták a legújabb 24.0.19 verziót és azzal tökéletesen működik.

Ezen az oldalon van fent a a fájl...

https://yabb.jriver.com/interact/index. ... 637.0.html

és itt a hibajavítás listája...

24.0.18 (4/23/2018)

1. Fixed: Added a confirmation box to "Export All Playlists..." since it will erase the selected folder and replace it with only playlists.

2. Fixed: The Streaming selection in the tree didn't go away when unchecking Features > Streaming.

3. Changed: Updated French translation (thanks p.v.).

4. Changed: Error Free mode is saved and loaded to options so the value persists between runs.

5. Fixed: Our DLNA renderer wasn't working when controlled from BubbleUPnP (and probably other DLNA controllers).

6. Fixed: The PlayPower dialog could cut off some information on the right-hand side with large font sizes.  Now it's wider and resizable.

7. NEW: Panel - Added a menu with Play options.

Ha másnak is ilyen gondja lenne, akkor ez megoldja!

Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Bricasti M1 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp  Vége:Sonus Faber Guarneri Memento  Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian  Szoba:Panel

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 387

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: kakaox »

55 minutes ago, La_Valse said:

A M$ egy ideje foglalkozik a diétás Windows gondolatával.... Megnézzük, mire lesz jó.

Arra gondoltam, ha kipróbáltad írhatnál róla pár mondatot.

https://oprend.hu/index.php?readmore=2256

Nekem úgy tűnik ez olyan lehet, mint régebben az Embedded verziók?!

Ahogy olvasom, ennek a soványka windows-nak csak ősszel jelenik meg a hivatalos kiadása,

viszont a tavaszi alkotói frissítés csak nem akar elkészülni...lehet, érdemes őszig várni

a nagyobb újdonságokra!

https://oprend.hu/index.php?readmore=2259

Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Bricasti M1 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp  Vége:Sonus Faber Guarneri Memento  Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian  Szoba:Panel

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

A M$ egy ideje foglalkozik a diétás Windows gondolatával. A dolog mostanra testet öltött

a Windows 10 S Mode vonal első tagjának, a Windows 10 Lean megjelenésével. A sovány ablakost

elsőnek a 17650-es buildbe integrálták, én ott nem találtam, biztos, rossz ringet töltöttem le.

Viszont a 17655 1. indexe tartalmazza. A 64 bites kb. 6,5GB helyet foglal el. Van benne asztal

és tálca, háttér nélkül,  fájlkezelő, feladatkezelő, hang, hálózat. Ami meglepő, nincs benne

RegEdit, PowerShell. Úgy tűnik, nem egy újabb core kiadás. Megnézzük, mire lesz jó.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6490

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

5 hours ago, tottyi said:

Nemtudja valaki miert helyezik elonybe az SSD-nel a Samsung markat? A Kingston pl annyival romlottabb?

Nekem  egy Samsung 850 EVO van az egyik laptopban, a másikban meg egy nem tudom milyen Kingston (azt ingyen kaptam, újonnan).Sajna a kettőt nem nagyon tudom összehasonlítani (a körítés más-más a két gépben), de az biztos, hogy ha legközelebb vennem kell SSD-t az is 850EVO lesz.Baromi gyors, és ha csövön pörög a gép akkor sem melegszik vészesen.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 905

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Nemtudja valaki miert helyezik elonybe az SSD-nel a Samsung markat? A Kingston pl annyival romlottabb?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

zikmen7
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 48

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: zikmen7 »

A gépben jelenleg SSD van. Előtte HDD volt, amihez képest jelentőset javult a hang az SSD-vel. Ezért indult el a hifibogár bennem, hogy milyen lenne e nélkül.

Az USB boot lehet opció, csak kérdés, hogy melyik a jobb hangban? USB vs. PXE boot.

Jelenleg a squeezelite 2 Gb puffert foglal le a memóriában, ebben igen hosszú anyag elfér (az aktuálisan játszott, és a következő számot hajlandó letölteni és kitömöríteni egyszerre). Egy igen hosszú szám lejátszása során kipróbáltam, hogy ki-be dugdostam a hálókábelt, mert kíváncsi voltam, hogy jön-e be zavar a hálókábelen keresztül. Én nem hallottam különbséget. Ezért tűztem ki ezt a célt magam elé, hogy csak a hálókábel legyen bedugva a gépbe lejátszás során.

A mostani felállásban minden szépen automatikusan betöltődik. Csak a főkapcsolót felkapcsolom, bootol a rendszer, betölt a squeezelite, ami felcsatlakozik a szerverre, és már indulhat is a zenelejátszás. Ez a cél PXE boot-tal is.

Jester: Igen, van feltelepített AP-Linux-om, és ebből szeretnék img-t csinálni. De azt hogyan kell? Találtam leírást az ArchLinux (AP-Linux donor disztribúciója) oldalakon erre vonatkozóan, de az utolsó lépése nálam nem futott le, így az img nem volt használható.

https://wiki.archlinux.org/index.php/Diskless_system

Az is lehet, hogy egy USB live verzió használható PXE boot-hoz is. De ilyet sem ArchLinux-hoz sem pedig AP-Linux-hoz nem találtam.

Analog:Edwards Audio TT2SE - Heed Quasar+QPSU - Heed Si+X2+PAS - Klipsch RF7 Mk II
Digital :LMS Server - AP Linux+SqueezeLite - Heed Canalot+QPSU
Mozi :HTPC(EQ APO+madVr) - Denon AVR-X3700H - Rotel RMB-1075 - Klipsch RF5+RF3MkII+RC7+RS35+RB5+KSW15+KSW12 - JVC D-iLA X30W

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 328

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Jester »

1 órája, zikmen7 írta:

Jelenleg ap-linux-ra van belőve a squeezelite lejátszó. Nagyon frankó a hangja, ha lehet ennél maradnés.

Tiny Pxe server fut windows-on.

A pxe boot http-n tölti a kernelt, meg az img-t.

Ez már megy rendesen. Az img nem erre való, amit használok, mert az telepítő img, nem pedig egy már telepített linux. Egy ilyen img összeállítására ácsingózom, de ehhez vagyok kevés.

Sok linux disztrónak van "Live" verziója, ha az AP-Linuxot akarod használni, akkor előtte fel kellene telepítened valamilyen gépre, majd csinálni belőle egy image-et. Ezt megnyirbálni csak hozzáértéssel lehet, és igazából nem is nagyon éri meg. Miért akarsz mindenképpen hálózatról bootolni? Miért nem raksz bele egy SSD-t a gépbe? Vagy akár pendrivera is telepíthetnéd a rendszer, aztán bootolsz arról.

Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will

zikmen7
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pc alapú audio lejátszás

Jelenleg ap-linux-ra van belőve a squeezelite lejátszó. Nagyon frankó a hangja, ha lehet ennél maradnés.

Tiny Pxe server fut windows-on.

A pxe boot http-n tölti a kernelt, meg az img-t.

Ez már megy rendesen. Az img nem erre való, amit használok, mert az telepítő img, nem pedig egy már telepített linux. Egy ilyen img összeállítására ácsingózom, de ehhez vagyok kevés.

Analog:Edwards Audio TT2SE - Heed Quasar+QPSU - Heed Si+X2+PAS - Klipsch RF7 Mk II
Mozi :HTPC(EQ APO+madVr) - Denon AVR-X3700H - Rotel RMB-1075 - Klipsch RF5+RF3MkII+RC7+RS35+RB5+KSW15+KSW12 - JVC D-iLA X30W

Majik
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 161

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Majik »

8 minutes ago, Majik said:

Hát én sajnos nem linuxozhatok, mert az ügyfelek a windózt szeretik...

Ha jól értem, hálózatról kell bebootoltatni a gépet, majd a benne levő rendszerlemezről kell mentést/visszaállítást csinálni egy hálózati meghajtóra?

Ok, elolvastam még egyszer...

Tehát egy rendszert kell indítani, amit image-ben pxe bootolással kap meg a gép.

Mindenképpen linux rendszer kell?

Milyen pxe-tftp szervert használsz a szerver gépen?

Majik
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Pc alapú audio lejátszás

29 minutes ago, zikmen7 said:

Szia!

Köszi, hogy reagáltál!

Pxe boot ok.

kernel betolt halóról.

img szintén.

Vezérlést átadja, de az archlinux telepítő pár lépésen belül mount-olná a lokális disk-et, ami ugyebár nincs, illetve nem lesz.

Egy olyan img-t kéne összeállítani, ami egy telepített rendszer, bootolható, van háló. Hát ezt én nem tudom, hogy hogyan kéne megcsinálni. A feltelepített rendszer img-be mentése kéne legyen az alapnak, de aztán meg kell nyírbálni, mert nagyon lassan jön le a hálóról a boot során. Ráadásul azt tapasztaltam, hogy 1 Gb feletti img letöltése még zip-elve is megszakad.

Hát én sajnos nem linuxozhatok, mert az ügyfelek a windózt szeretik...

Ha jól értem, hálózatról kell bebootoltatni a gépet, majd a benne levő rendszerlemezről kell mentést/visszaállítást csinálni egy hálózati meghajtóra?

zikmen7
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pc alapú audio lejátszás

Szia!

Köszi, hogy reagáltál!

Pxe boot ok.

kernel betolt halóról.

img szintén.

Vezérlést átadja, de az archlinux telepítő pár lépésen belül mount-olná a lokális disk-et, ami ugyebár nincs, illetve nem lesz.

Egy olyan img-t kéne összeállítani, ami egy telepített rendszer, bootolható, van háló. Hát ezt én nem tudom, hogy hogyan kéne megcsinálni. A feltelepített rendszer img-be mentése kéne legyen az alapnak, de aztán meg kell nyírbálni, mert nagyon lassan jön le a hálóról a boot során. Ráadásul azt tapasztaltam, hogy 1 Gb feletti img letöltése még zip-elve is megszakad.

Majik
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Pc alapú audio lejátszás

6 hours ago, zikmen7 said:

Kedves Fórumtársak!

Küzdök ezzel a hálózatos boot témakörrel. A folyamat már tiszta, és működik is nálam, de a teljes eredményhez kéne egy kis segítség, valakitől, aki büfé Linux rendszerrel kapcsolatban.

Olyan img, vagy iso linux rendszer image kéne (leginkább ugye ap-linux származék), ami nem akar azonnal háttértárt felcsatolni, illetve a hálózati helyet tudná felcsatolni helyette, ahonnan az image letöltődött. Simán lehet, hogy ezt bármelyik ilyen image tudja, csak valahogy be kéne állítani a boot folyamatban ezt a tényt, de ehhez az én tudásom/tapasztalatom kevés.

Aki tud, kérem segítsen! Köszi!

Szia,

pxe-bootolásról van szó? Mi lenne a feladat pontosan?

zikmen7
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pc alapú audio lejátszás

Kedves Fórumtársak!

Küzdök ezzel a hálózatos boot témakörrel. A folyamat már tiszta, és működik is nálam, de a teljes eredményhez kéne egy kis segítség, valakitől, aki büfé Linux rendszerrel kapcsolatban.

Olyan img, vagy iso linux rendszer image kéne (leginkább ugye ap-linux származék), ami nem akar azonnal háttértárt felcsatolni, illetve a hálózati helyet tudná felcsatolni helyette, ahonnan az image letöltődött. Simán lehet, hogy ezt bármelyik ilyen image tudja, csak valahogy be kéne állítani a boot folyamatban ezt a tényt, de ehhez az én tudásom/tapasztalatom kevés.

Aki tud, kérem segítsen! Köszi!

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 905

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Es arra is ugyeljetek, hogy a windowsban a DAC kimenetje max hangeron legyen mert kulonben nem jon ki hang es ha netan van tobb windows felinstalalva akkor a tobbi windowsban is max hangeron kell hogy legyen. Nalam volt ilyen problema es nagy nehezen jottem ra mi a gond. Persze ez a native DSD lejatszasara vonatkozik.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”