Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 148

Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: istvan77 »

Volt egy jobb vevője, nem jött össze, ennyi kb. 
Valószínű ez lehet,de ezek után hogy vegyem meg tőle.Inkább keresek egy másikat ettől már fázok kissé,hiába lett volna jó bolt.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

0-át, kb. A javítás általában drágább, mint a készülék. De felhívod a Totel-t, vagy a Sekon-t, és megmondják mi a várható költség. 
Csak ismételni tudom! Garancia nélkül: Ha a javítás költsége (ebben benne van az oda vissza szállítás is) meghaladja az aktuális használt piaci árat, nincs értelme megcsináltatni a készüléket

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Sziasztok!
Menyit érhet egy Onkyo TX-NR 616-os erősítő, ha HDMI board hibásnak tűnik ill. kb mennyiből lehetne megjavítani. (Mivel típus hiba gondolom ritka a pótalkatrész)

0-át, kb. A javítás általában drágább, mint a készülék. De felhívod a Totel-t, vagy a Sekon-t, és megmondják mi a várható költség. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Azért kemény milyen figurák vannak.Házimozi erősítőt keresek Kecskeméten.Kinéztem egy használt erősítőt,lebeszéltem emberünkel hogy megyek megnézni,erre délután már nem veszi fel a telefont,késöbb küld egy sms-t hogy:- Bocsi mégsem eladó.Ez volt tegnap.
Ma reggel,pedig jön a következő:-Ha érdekel még,akkor mégis eladó,máshogy alakult a helyzet.

Volt egy jobb vevője, nem jött össze, ennyi kb. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 148

Hozzászólás Szerző: istvan77 »

Azért kemény milyen figurák vannak.Házimozi erősítőt keresek Kecskeméten.Kinéztem egy használt erősítőt,lebeszéltem emberünkel hogy megyek megnézni,erre délután már nem veszi fel a telefont,késöbb küld egy sms-t hogy:- Bocsi mégsem eladó.Ez volt tegnap.
Ma reggel,pedig jön a következő:-Ha érdekel még,akkor mégis eladó,máshogy alakult a helyzet.

hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

viragok
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: viragok »

Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Olyan probléma jelentkezik, hogy a bal front hangfalból sercegés, recsegés hallatszik. Nem folyamatosan, néha megszűnik.
Cseréltem hangfalat,kábelt,végfokot és ugy is jelentkezik. Én a procira gondolok, annak is az rca részére. Az okozhat ilyen problémát?
Az a furcsa,hogy már csinált ilyet a költözés előtt,de akkor bedobozoltam. Most raktam össze. Két vagy három filmet megnéztem vele és nem volt semmi gond.
Mit ajánlotok ha nem oldódik meg a probléma? Sekon vagy Totel szervíz?
Előre is köszi
Attila

Tegnap 3-4órát hallgattam rádiót de nem jelentkezett a recsegés
Ha lesz időm megpróbálom újra a hdmi, digitális résszel. Hdmi panel hiba okozhat ilyet? Elméletileg javítva lett már.

cly
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: cly »

Szia!

Remélhetőleg nem kell szervizbe vinned. A pióknál ez egy védelmi funkció és többféle gombkombináció is van amivel visszakapcsol normál módba.
Reset nekem sem csinált semmit, a "TUNE DOWN and MULTI-ZONE ON/OFF" kombináció nálam megoldotta a dolgot.
Ne 2-3 mp-ig, hanem legalább 6-8mp legyen.

Köszönöm! Sajnos nem csinál semmit

Van ajánlott szerviz? Tud valaki ajánlani egy megbízhatót?

Paolo
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Paolo »

Igen ugy kell, eloszor lenttartod az Enter gombot es megnyomod a Standby gombot.
http://docs.pioneer.eu/Manuals/SC_LX73_ ... l/?Page=78

Köszönöm! Sajnos nem csinál semmit

Van ajánlott szerviz? Tud valaki ajánlani egy megbízhatót?

Rendszer(zene + mozi)

Sokol rádió

Unitra hangfalak

Videoton Super Color Tv

Diavetítő (Elzett művek)

/emoticons/default_peace.gif" alt=";peace;" data-emoticon="" />

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 883

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Pedig az lesz Kipróbáltam a resetet,de nem csinál semmit,valószínűleg meghibásodott a táp. Szólt a rádió,és úgy ment el az áram...kétszer egymás után. 

Az enter,és a standby gombokat nyomtam,de nem történt semmi. Így kellene ugye?

Igen ugy kell, eloszor lenttartod az Enter gombot es megnyomod a Standby gombot.
http://docs.pioneer.eu/Manuals/SC_LX73_ ... l/?Page=78
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Paolo
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hogy vidd be.
Pedig az lesz Kipróbáltam a resetet,de nem csinál semmit,valószínűleg meghibásodott a táp. Szólt a rádió,és úgy ment el az áram...kétszer egymás után. 

Az enter,és a standby gombokat nyomtam,de nem történt semmi. Így kellene ugye?

Rendszer(zene + mozi)

Sokol rádió

Unitra hangfalak

Videoton Super Color Tv

Diavetítő (Elzett művek)

Paolo
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Találtam valamit ez valami védelmi funkció.

http://www.avsforum.com/forum/90-receiv ... 905?_k=nav

Köszi szépen,közben megtaláltam én is. A könyv egyrészről azt írja hogy ilyenkor vigyem szervizbe,itt meg azt írták hogy egy reset megoldja a problémát,és hogy ez a probléma jó bevételi forrás a szervizeknek
Egyenlőre nem csináltam vele semmit,előtte felhívom a szervizt. Kíváncsi vagyok mit mondanak.

Rendszer(zene + mozi)

Sokol rádió

Unitra hangfalak

Videoton Super Color Tv

Diavetítő (Elzett művek)

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Ha jóltudom csak a beállítások vesznek.
Találtam valamit ez valami védelmi funkció.

http://www.avsforum.com/forum/90-receiv ... 905?_k=nav

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

Még nem próbáltam. Van annak valami kockázata?

Ha jóltudom csak a beállítások vesznek.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tud valaki olyan USB->SPDIF átalakítót ,ami usb-ről koax-ra 5-7.1-re tudja alakítani?

Paolo
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Esetleg reset ?
Még nem próbáltam. Van annak valami kockázata? 

Rendszer(zene + mozi)

Sokol rádió

Unitra hangfalak

Videoton Super Color Tv

Diavetítő (Elzett művek)

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

Esetleg reset ?

Paolo
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sziasztok!

Egy áramszünetet követően elkezdett villogni egy kék led(ADVANCED MCACC),egy Pioneer LX 83-on.
Nem lehet bekapcsolni,nem reagál semmire. Jól sejtem hogy szerviz lesz ebből? Ha igen akkor melyik szerviz ajánlott? Pioneer márkaszerviz,vagy esetleg a Totel? Esetleg van valami jobb?

https://www.youtube.com/watch?v=U_5EaF2xYBw  ezt csinálja az enyém is

Rendszer(zene + mozi)

Sokol rádió

Unitra hangfalak

Videoton Super Color Tv

Diavetítő (Elzett művek)

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 464
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Helló

Nincs otthon valakinél egy cav a8m meg egy processzor esetleg kipróbálni hogyan viselkedik a cav végfokként?
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

FrankD
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: FrankD »

Sziasztok!

Segítségeteket kérném.
Olyan probléma jelentkezik, hogy a bal front hangfalból sercegés, recsegés hallatszik. Nem folyamatosan, néha megszűnik.
Cseréltem hangfalat,kábelt,végfokot és ugy is jelentkezik. Én a procira gondolok, annak is az rca részére. Az okozhat ilyen problémát?
Az a furcsa,hogy már csinált ilyet a költözés előtt,de akkor bedobozoltam. Most raktam össze. Két vagy három filmet megnéztem vele és nem volt semmi gond.
Előre is köszi
Attila
Üdv. A zaj jelenséggel én is küzdök de nekem midegyik hangfalból jön egyenlően. Nekem avr em van. Szervizbe a Totel hez vittem.bár náluk nem jelentkezett a hiba ezért nem is szedték darabokra. Én őket ajanlanám, nagyon korrektek. Mikor felhívtam őket vazolták a hibalehetőségeket és tanácsot is adtak mit próbáljak ki a hiba megszüntetése érdekében.
Üdv Ati

viragok
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: viragok »

Sziasztok!

Segítségeteket kérném.
Előre is köszi
Attila

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

Hozzászólás Szerző: Pioneer »

Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Marantz sr7005-ös házimozi erősítőm, aminek az front előfokát rá kötöttem egy Audia Flight One végfokára.
Az a gondom, hogy bemérésnél a Marantz előfoka elképesztően halk, így alig tudja a bemérő rendszer össze simítania a hangfalakat. Teljesen fel kell nyomnom az Audia kimeneti jelét maxra, de még így is elmarad a hangerő a center és háttér hangfalaktol.
Vajon mi lehet a probléma? Örülnék ha valaki tudna segíteni.

Üdv: Pioneer

kenand
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: kenand »

Sziasztok!
Menyit érhet egy Onkyo TX-NR 616-os erősítő, ha HDMI board hibásnak tűnik ill. kb mennyiből lehetne megjavítani. (Mivel típus hiba gondolom ritka a pótalkatrész)

FrankD
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: FrankD »

De mit mond a fórumtárs, akinek odaadtad tesztelésre?
Nála nem jelentkezik a probléma?

Most 3. napja van vendégségben a gép, eddig nem jelentkezett a zaj.
Még teszteljük pár napot és reménykedem.
Ha nem jelentkezik jöhet az agyalás : MI LEHET A HIBA ?

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Sziasztok!

Esetleg tudja valaki, hogy a "friss" Kácsa Silver Line Hdmi kábelek 2.0 protokolt ( a 4K és HDR miatt) használnak már?

Mert a végdugók már csak Kácsa feliratosak és nincs rajta szám. jelölés mint példáiul az előző 1. 4-es sorozatnál, ahol ez tisztán látszik is mindkettő végén.. 
(lenne két darab eladó jó áron, és elbizonytalanodtam)

Két dolgot tudok tanácsolni, egyik az, hogy legbiztosabb információt maga a forgalmazó tudna adni, illetve ebben a topikban hátha valaki tud neked segíteni. 

sting 2

Hozzászólás Szerző: sting 2 »

Sziasztok!

Esetleg tudja valaki, hogy a "friss" Kácsa Silver Line Hdmi kábelek 2.0 protokolt ( a 4K és HDR miatt) használnak már?

Mert a végdugók már csak Kácsa feliratosak és nincs rajta szám. jelölés mint példáiul az előző 1. 4-es sorozatnál, ahol ez tisztán látszik is mindkettő végén.. 
(lenne két darab eladó jó áron, és elbizonytalanodtam)

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”