Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi erősítők, processzorok
Házimozi erősítők,processzorok
0-át, kb. A javítás általában drágább, mint a készülék. De felhívod a Totel-t, vagy a Sekon-t, és megmondják mi a várható költség.
Csak ismételni tudom! Garancia nélkül: Ha a javítás költsége (ebben benne van az oda vissza szállítás is) meghaladja az aktuális használt piaci árat, nincs értelme megcsináltatni a készüléket
Sziasztok!
Menyit érhet egy Onkyo TX-NR 616-os erősítő, ha HDMI board hibásnak tűnik ill. kb mennyiből lehetne megjavítani. (Mivel típus hiba gondolom ritka a pótalkatrész)
0-át, kb. A javítás általában drágább, mint a készülék. De felhívod a Totel-t, vagy a Sekon-t, és megmondják mi a várható költség.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Azért kemény milyen figurák vannak.Házimozi erősítőt keresek Kecskeméten.Kinéztem egy használt erősítőt,lebeszéltem emberünkel hogy megyek megnézni,erre délután már nem veszi fel a telefont,késöbb küld egy sms-t hogy:- Bocsi mégsem eladó.Ez volt tegnap.
Ma reggel,pedig jön a következő:-Ha érdekel még,akkor mégis eladó,máshogy alakult a helyzet.
Volt egy jobb vevője, nem jött össze, ennyi kb.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Azért kemény milyen figurák vannak.Házimozi erősítőt keresek Kecskeméten.Kinéztem egy használt erősítőt,lebeszéltem emberünkel hogy megyek megnézni,erre délután már nem veszi fel a telefont,késöbb küld egy sms-t hogy:- Bocsi mégsem eladó.Ez volt tegnap.
Ma reggel,pedig jön a következő:-Ha érdekel még,akkor mégis eladó,máshogy alakult a helyzet.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Olyan probléma jelentkezik, hogy a bal front hangfalból sercegés, recsegés hallatszik. Nem folyamatosan, néha megszűnik.
Cseréltem hangfalat,kábelt,végfokot és ugy is jelentkezik. Én a procira gondolok, annak is az rca részére. Az okozhat ilyen problémát?
Az a furcsa,hogy már csinált ilyet a költözés előtt,de akkor bedobozoltam. Most raktam össze. Két vagy három filmet megnéztem vele és nem volt semmi gond.
Mit ajánlotok ha nem oldódik meg a probléma? Sekon vagy Totel szervíz?
Előre is köszi
Attila
Tegnap 3-4órát hallgattam rádiót de nem jelentkezett a recsegés
Ha lesz időm megpróbálom újra a hdmi, digitális résszel. Hdmi panel hiba okozhat ilyet? Elméletileg javítva lett már.
Szia!
Remélhetőleg nem kell szervizbe vinned. A pióknál ez egy védelmi funkció és többféle gombkombináció is van amivel visszakapcsol normál módba.
Reset nekem sem csinált semmit, a "TUNE DOWN and MULTI-ZONE ON/OFF" kombináció nálam megoldotta a dolgot.
Ne 2-3 mp-ig, hanem legalább 6-8mp legyen.
Köszönöm! Sajnos nem csinál semmit
Van ajánlott szerviz? Tud valaki ajánlani egy megbízhatót?
Igen ugy kell, eloszor lenttartod az Enter gombot es megnyomod a Standby gombot.
http://docs.pioneer.eu/Manuals/SC_LX73_ ... l/?Page=78
Köszönöm! Sajnos nem csinál semmit
Van ajánlott szerviz? Tud valaki ajánlani egy megbízhatót?
Rendszer(zene + mozi)
Sokol rádió
Unitra hangfalak
Videoton Super Color Tv
Diavetítő (Elzett művek)
/emoticons/default_peace.gif" alt=";peace;" data-emoticon="" />
Pedig az lesz Kipróbáltam a resetet,de nem csinál semmit,valószínűleg meghibásodott a táp. Szólt a rádió,és úgy ment el az áram...kétszer egymás után.
Az enter,és a standby gombokat nyomtam,de nem történt semmi. Így kellene ugye?
Igen ugy kell, eloszor lenttartod az Enter gombot es megnyomod a Standby gombot.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 883
Pedig az lesz Kipróbáltam a resetet,de nem csinál semmit,valószínűleg meghibásodott a táp. Szólt a rádió,és úgy ment el az áram...kétszer egymás után.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Hogy vidd be.
Rendszer(zene + mozi)
Sokol rádió
Unitra hangfalak
Videoton Super Color Tv
Diavetítő (Elzett művek)
Találtam valamit ez valami védelmi funkció.
http://www.avsforum.com/forum/90-receiv ... 905?_k=nav
Köszi szépen,közben megtaláltam én is. A könyv egyrészről azt írja hogy ilyenkor vigyem szervizbe,itt meg azt írták hogy egy reset megoldja a problémát,és hogy ez a probléma jó bevételi forrás a szervizeknek
Egyenlőre nem csináltam vele semmit,előtte felhívom a szervizt. Kíváncsi vagyok mit mondanak.
Rendszer(zene + mozi)
Sokol rádió
Unitra hangfalak
Videoton Super Color Tv
Diavetítő (Elzett művek)
Ha jóltudom csak a beállítások vesznek.
Találtam valamit ez valami védelmi funkció.
http://www.avsforum.com/forum/90-receiv ... 905?_k=nav
Még nem próbáltam. Van annak valami kockázata?
Ha jóltudom csak a beállítások vesznek.
-
Vendég
Tud valaki olyan USB->SPDIF átalakítót ,ami usb-ről koax-ra 5-7.1-re tudja alakítani?
Esetleg reset ?
Még nem próbáltam. Van annak valami kockázata?
Rendszer(zene + mozi)
Sokol rádió
Unitra hangfalak
Videoton Super Color Tv
Diavetítő (Elzett művek)
Sziasztok!
Egy áramszünetet követően elkezdett villogni egy kék led(ADVANCED MCACC),egy Pioneer LX 83-on.
Nem lehet bekapcsolni,nem reagál semmire. Jól sejtem hogy szerviz lesz ebből? Ha igen akkor melyik szerviz ajánlott? Pioneer márkaszerviz,vagy esetleg a Totel? Esetleg van valami jobb?
https://www.youtube.com/watch?v=U_5EaF2xYBw ezt csinálja az enyém is
Rendszer(zene + mozi)
Sokol rádió
Unitra hangfalak
Videoton Super Color Tv
Diavetítő (Elzett művek)
- Deadpool
- V.I.P.

- Értékelés: 464
- Kapcsolat:
Helló
Nincs otthon valakinél egy cav a8m meg egy processzor esetleg kipróbálni hogyan viselkedik a cav végfokként?
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Olyan probléma jelentkezik, hogy a bal front hangfalból sercegés, recsegés hallatszik. Nem folyamatosan, néha megszűnik.
Cseréltem hangfalat,kábelt,végfokot és ugy is jelentkezik. Én a procira gondolok, annak is az rca részére. Az okozhat ilyen problémát?
Az a furcsa,hogy már csinált ilyet a költözés előtt,de akkor bedobozoltam. Most raktam össze. Két vagy három filmet megnéztem vele és nem volt semmi gond.
Előre is köszi
Attila
Üdv. A zaj jelenséggel én is küzdök de nekem midegyik hangfalból jön egyenlően. Nekem avr em van. Szervizbe a Totel hez vittem.bár náluk nem jelentkezett a hiba ezért nem is szedték darabokra. Én őket ajanlanám, nagyon korrektek. Mikor felhívtam őket vazolták a hibalehetőségeket és tanácsot is adtak mit próbáljak ki a hiba megszüntetése érdekében.
Üdv Ati
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Előre is köszi
Attila
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Marantz sr7005-ös házimozi erősítőm, aminek az front előfokát rá kötöttem egy Audia Flight One végfokára.
Az a gondom, hogy bemérésnél a Marantz előfoka elképesztően halk, így alig tudja a bemérő rendszer össze simítania a hangfalakat. Teljesen fel kell nyomnom az Audia kimeneti jelét maxra, de még így is elmarad a hangerő a center és háttér hangfalaktol.
Vajon mi lehet a probléma? Örülnék ha valaki tudna segíteni.
Üdv: Pioneer
Sziasztok!
Menyit érhet egy Onkyo TX-NR 616-os erősítő, ha HDMI board hibásnak tűnik ill. kb mennyiből lehetne megjavítani. (Mivel típus hiba gondolom ritka a pótalkatrész)
De mit mond a fórumtárs, akinek odaadtad tesztelésre?
Nála nem jelentkezik a probléma?
Most 3. napja van vendégségben a gép, eddig nem jelentkezett a zaj.
Még teszteljük pár napot és reménykedem.
Ha nem jelentkezik jöhet az agyalás : MI LEHET A HIBA ?
- Swordfish76
- V.I.P.

- Értékelés: 374
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy a "friss" Kácsa Silver Line Hdmi kábelek 2.0 protokolt ( a 4K és HDR miatt) használnak már?
Mert a végdugók már csak Kácsa feliratosak és nincs rajta szám. jelölés mint példáiul az előző 1. 4-es sorozatnál, ahol ez tisztán látszik is mindkettő végén..
(lenne két darab eladó jó áron, és elbizonytalanodtam)
Két dolgot tudok tanácsolni, egyik az, hogy legbiztosabb információt maga a forgalmazó tudna adni, illetve ebben a topikban hátha valaki tud neked segíteni.
-
sting 2
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy a "friss" Kácsa Silver Line Hdmi kábelek 2.0 protokolt ( a 4K és HDR miatt) használnak már?
Mert a végdugók már csak Kácsa feliratosak és nincs rajta szám. jelölés mint példáiul az előző 1. 4-es sorozatnál, ahol ez tisztán látszik is mindkettő végén..
(lenne két darab eladó jó áron, és elbizonytalanodtam)
- Lancer-2015
- Fórumlakó

- Értékelés: 114
Üdv mindenkinek! A kérdéses 7005-ös malac nálam vendégeskedik. Az eddigi használata során nem tapasztaltam az említett jelenséget. Nincs spéci szűrő sem szenteltvízbe áztatott kábel csak egy bandridge elosztó. Eddig kb. 10 órát volt folyamatosan bekapcsolva. Tesztelés folyamatban....