Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
A nagy filmcímek esetében jobb minőséget kapsz a "tékában". Ezt be kell ismerni sajnos.
Esetenként, ez is hozzá tartozik, ha a Mount verzióra gondolsz. Nekem pl polcon van a Bosszúállok 1, de HDD-n meg ott figyel a kinti jobb kiadás. Sztem ez korrekt, semmi nem indokolja részemről, h valaki hosszú éveken keresztül egy vasat se adjon ki egy filmipari termékre. Sokféleképpen lehet magyarázni, de akkor sem fair.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
A minőség mindennél fontosabb ....-
A nagy filmcímek esetében jobb minőséget kapsz a "tékában". Ezt be kell ismerni sajnos.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Tudod mit ne adj a sz@rokért egy fillért se. De, h egy árva jó film sincs egy évben, amiért adnál sz@ros 1500ft, az hazugság bárhonnan nézed.
Ezzel totál egyetértek.még akkor is,ha régebben havi 2-3 alkalommal mentem moziba, most meg 2-3 havonta. de minden évben akadnak azért jó filmek.
Hát most ezt érzem az irányodból!
Ami szar az szar, nincs mese. Nem bánom, hogy egy fillért nem fizettem értük. Sőt van olyan is amit leszedek, itt van a gépen kb. 2 hónapig, megnézés nélkül letörlöm, de közben a sok genyó ( lehet, hogy pont Te is) tőlem bugázza tovább. Most jut eszembe, hogy tőlem nem is tudnál, hiszen nálad előbb van a gépeden minden, mint nálam! A kölcsönzős időszaknak egy előnye volt! A kölcsönzősök olyan termékeket amik szarok voltak, el se hozták a kölcsönzőkbe! Nem volt ilyen mértékű szarhullám mint ami az utóbbi időszakban van! Nem vagyok már a betege a hobbinak, ha nem jönnének ingyen a nagybitrátássokcsatornás3D filmek nem vagdosnék magamon ereket.
A reális véleményem az, ha valamilyen módon fizetőssé tennének mindent, az rendbe rakná a filmgyártókat is! Nem születne ekkora mennyiségű ratyi termék.
Amúgy most te ittál, hogy ilyeneket irkálsz?
Tudod mit ne adj a sz@rokért egy fillért se. De, h egy árva jó film sincs egy évben, amiért adnál sz@ros 1500ft, az hazugság bárhonnan nézed.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Látom jól elvitáztok egymással, és sajnos azt látom a nagy többség sajna csak a tötikét használja és szapulja a szinkron minőségét de semmit nem áldoz arra,hogy adjon valamit is a filmgyártásba.
Azért vannak itt komoly rendszerek amin lehet rendesen mozizni és zenét hallgatni. De gondoljatok bele egy CD vagy bd lemez vásárlása a rendszer árához képest megerőltető lenne ? Nem hinném, hogy az főleg a kapott mínőséghez viszonyítva. Amíg nem volt bd lejátszóm addig nem vettem lemezt egyáltalán, de mióta megvan igen sok lemezem van már.
A minőség mindennél fontosabb ....-
"Az igazi barát szemből támad."
Duma duma
a svédasztal a tuti.
Hát most ezt érzem az irányodból!
Ami szar az szar, nincs mese. Nem bánom, hogy egy fillért nem fizettem értük. Sőt van olyan is amit leszedek, itt van a gépen kb. 2 hónapig, megnézés nélkül letörlöm, de közben a sok genyó ( lehet, hogy pont Te is) tőlem bugázza tovább. Most jut eszembe, hogy tőlem nem is tudnál, hiszen nálad előbb van a gépeden minden, mint nálam! A kölcsönzős időszaknak egy előnye volt! A kölcsönzősök olyan termékeket amik szarok voltak, el se hozták a kölcsönzőkbe! Nem volt ilyen mértékű szarhullám mint ami az utóbbi időszakban van! Nem vagyok már a betege a hobbinak, ha nem jönnének ingyen a nagybitrátássokcsatornás3D filmek nem vagdosnék magamon ereket.
A reális véleményem az, ha valamilyen módon fizetőssé tennének mindent, az rendbe rakná a filmgyártókat is! Nem születne ekkora mennyiségű ratyi termék.
Amúgy most te ittál, hogy ilyeneket irkálsz?
De van. Megnézed moziban, majd eldöntöd, hogy polcra rakod-e. Így lenne kerek az álláspontod.
Ami érdekel azzal így is teszek. Az SW is ott voltam, persze azért annyi pénzem nincs, h minden filmet megnézzek. Sőt nem is kerül minden film moziba. Sajna a normál kölcsönzést megölte az óriási teret hódító net. Így elkerülhetetlen a legjobb szándék ellenére is a használata. A hangsúly nem is ezen van, hanem azon, h egy fillért sem adsz valamiért, de közben arcoskodsz és szapulod nagy mellénnyel amit amúgy elbugáztál. Laci nyelvére fordítva, betör a kormos hozzá elbugázza az 5010-ét, aztán másnap beírja a fórumba, h mekkora egy kacat, és ökör aki ezért pénzt ad. Megnézném lacink reagálását. Remélem így érthető, h mi az ami emésztehetetlen számomra. Jupiszi haha mi lenne a minőségi sok csatornás igényeddel, a 3D ne is említsük, és még a felbontás is csapnivaló sok esetben. Duma duma, a svédasztal a tuti.
De van. Megnézed moziban, majd eldöntöd, hogy polcra rakod-e. Így lenne kerek az álláspontod.
+ ha lenne BD lemez kölcsönző, de nincs igénye erre az embereknek sajnos. Két válaszás van, mozi és a vásárlás! Nekem hiányzik a köztes út...most is kölcsönzőbe járnék! Mivel idő hiányában többnyire egyszer nézős vagyok, marad a letöltés.
Én sem, használom a letöltést, mert nincs más lehetőség a szelektálásra. De te nem szelektálási szándékkal működsz, persze sokan mások sem, elveszik (szépen fogalmazva) mert el vehetik. Ha ezt nem így gondolnád, akkor alkalmanként vennél 2 mozijegyet azt kidobnád a kukába, ha már annyira vállalhatatlan a körülmény. Minőségi termékért prüszkölsz, miközben egy forintot sem vagy hajlandó a kasszába hagyni. Részemről életed végéig Asylum filmekre kárhoztatnálak, és még az is sok lenne azért a pénzért amit a filmstúdiókra költesz. Az Internet költség, meg a villanyszáma tudtommal nem landol egyik filmforgalmazónál, így stúdiónál sem, de lehet tévedek, mert buta vagyok.
A nyakamat tenném rá, hogy Te sokkal hamarabb tőtikéztél mint én. Én még nem tőtöttem le a SW-t és ahogy látom, milyen bitrátájú magyar szinkront tettek alá(és ugye a 3D hiánya) egy darabig nem is fogom. Ha soha nem látom az se fog zavarni. Komolyan NEM!
Nekem is van júpíszí előfizetésem. Nem olyan sokára a tv-ben is megjelennek ezek a filmek és azért sem fizet külön senki. Jön a dróton keresztül a híradóval az időjárás jelentéssel és a többi szarral együtt! Akkor azok is genyók akik majd úgy nézik meg? Most teljesen értelmetlenül támaszkodtál nekem! A mai világban az az igazán hülye, aki a svéd asztalnál fizet ...
Őszinte voltam, nem vagyok képmutató ...
Én sem, használom a letöltést, mert nincs más lehetőség a szelektálásra. De te nem szelektálási szándékkal működsz, persze sokan mások sem, elveszik (szépen fogalmazva) mert el vehetik. Ha ezt nem így gondolnád, akkor alkalmanként vennél 2 mozijegyet azt kidobnád a kukába, ha már annyira vállalhatatlan a körülmény. Minőségi termékért prüszkölsz, miközben egy forintot sem vagy hajlandó a kasszába hagyni. Részemről életed végéig Asylum filmekre kárhoztatnálak, és még az is sok lenne azért a pénzért amit a filmstúdiókra költesz. Az Internet költség, meg a villanyszáma tudtommal nem landol egyik filmforgalmazónál, így stúdiónál sem, de lehet tévedek, mert buta vagyok.
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek ..... aztak....va!
Ez vicc?
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek ..... aztak....va!
Nem is értem éjszakánként miért nem jársz üzemanyagot szittyózni a szomszéd kocsijából. Végül is megvetted azt a rohadt autót, az üzemanyagot igazán adhatnák ingyen is hozzá. Van olyan keserves élmény kifizetni a kúton a számlát, mint a moziba beülni a szörnyű körülmények közé.
Őszinte voltam, nem vagyok képmutató ...
Mivel léteznek NAAAAGY "kölcsönzők", eszem ágában sincs fizetni érte. Ha figyelembe veszem mennyit megy a gépem emiatt, olcsóbb lenne pénzért kölcsönözni. Ha csak a régimódi kölcsönzők működnének, akkor fizetnék a filmekért, de moziba akkor sem vágynék.
Legutoljára a Múmia 2-t néztük meg a Corvin moziba, ami minőségileg nagy csalódás volt mind a négyünknek(felnőttekről beszélek) és azóta nem vágyom arra, hogy moziba nézzek filmet.
Nem is értem éjszakánként miért nem jársz üzemanyagot szittyózni a szomszéd kocsijából. Végül is megvetted azt a rohadt autót, az üzemanyagot igazán adhatnák ingyen is hozzá. Van olyan keserves élmény kifizetni a kúton a számlát, mint a moziba beülni a szörnyű körülmények közé.
Annyira, h fizess is érte?
Mivel léteznek NAAAAGY "kölcsönzők", eszem ágában sincs fizetni érte. Ha figyelembe veszem mennyit megy a gépem emiatt, olcsóbb lenne pénzért kölcsönözni. Ha csak a régimódi kölcsönzők működnének, akkor fizetnék a filmekért, de moziba akkor sem vágynék.
Legutoljára a Múmia 2-t néztük meg a Corvin moziba, ami minőségileg nagy csalódás volt mind a négyünknek(felnőttekről beszélek) és azóta nem vágyom arra, hogy moziba nézzek filmet.
A SW még most sem izgat, de eeeezt nagyon várom!
Annyira, h fizess is érte?
A SW még most sem izgat, de eeeezt nagyon várom!
Ez nagyon odavág:
Trónok harca 6. évad előzetes
https://amp.twimg.com/v/878c4f02-ac98-4 ... a33108632f
Aavik - Borresen - Ansuz
Nézni kell azt is, hogy a könyv hova, milyen korba íródott. Szimplának elég szimpla, az biztos, de mi ad többet, mitől várhatunk többet? Néha jobb egy egynormás vonalvezetés sztorinak mint valamilyen álszövevényes bonyolultság. Egyszer kell packóban aludnom. Jó kivitelezés valóban, ajánlható.
Revenant
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
ha már a Havastanárúrnak is a kedvence...
Ritkán akad az ember meglepicsemegére, ami amolyan titkos befutó, ezáltal maradandó és addig valahogy takarásban maradt az ebadta. Ami neked az Enemy, az nekem az Under The Skin. Aki nem ember, az bizony kiköpi a tortát. De legalább megpróbálta. Persze mindkettő elég beteg ahhoz, hogy szeressem. Amíg nem lesz újabb kellemes rálelés, ezeket írogatjuk és terjesztjük az élményt.
A napokban eszembe jutott egy régi kedvenc is, a Paranoia 1.0 Milyen jó kontrasztot ad benne a tücsökciripelés.
Hamár súlyos mű, itt van mégegy:
Enemy (2013)
Agyalós, utánaolvasós
image.jpg
A Donnie Darko-t csak külső segítséggel lehet megérteni. Súlyos mű.
Ez igaz, de meglepően jó kritikák születtek magyar nyelven is a filmről, ez segít valamelyest a megértésben. (Amúgy meg nagyon szeretnénk, de sajnos nem lehet mindent érteni a világon...)
pl. az egyik:
"A Donnie Darko egy sci-fi elemekkel tarkított dráma, amelyben a befogadó nézőé a főszerep. Apró utalások, szimbólumok, és egyedi hangulat. Az atmoszféra nem feltétlenül jön be mindenkinek, de rám nagy hatással volt, és elgondolkodtatott ez az alkotás. Mi mást várhatunk még egy mozgóképtől? Azt pedig nagyon díjazom, ha egy film megtekintése után, még órákig kattog az agyam a látottakon. Értékelésem: 90%"
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
Mostani filmek közül terítékre kerültek nálam is !
Tenger szívében
Kötéltánc
Mindkét film egyszer nézős felejthető , bár a Tengeres picit jobb !
A Desperado nálam nagy kedvenc !
Bocs, ez 1995-ös, tehát 30(!) évet meghaladót akartam írni ... Hogy repül az idő
Na jó, nem vagyok teljesen magamnál, nem ajánlok többet egy db-ig
TÜŰ Bendegúz
TÜŰ Bendegúz
Tegnap a Desperado, mint 20 évet meghaladó klasszikus akadt lejátszóra.
Valóban klasszikusnak számít manapság, érdemes újra nézni sztem, hatalmas karakterek és jelenetek vannak benne.
https://www.youtube.com/watch?v=ESSAlCrKUVg
Bocs, ez 1995-ös, tehát 30(!) évet meghaladót akartam írni ... Hogy repül az idő
TÜŰ Bendegúz
TÜŰ Bendegúz