Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Ma megjött a Schurter dugóm és meg csináltam a tápkábelt, a Gotham 2*2.5-ös hangfalkábelből.
Egyre jobb a hangminőség, a tápkábel még csak 10-15 percet ment.
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 749
Kábelezzünk
Vagy rosszabbul.
Szürke!
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Kábelezzünk
Jött már pár rendelés...Aki kér majd szól, azért össze nem töröm magam, h rohanjak mindenki után HA úgy alakul akkor úgy is hozatok mikor jön haza a párom, és tud hozni....De figyelembe kell venni, h mostanában repülővel jár, és túl sokat nem tud hozni ő sem...Egyenlőre azt mondtuk 10 darab kell, ebből 5 darabnak már van gazdája.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kábelezzünk
Ez kb. olyan mint ha azt mondtam volna, felveszem a szaros gatyát, úgy sem látja nadrág alatt senki Gondold el, ha cégeknek ilyen kinézettel kellene eladni bármit is...Sok a DIY ügyködő itt, jobbnál jobb cuccokkal rukkolnak elő, és amikor ezt szeretné megosztani, akkor elég bután mutat mikor színben elütő, nem ízléses a termék....Ránéz az ember, és az első megjelenés ami motiválja...Legalábbis én nagyon vizuális típus vagyok...
Persze, egyetértek veled, azért is volt ott a szmájli!
Valóban aki kábelkészítéssel foglalatoskodik annak megéri ilyet venni!
Gondolom az itt jelenlévő mesterekkel már beszéltél ez ügyben! Ha nem akkor keresd meg őket... hátha nem olvasták a posztjaidat!?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kábelezzünk
Nekem tökéletes a szürke is 970-ért,persze aki mindenképp feketére vágyik...Rendes tőled,hogy szólsz mindenkinek.
Persze nekem mindegy ki milyen színt használ, csak eddig mindenki a feketét kereste, és ha már hoz a párom, akkor nem tart semeddig sem többet hozatni, csak ez miatt jeleztem, h akinek kellene az szóljon mert akkor annyival többet rendelek...Tegnap még útközben kiderült, h nem lesz 2 ezer ft, de ismét csak annyit tudtunk meg, h 1500 körül...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6313
Kábelezzünk
itthon 1000-1300 ft a szürke és a kék...Fekete nincs itthon...Akinek nem kell az nem kér, semmit nem kérek rá extrát pedig megtehetném, a nejem behozza a postaköltség ami mindenkinek plusz, mert ingyen nem küldözgetem...Nem tudtak pontos árat mondani de 1500 tuti lesz...
Nekem tökéletes a szürke is 970-ért,persze aki mindenképp feketére vágyik...Rendes tőled,hogy szólsz mindenkinek.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kábelezzünk
Hülye dolog... de én nem szoktam bámulni az állvány mögött lévő kígyóneveldét...
Ez kb. olyan mint ha azt mondtam volna, felveszem a szaros gatyát, úgy sem látja nadrág alatt senki Gondold el, ha cégeknek ilyen kinézettel kellene eladni bármit is...Sok a DIY ügyködő itt, jobbnál jobb cuccokkal rukkolnak elő, és amikor ezt szeretné megosztani, akkor elég bután mutat mikor színben elütő, nem ízléses a termék....Ránéz az ember, és az első megjelenés ami motiválja...Legalábbis én nagyon vizuális típus vagyok...
Kábelezzünk
fapaci: "dunyhásodik az alja"
Nagyon kemény (vagy inkább puha?) duma (dunyha?)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kábelezzünk
Az nem lehet, hisz a hifista látja, hogy más, ergo a hangban is kell különbségnek lennie.
Hülye dolog... de én nem szoktam bámulni az állvány mögött lévő kígyóneveldét...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kábelezzünk
Esetleg ugyanúgy
Az nem lehet, hisz a hifista látja, hogy más, ergo a hangban is kell különbségnek lennie.
Kábelezzünk
a fekete BALS jobban szól, mint a szürke/kék?
Vagy rosszabbul.
Kábelezzünk
Egyre jobb ez a Gotham kábel. (már mint a hangfalkábel, 2*2.5)
Nem bántam meg , hogy ezt vettem.
Szerintem aki teheti ezt próbálja ki elsőnek , és mást nem is fog választani
Kábelezzünk
Bodrin néz ki a fekete tápkigyón a kék villa,Brother.
Kábelezzünk
El kell olvasni a HFM-ben DL Negyedik dimenzió című sorozatából azt a rész, ahol a készülékek színének hangra gyakorolt hatásával foglalkozik.
.
.
tudom, sajnos olvastam.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11042
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Akkor Te melyiket ajánlod egy továbbra sem kevés méllyel rendelkező rendszerbe?
A 2,5-est, vagy a 4-est?
Ahogy írtam, a kábel nem hangszínszabályzó. Viszont lehetséges, hogy kicsit lusta a rendszered (bár az erősítőd pont nem az), vagy túl van csillapítva a szobád és ezért dunyhásodik az alja. Ezen akár egy gyors kábel is enyhíthet, de inkább akusztikai problémának tűnik innen nézve. Ki kell próbálni és kész, nem csak a véleményeket számolgatni.
Kábelezzünk
dehogy szol jobban, csak jobban mutat...
Kábelezzünk
A hangerőt lejjebb kellett vennem minden zenénél,
Valaki meg azt írta nemrég, hogy amelyik kábelnél ezt a jelenséget tapasztalod, az jelentősen torzítja az eredeti "jelet"..
Kábelezzünk
El kell olvasni a HFM-ben DL Negyedik dimenzió című sorozatából azt a rész, ahol a készülékek színének hangra gyakorolt hatásával foglalkozik.
.
.
Kábelezzünk
Legalább egy példát tudok arra, hogy az ezüstözött kábel nem a magasakban hozott igazi változást. Néhány hónapja vettem ValhallA ezüstözött IC-t, és ezt írtam akkor róla:
Néhány hete vettem egy CuAgSS IC-kábelt egy tápkábellel együtt. Még sosem volt ezüstös kábelem, nekem meglepetés volt, hogy elsősorban a dinamika terén volt jelentős javulás. A hangerőt lejjebb kellett vennem minden zenénél, és sokkal hangsúlyosabbak lettek a mélyek. Nem is pontos ez a meghatározás, mert nem fejezi ki eléggé a változást, valahogy nagyobb lett a súlya a zenének, testesebb lett minden, gyomorra is hat, nem csak a fülre.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Kábelezzünk
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Kábelezzünk
Olvasni bármit lehet bármiről és annak ellenkezőjét is. Kábelekkel is lehet hangolni egy rendszert, csak nem úgy, ahogy Te gondolod, azaz pl. hangszínszabályzóként ne próbáld használni! Belehülyülni nem kell, ne vedd olyan komolyan! Épp elég, ha 2-3 tapasztalt ember véleményét kikéred, nem kell a világ összes véleményét összegyúrni.
Akkor Te melyiket ajánlod egy továbbra sem kevés méllyel rendelkező rendszerbe?
A 2,5-est, vagy a 4-est?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11042
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Tegnap olvastam hogy egy jó kábel nem alkalmas rendszerhangolásra...
Ebbe a kábelmizériába bele fogok hülyülni.
Olvasni bármit lehet bármiről és annak ellenkezőjét is. Kábelekkel is lehet hangolni egy rendszert, csak nem úgy, ahogy Te gondolod, azaz pl. hangszínszabályzóként ne próbáld használni! Belehülyülni nem kell, ne vedd olyan komolyan! Épp elég, ha 2-3 tapasztalt ember véleményét kikéred, nem kell a világ összes véleményét összegyúrni.
- tannoy j303
- V.I.P.
- Értékelés: 137
Kábelezzünk
Sziasztok! Van valakinek személyes tapasztalata Van Den Hul Clearwater hangfalkábellel? Egy Tannoy jupiter dobozba akarom a gyárit átkábelezni ezzel,milyen hangképpel rendelkezik ez a drót?ha valaki netán ismeri esetleg,gondolom a gyári "csúcsszuper" csodakábelnél jobb lesz.Nem gond ha magasba húzna picit mert a váltó is módositva volt,és még lehet rajt varázsolni Választ köszi. Üdv
Kábelezzünk
Tegnap olvastam hogy egy jó kábel nem alkalmas rendszerhangolásra...
Minden kábel beleszól így-vagy úgy a hangba, és ez nem csak márkától, típustól, anyagösszetételtől, szigetelőanyagtól, csatlakozóktól, a lakás burkolatától való elcsatolástól, stb-től függ, hanem a vezető vastagságától is.
Azaz, ugyanazon gyártó ugyanazon típusú, ugyanazon anyagösszetételű kábele esetén is másként fog szólni egy vastagabb, illetve, egy vékonyabb vezetővel készült kábel, hogy az örök dilemmáról és a leginkább halható különbségről, miszerint tömör, vagy sodrott, azaz egy eres vagy több eres, már ne is beszéljek.
.
.