edzoba írta: ↑2025.02.07., pén. 18:58https://www.muziker.hu/aune-s9c-pro-bluetooth-silver
340/3=200:)
youtu.be/ODLsmnykktI
edzoba írta: ↑2025.02.07., pén. 18:58https://www.muziker.hu/aune-s9c-pro-bluetooth-silver
340/3=200:)
https://www.muziker.hu/aune-s9c-pro-bluetooth-silver
Az aláírásomhoz tényleg nem nyúltam hozzá legalább 10 éve, jogos. De nem is erről az esetről beszéltem.
Bocsánat. Az aláírásodban még mindig szerepel az
Lásd a kiegészítésemet lenn.Alex_Aston írta: ↑2025.01.13., hétf. 11:24Maga a "nepper" szó eleve csalót, tisztességtelen kereskedőt jelent, vagy valamilyen jegyüzért, zugárust.
A tisztességes, legális módon üzletelö pedig maga a kereskedő.
Én is úgy tudtam eddig, hogy a nepper az egy szitok szó, és most rákerestem. Valóban ezeket jelenti, amiket írtam, meg pár hasonló kifejezés is van még rá, de mindenképpen valami engedély nélküli tevékenységet haszonszerzés okán.
Maga a "nepper" szó eleve csalót, tisztességtelen kereskedőt jelent, vagy valamilyen jegyüzért, zugárust.
Attól függ, hogy definiáljuk a nepperkedést.
Bocs ezt nem tudom kihagyni : azért ebben a "tisztességes nepperkedés"-ben Te is érzed a bukfencet remélem?Aszpirin írta: ↑2025.01.13., hétf. 09:52Megjegyzem, hogy maga a nepperkedés nem tisztességtelenebb, mint bármilyen kereskedelmi tevékenység, amennyiben szabályosan, és a törvényeket betartva űzik. Ezért én a tisztességes nepperkedésben nem látom azt az etikai problémát, amit itt oly sokan. Ennek ellenére az adásvételt kereskedelmi jeleggel űzni a szabályzat szerint itt tilos.
Ezt kikérem magunknak az AVX fórum nevében. A nepperek ellen is van szabály, és rövifd úton ki is tesszük őket (vagy felkérjük a kerekedői szerződés aláírására), DE ne feledd, hogy jpg szerint az "ártatlanság" vélelme mindenkit megillet, és elég nehéz valakit nepperkedéssel vádolni (vélelmezni könnyű, de elég sok kell ahhoz, hogy a vélelemből valós bizonyíték legyen).
Legyen ez egy költői kérdés, ha kérhetem. Eszem ágában sincs belemenni ebbe, teljesen feleslegesnek tartom az egész dolog lélektana, mögöttes tartalma miatt. Még akkor is, ha maximális tisztelettel kerdezted. Peace.Alex_Aston írta: ↑2025.01.11., szomb. 08:53Maximális tisztelettel kérdem, hogyha neki még többe lett volna a kábel, akkor jogosan adhatná akár még több pénzért?
Nem a piaci ár a mérvadó?![]()
Persze ha megveszik így, ennyiért, akkor nyilván ez a piaci ára.
Maximális tisztelettel kérdem, hogyha neki még többe lett volna a kábel, akkor jogosan adhatná akár még több pénzért?
Nem létezik erre igazán jó megoldás. Ugyanis nagyon nehéz szétválasztani a nepperekkel szembeni jogos berzenkedést a rosszindulatú ártrollkodástól, és nincs is ehhez elegendő moderátori kapacitás. Én azt gondolom, hogy ez a fajta moderálás inkább a tisztességes eladókat védi az ártrollkodó seggfejektől. Nézzél bele egyszer, hogy mi folyik bármelyik moderálatlan facebookos adok-veszek csoportban. Ezekhez képest az AVX hirdetési topicjai a nyugalom szigetei.KLajos írta: ↑2025.01.11., szomb. 07:56Engem 3 méterről sem érdekel az ár, engem az ízléstelen nepperkedés zavar. És az arra történő figyelmeztetés káros, a nepperkedés meg nem.
Az esetleg ide tévedő figyelmetlenebbek meg szépen isszák a levét, ez a fajta moderálás (emiatt én kerülök mindjárt tiltásra) pedig a neppereket segíti a tisztességgel szemben.
Na, nekem ez a fura.
Sajnos a jog az ilyen.KLajos írta: ↑2025.01.11., szomb. 07:56Engem 3 méterről sem érdekel az ár, engem az ízléstelen nepperkedés zavar. És az arra történő figyelmeztetés káros, a nepperkedés meg nem.
Az esetleg ide tévedő figyelmetlenebbek meg szépen isszák a levét, ez a fajta moderálás (emiatt én kerülök mindjárt tiltásra) pedig a neppereket segíti a tisztességgel szemben.
Na, nekem ez a fura.
Engem 3 méterről sem érdekel az ár, engem az ízléstelen nepperkedés zavar. És az arra történő figyelmeztetés káros, a nepperkedés meg nem.
Ez így korrekt, köszi a megjegyzést!gianni321 írta: ↑2025.01.10., pén. 22:05Mielőtt még keresztre feszítenétek Lacibácsit: bár nem igazán a ti dolgotok, de az a fura helyzet állt elő, hogy hiába kevesebbért hirdettem ezt a hangfalat, neki mégis kb. annyiban van, mint amennyiért meghirdette. Történt ugyanis hogy beszámoltam tőle 2 db igen nagy értékű hálózati kábelt és adott még egy minimális összeget készpénzben. A 2 kábel (amennyiben neki volt) + a kp. amit adott, adja ki kb. azt az árat, amiért ő meghirdette. Tehát csak azt az összeget szeretné visszakapni, amit anno beletett a kábelekbe. Én viszont értéküknél fogva nem mertem többért beszámolni, nagyon nehezen tudtam belőni, hogy mennyiért tudom majd eladni őket. Ennyi a sztori dióhéjban és csak azért írtam le, hogy némileg próbáljam a kedélyeket lecsillapítani.
app.php/rules
Mindent meg lehet magyarázni persze....gianni321 írta: ↑2025.01.10., pén. 22:05Mielőtt még keresztre feszítenétek Lacibácsit: bár nem igazán a ti dolgotok, de az a fura helyzet állt elő, hogy hiába kevesebbért hirdettem ezt a hangfalat, neki mégis kb. annyiban van, mint amennyiért meghirdette. Történt ugyanis hogy beszámoltam tőle 2 db igen nagy értékű hálózati kábelt és adott még egy minimális összeget készpénzben. A 2 kábel (amennyiben neki volt) + a kp. amit adott, adja ki kb. azt az árat, amiért ő meghirdette. Tehát csak azt az összeget szeretné visszakapni, amit anno beletett a kábelekbe. Én viszont értéküknél fogva nem mertem többért beszámolni, nagyon nehezen tudtam belőni, hogy mennyiért tudom majd eladni őket. Ennyi a sztori dióhéjban és csak azért írtam le, hogy némileg próbáljam a kedélyeket lecsillapítani.
A korrekt (?) hirdető védelmében a hozzászólásom törlésre került. Fura egy hely ez.