Nem baj, ha nem tudod, hogy mi az. https://purifi-audio.com/ De miért kell ilyen negatív hozzáállás az egészhez?
Egyáltalán nem voltam ma jó passzban, sőt! Rövid időt töltöttem a shown, de citrom helyett minimum egy almával távoztam.

Nem baj, ha nem tudod, hogy mi az. https://purifi-audio.com/ De miért kell ilyen negatív hozzáállás az egészhez?

Valóban többen voltak délelőtt mint amire korábban emlékszem, hogy szoktak lenni. Délben is kígyózó sorok voltak a bejáratnál. Ez volt az első hifishow -nem tudom miért- ahol szinte minden szobában tetszett a hang. Lehet a kevesebb néha több. Számos szobában ott ragadtunk, hogy hallhassuk a következő tracket. Köszönet a kiállítóknak és a szervezőknek egyaránt.

Etalonéknál ez könnyen előfordul. Nekik valahogy sikerül eltalálni az installokat (meg nyilván a készülékeiknek is van köze hozzá).Emlékszem anno az utolsó Hyatt-es kiállításon kétszer mentem vissza.Aztán lett egy Etalon erősítőm, amit szinte egy hónap híján 20 éve hallgatok.

Érdekes szerzet. Passziv szub és aktív keresztváltókaef2 írta: ↑2025.11.14., pén. 20:14A képen látható 2 db Sonus Faber Suprema hangsugárzó és a 2 szub összesen 315.999.999.- Ft bruttó. A kábelezésssel, elektronikákkal valószínűleg fölötte vagyunk a 400 milliónak, vagyis, több, mint egy millió euróról beszélünk. Kb nagyjából egy ekkora helyen már ki tudja majd futni magát, érdemes elmenni meghallgatni tehát. Lenyűgözőnek mondanám, hogy egyáltalán elmehetnek az érdeklődők meghallgatni, érdemes kihasználni a lehetőséget.
A képen látható 2 db Sonus Faber Suprema hangsugárzó és a 2 szub összesen 315.999.999.- Ft bruttó. A kábelezésssel, elektronikákkal valószínűleg fölötte vagyunk a 400 milliónak, vagyis, több, mint egy millió euróról beszélünk. Kb nagyjából egy ekkora helyen már ki tudja majd futni magát, érdemes elmenni meghallgatni tehát. Lenyűgözőnek mondanám, hogy egyáltalán elmehetnek az érdeklődők meghallgatni, érdemes kihasználni a lehetőséget.
Köszönjük szépen!Luxor Audio írta: ↑2025.11.14., pén. 07:22Az idei előadások az EISA teremben lesznek (galéria szint, folyosó vége)

Mindkét napon 13 órakor adok elő a HiFi Shown az otthoni zenehallgatás sajátosságairól. A LuXor termékbemutató délelőtt és 15 órától zajlik, ezért is kértem, hogy mindenki jelentkezzen be hozzánk előre, nehogy potyára, vagy sokakkal egyszerre érkezzen.

Azt lehet tudni, hogy ki fogja demozni a Luxor hangsugárzókat, ha te a kiállításon tartasz előadásokat?Luxor Audio írta: ↑2025.11.05., szer. 14:25Lesznek, én is tartok mindkét napon, csak még az időbeosztás nem alakult ki. Szerintem 1-2 napon belül publikálják. De a kiállítók is készülnek néhány előadással a saját helyiségeikben.

Lesznek, én is tartok mindkét napon, csak még az időbeosztás nem alakult ki. Szerintem 1-2 napon belül publikálják. De a kiállítók is készülnek néhány előadással a saját helyiségeikben.

Én úgy tudom, hogy nem nekünk van elegünk a kiállításból, hanem a kiállítóknak a szervezőből.ANDS írta: ↑2025.11.03., hétf. 20:53Én nem tudom, mi lett a baj nagyhirtelen ezzel a kiállítással, több, mint 30 évig nagy élmény volt kilátogatni.istvan01 írta: ↑2025.10.31., pén. 11:02Ennek az is lehet a kifutása, hogy évi kettő hifishót nem tud fenntartani a magyar piac, kereskedők/kiállítás szervezők/potenciális érdeklődők.
D50 előtt is gyakorivá vált a shókkal egyidőben, párhuzamosan tartott nyílt hétvége napok azon kereskedőknél, akik nem tartották érdemesnek kivonulni jelentős költséggel, szállítási fáradsággal, készülékek sérülése kockázattal szálloda szobákba cuccolni. Ahol a szomszédos szobák zajosak, kicsik a szobák, kevés a levegő, sok az embercsoszogás.
Az is lehet, be kell látni, a szálloda szobás zenélő eszköz bemutatók nem optimálisak, bizonyos szempontból kontra produktívak. Hang nélkül, vizuálisan csak kereskedői beszélgetéssel alig több mint az internet, honlapok információ nyújtotta szint.
Ehhez képest a varsói kiállítás mégis ennyire tud bővülni, fejlődni, meglepetés.
Én nem tudom, mi lett a baj nagyhirtelen ezzel a kiállítással, több, mint 30 évig nagy élmény volt kilátogatni.istvan01 írta: ↑2025.10.31., pén. 11:02Ennek az is lehet a kifutása, hogy évi kettő hifishót nem tud fenntartani a magyar piac, kereskedők/kiállítás szervezők/potenciális érdeklődők.
D50 előtt is gyakorivá vált a shókkal egyidőben, párhuzamosan tartott nyílt hétvége napok azon kereskedőknél, akik nem tartották érdemesnek kivonulni jelentős költséggel, szállítási fáradsággal, készülékek sérülése kockázattal szálloda szobákba cuccolni. Ahol a szomszédos szobák zajosak, kicsik a szobák, kevés a levegő, sok az embercsoszogás.
Az is lehet, be kell látni, a szálloda szobás zenélő eszköz bemutatók nem optimálisak, bizonyos szempontból kontra produktívak. Hang nélkül, vizuálisan csak kereskedői beszélgetéssel alig több mint az internet, honlapok információ nyújtotta szint.
Ehhez képest a varsói kiállítás mégis ennyire tud bővülni, fejlődni, meglepetés.
Jogos. A kiállításoknak az új információkról, a fejlődés bemutatásáról, sőt még a reklám és marketing is belefér ... kell szólni, nem farokméret hosszúsági vitáról. Bízom benne, hogy ez a két kiállítás sem fog elmenni ebbe az irányba.puha írta: ↑2025.10.30., csüt. 20:27Sajnálom, ha kevés kiállító lesz! Én nem szeretném összevetni ezt a rendezvényt a “másikkal”, egyszerűen csak el szeretnék jutni “ide” is. Ott is voltam. Jó volt. Ide is szeretnek elmenni. Jó lesz. Tudom. Nekem nem lételemem, hogy eldöntődjön bennem, melyik a jobb. Nem fog eldöntődni. Pár éve Székesfehérváron nagyon jót kajáltunk a Bika csárdában, idén meg Szegeden a Kiskőrössy halászcsárdában szintén egy nagyon jót (közben is ettünk azért) A két hely hangulatának, az ételek ízvilágának semmi köze nem volt egymáshoz, mégis nagyszerű volt mindkettő. Ajánlom mindkettőt! A rendezvényeket is. Mindkettőt. Mert jó, hogy vannak. Pedig természetesen itthon nálam is jobb a hang :) , mint bármelyik “rendezvényen”…. mégis kell nekem az az évi 1-2 zsongás, az arcok, a kiállítók, a hangok, a hangzavarban elcsípett “szakértői vélemények”… nem (csak) zenét hallgatni megyek. Hanem ott lenni. Jó.

Nem számoltam pontosan össze, de így elsőre ez kb. harmad-nehyed annyi kiállítónak tűnik, mint az Audió Fórum esetében volt.