Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

24. Házimozi & Hifi Show

teddysnow
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 41

Re: 24. Házimozi & Hifi Show

Hozzászólás Szerző: teddysnow »

Luxor Audio írta:
2025.11.14., pén. 07:22
Az idei előadások az EISA teremben lesznek (galéria szint, folyosó vége)
Köszönjük szépen!

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11152
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Az idei előadások az EISA teremben lesznek (galéria szint, folyosó vége)
Csatolmányok
HiFi Show 2025.jpg

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2025.11.13., csüt. 09:35
Azt lehet tudni, hogy ki fogja demozni a Luxor hangsugárzókat, ha te a kiállításon tartasz előadásokat?
Mindkét napon 13 órakor adok elő a HiFi Shown az otthoni zenehallgatás sajátosságairól. A LuXor termékbemutató délelőtt és 15 órától zajlik, ezért is kértem, hogy mindenki jelentkezzen be hozzánk előre, nehogy potyára, vagy sokakkal egyszerre érkezzen.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9508

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Luxor Audio írta:
2025.11.05., szer. 14:25
teddysnow írta:
2025.11.05., szer. 13:53
Engem az is érdekelne, hogy lesznek-e előadások, mert a honlapon nem találok ilyesmiről infót. Az audio expón is utólag tudtam meg, hogy voltak, mert mikor regisztráltam kiírva még nem volt.
Lesznek, én is tartok mindkét napon, csak még az időbeosztás nem alakult ki. Szerintem 1-2 napon belül publikálják. De a kiállítók is készülnek néhány előadással a saját helyiségeikben.
Azt lehet tudni, hogy ki fogja demozni a Luxor hangsugárzókat, ha te a kiállításon tartasz előadásokat?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

teddysnow írta:
2025.11.05., szer. 13:53
Engem az is érdekelne, hogy lesznek-e előadások, mert a honlapon nem találok ilyesmiről infót. Az audio expón is utólag tudtam meg, hogy voltak, mert mikor regisztráltam kiírva még nem volt.
Lesznek, én is tartok mindkét napon, csak még az időbeosztás nem alakult ki. Szerintem 1-2 napon belül publikálják. De a kiállítók is készülnek néhány előadással a saját helyiségeikben.

teddysnow
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: teddysnow »

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 830

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Vinkler írta:
2025.11.03., hétf. 21:14

Én úgy tudom, hogy nem nekünk van elegünk a kiállításból, hanem a kiállítóknak a szervezőből. :rolleyes:
A kérdés, hogy megéri- e egy kiállításon kiállítani?
Ezt gyakran csak több év elteltével lehet kiszámolni.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9508

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

ANDS írta:
2025.11.03., hétf. 20:53
istvan01 írta:
2025.10.31., pén. 11:02
Ennek az is lehet a kifutása, hogy évi kettő hifishót nem tud fenntartani a magyar piac, kereskedők/kiállítás szervezők/potenciális érdeklődők.

D50 előtt is gyakorivá vált a shókkal egyidőben, párhuzamosan tartott nyílt hétvége napok azon kereskedőknél, akik nem tartották érdemesnek kivonulni jelentős költséggel, szállítási fáradsággal, készülékek sérülése kockázattal szálloda szobákba cuccolni. Ahol a szomszédos szobák zajosak, kicsik a szobák, kevés a levegő, sok az embercsoszogás.

Az is lehet, be kell látni, a szálloda szobás zenélő eszköz bemutatók nem optimálisak, bizonyos szempontból kontra produktívak. Hang nélkül, vizuálisan csak kereskedői beszélgetéssel alig több mint az internet, honlapok információ nyújtotta szint.

Ehhez képest a varsói kiállítás mégis ennyire tud bővülni, fejlődni, meglepetés.
Én nem tudom, mi lett a baj nagyhirtelen ezzel a kiállítással, több, mint 30 évig nagy élmény volt kilátogatni.
Én úgy tudom, hogy nem nekünk van elegünk a kiállításból, hanem a kiállítóknak a szervezőből. :rolleyes:
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

istvan01 írta:
2025.10.31., pén. 11:02
Ennek az is lehet a kifutása, hogy évi kettő hifishót nem tud fenntartani a magyar piac, kereskedők/kiállítás szervezők/potenciális érdeklődők.

D50 előtt is gyakorivá vált a shókkal egyidőben, párhuzamosan tartott nyílt hétvége napok azon kereskedőknél, akik nem tartották érdemesnek kivonulni jelentős költséggel, szállítási fáradsággal, készülékek sérülése kockázattal szálloda szobákba cuccolni. Ahol a szomszédos szobák zajosak, kicsik a szobák, kevés a levegő, sok az embercsoszogás.

Az is lehet, be kell látni, a szálloda szobás zenélő eszköz bemutatók nem optimálisak, bizonyos szempontból kontra produktívak. Hang nélkül, vizuálisan csak kereskedői beszélgetéssel alig több mint az internet, honlapok információ nyújtotta szint.

Ehhez képest a varsói kiállítás mégis ennyire tud bővülni, fejlődni, meglepetés.
Én nem tudom, mi lett a baj nagyhirtelen ezzel a kiállítással, több, mint 30 évig nagy élmény volt kilátogatni.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3553

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 624

Hozzászólás Szerző: Snipi »

puha írta:
2025.10.30., csüt. 20:27
Sajnálom, ha kevés kiállító lesz! Én nem szeretném összevetni ezt a rendezvényt a “másikkal”, egyszerűen csak el szeretnék jutni “ide” is. Ott is voltam. Jó volt. Ide is szeretnek elmenni. Jó lesz. Tudom. Nekem nem lételemem, hogy eldöntődjön bennem, melyik a jobb. Nem fog eldöntődni. Pár éve Székesfehérváron nagyon jót kajáltunk a Bika csárdában, idén meg Szegeden a Kiskőrössy halászcsárdában szintén egy nagyon jót (közben is ettünk azért) A két hely hangulatának, az ételek ízvilágának semmi köze nem volt egymáshoz, mégis nagyszerű volt mindkettő. Ajánlom mindkettőt! A rendezvényeket is. Mindkettőt. Mert jó, hogy vannak. Pedig természetesen itthon nálam is jobb a hang :) , mint bármelyik “rendezvényen”…. mégis kell nekem az az évi 1-2 zsongás, az arcok, a kiállítók, a hangok, a hangzavarban elcsípett “szakértői vélemények”… nem (csak) zenét hallgatni megyek. Hanem ott lenni. Jó.
Jogos. A kiállításoknak az új információkról, a fejlődés bemutatásáról, sőt még a reklám és marketing is belefér ... kell szólni, nem farokméret hosszúsági vitáról. Bízom benne, hogy ez a két kiállítás sem fog elmenni ebbe az irányba.

puha
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 120

Hozzászólás Szerző: puha »

Sajnálom, ha kevés kiállító lesz! Én nem szeretném összevetni ezt a rendezvényt a “másikkal”, egyszerűen csak el szeretnék jutni “ide” is. Ott is voltam. Jó volt. Ide is szeretnek elmenni. Jó lesz. Tudom. Nekem nem lételemem, hogy eldöntődjön bennem, melyik a jobb. Nem fog eldöntődni. Pár éve Székesfehérváron nagyon jót kajáltunk a Bika csárdában, idén meg Szegeden a Kiskőrössy halászcsárdában szintén egy nagyon jót (közben is ettünk azért) A két hely hangulatának, az ételek ízvilágának semmi köze nem volt egymáshoz, mégis nagyszerű volt mindkettő. Ajánlom mindkettőt! A rendezvényeket is. Mindkettőt. Mert jó, hogy vannak. Pedig természetesen itthon nálam is jobb a hang :) , mint bármelyik “rendezvényen”…. mégis kell nekem az az évi 1-2 zsongás, az arcok, a kiállítók, a hangok, a hangzavarban elcsípett “szakértői vélemények”… nem (csak) zenét hallgatni megyek. Hanem ott lenni. Jó.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3679

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

bigpocok írta:
2025.10.29., szer. 17:23
Az idei kiállítók:
https://hifishow.hu/kiallitoink-2/
Nem számoltam pontosan össze, de így elsőre ez kb. harmad-nehyed annyi kiállítónak tűnik, mint az Audió Fórum esetében volt.
Ez nekem eléggé beszédesnek tűnik...
Csak a Marantz! :-D

bigpocok
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 383

Hozzászólás Szerző: bigpocok »

Sugden Masterclass ANV-50 - Cyrus Stream XA - Philips CD304 - Dynaudio Contour Legacy - Bowers & Wilkins 802 F Special - Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Chario Aviator Ghibli- Black Rhodium

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Vinkler írta:
2025.10.29., szer. 14:39
Közkívánatra. :smile29:
Köszönjük!
Ha jól láttam, kiállít az Etalon is. Remélem, idén be lehet majd férni hozzájuk.
A Sennheiser meg remélem újra elhozza a 70.000 Eurós fejhallgatót, nem árt tudni, hol tartunk :))

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4028

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Vinkler írta:
2025.10.29., szer. 14:39
Közkívánatra. :smile29:
Kösz.

Vinkler
Adminisztrátor