Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

24. Házimozi & Hifi Show

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 622

Re: 24. Házimozi & Hifi Show

Hozzászólás Szerző: Snipi »

puha írta:
2025.10.30., csüt. 20:27
Sajnálom, ha kevés kiállító lesz! Én nem szeretném összevetni ezt a rendezvényt a “másikkal”, egyszerűen csak el szeretnék jutni “ide” is. Ott is voltam. Jó volt. Ide is szeretnek elmenni. Jó lesz. Tudom. Nekem nem lételemem, hogy eldöntődjön bennem, melyik a jobb. Nem fog eldöntődni. Pár éve Székesfehérváron nagyon jót kajáltunk a Bika csárdában, idén meg Szegeden a Kiskőrössy halászcsárdában szintén egy nagyon jót (közben is ettünk azért) A két hely hangulatának, az ételek ízvilágának semmi köze nem volt egymáshoz, mégis nagyszerű volt mindkettő. Ajánlom mindkettőt! A rendezvényeket is. Mindkettőt. Mert jó, hogy vannak. Pedig természetesen itthon nálam is jobb a hang :) , mint bármelyik “rendezvényen”…. mégis kell nekem az az évi 1-2 zsongás, az arcok, a kiállítók, a hangok, a hangzavarban elcsípett “szakértői vélemények”… nem (csak) zenét hallgatni megyek. Hanem ott lenni. Jó.
Jogos. A kiállításoknak az új információkról, a fejlődés bemutatásáról, sőt még a reklám és marketing is belefér ... kell szólni, nem farokméret hosszúsági vitáról. Bízom benne, hogy ez a két kiállítás sem fog elmenni ebbe az irányba.

puha
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 120

Hozzászólás Szerző: puha »

Sajnálom, ha kevés kiállító lesz! Én nem szeretném összevetni ezt a rendezvényt a “másikkal”, egyszerűen csak el szeretnék jutni “ide” is. Ott is voltam. Jó volt. Ide is szeretnek elmenni. Jó lesz. Tudom. Nekem nem lételemem, hogy eldöntődjön bennem, melyik a jobb. Nem fog eldöntődni. Pár éve Székesfehérváron nagyon jót kajáltunk a Bika csárdában, idén meg Szegeden a Kiskőrössy halászcsárdában szintén egy nagyon jót (közben is ettünk azért) A két hely hangulatának, az ételek ízvilágának semmi köze nem volt egymáshoz, mégis nagyszerű volt mindkettő. Ajánlom mindkettőt! A rendezvényeket is. Mindkettőt. Mert jó, hogy vannak. Pedig természetesen itthon nálam is jobb a hang :) , mint bármelyik “rendezvényen”…. mégis kell nekem az az évi 1-2 zsongás, az arcok, a kiállítók, a hangok, a hangzavarban elcsípett “szakértői vélemények”… nem (csak) zenét hallgatni megyek. Hanem ott lenni. Jó.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3677

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

bigpocok írta:
2025.10.29., szer. 17:23
Az idei kiállítók:
https://hifishow.hu/kiallitoink-2/
Nem számoltam pontosan össze, de így elsőre ez kb. harmad-nehyed annyi kiállítónak tűnik, mint az Audió Fórum esetében volt.
Ez nekem eléggé beszédesnek tűnik...
Csak a Marantz! :-D

bigpocok
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 383

Hozzászólás Szerző: bigpocok »

Sugden Masterclass ANV-50 - Cyrus Stream XA - Philips CD304 - Dynaudio Contour Legacy - Bowers & Wilkins 802 F Special - Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Chario Aviator Ghibli- Black Rhodium

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 830

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Vinkler írta:
2025.10.29., szer. 14:39
Közkívánatra. :smile29:
Köszönjük!
Ha jól láttam, kiállít az Etalon is. Remélem, idén be lehet majd férni hozzájuk.
A Sennheiser meg remélem újra elhozza a 70.000 Eurós fejhallgatót, nem árt tudni, hol tartunk :))

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4019

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Vinkler írta:
2025.10.29., szer. 14:39
Közkívánatra. :smile29:
Kösz.

Vinkler
Adminisztrátor