Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Moja,
Tigrissel tervezünk találkozni és zenélni a közeljövőben. Ha Te is ráérsz, kölcsönzök (rövid időre) Neked egy egészen jó kábelt.
esel
na ez jó, majd lebeszéljük, lehet még én is ráérek akkor. :kiraly:
Moja,
szerintem bízzuk Tigrisre a szervezést. Én a hét második, felétől szabad vagyok.
Javaslom, hogy a Kkméti Baráti fórumlapon értekezzünk erről.
esel
Kábelezzünk
Jó volna ha már így hónapok után rá is érnél ...Még a végén verés lesz belőle :kiraly:
OFFTOPIC:
Könnyű a kisebbet bántani mi? :kiraly: Amúgy tényleg sok a meló és a hétvégék is elég foglaltak, de összehozzuk pár hónapon belül.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kábelezzünk
Moja,
Tigrissel tervezünk találkozni és zenélni a közeljövőben. Ha Te is ráérsz, kölcsönzök (rövid időre) Neked egy egészen jó kábelt.
esel
Jó volna ha már így hónapok után rá is érnél ...Még a végén verés lesz belőle
Kábelezzünk
Moja,
esel
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kábelezzünk
Van den Hul Videolink 75-t ajánlom, vagy a Furutech drágábbik digi kábelét (bár annál nekünk jobban tetszik a ForeverCIS, de mint tudjuk, ízlések és pofonok...)Lehet, hogy egész másutt kellene keresgélni ?
Köszi!
Amúgy lehetne valóban máshol is keresgélni, de IC-ben sajnos nem jött be a szén ezért keresgélek koax fronton is. :kiraly:
Moja,
esel
Kábelezzünk
OFF
Nem. Cursing_ agár futtatás egy csigás-orsós kanyargós pályán húzott műnyúl után. A normál pálya dupla U alakú és 480 méteres, zárt, itt nyitott helyen, többnyire valami nagy nagy zöld területen megy a dolog, ez kicsit jobban hasonlít a valódi nyúl utáni futásra.
OFFTOPIC:
az avatarodból gondolhattam volna rá... :kiraly:
Kábelezzünk
Hát majd pár év mulva talán
Na ha megyünk Kecskemétre cursingre, akkor viszek magammal mazzagot, bár lehet, addig megoldod :kiraly:
cursing=curling????
Vaspörit nem ismered?
OFF
Nem. Cursing_ agár futtatás egy csigás-orsós kanyargós pályán húzott műnyúl után. A normál pálya dupla U alakú és 480 méteres, zárt, itt nyitott helyen, többnyire valami nagy nagy zöld területen megy a dolog, ez kicsit jobban hasonlít a valódi nyúl utáni futásra.
Kábelezzünk
Bocsánat én a First-re gondoltam nem a forever...
Háát a kettő nem egészen ugyanaz, de most ez egyszer megbocsájtjuk... :kiraly:
Kábelezzünk
Na ha megyünk Kecskemétre cursingre, akkor viszek magammal mazzagot, bár lehet, addig megoldod :kiraly:
cursing=curling????
Vaspörit nem ismered?
Kábelezzünk
Adnék én Neked próbálni, de mintha nem Bp és környéke lenne az otthonod... :kiraly:
Köszi, de Kecskemét az Bp külváros, nem?
Kábelezzünk
Adnék én Neked próbálni, de mintha nem Bp és környéke lenne az otthonod... :kiraly:
Köszi, de Kecskemét az Bp külváros, nem?
Kábelezzünk
Nana a VDH forevert ne keverd azzal a szénnel amit te IC-nek használtál
Mi volt az? Nyújtófával kinyújtotta a széntablettát? :kiraly: :kiraly:
Kábelezzünk
Van den Hul Videolink 75-t ajánlom, vagy a Furutech drágábbik digi kábelét (bár annál nekünk jobban tetszik a ForeverCIS, de mint tudjuk, ízlések és pofonok...)Lehet, hogy egész másutt kellene keresgélni ? :kiraly:
Köszi!
Amúgy lehetne valóban máshol is keresgélni, de IC-ben sajnos nem jött be a szén ezért keresgélek koax fronton is. :kiraly:
Nana a VDH forevert ne keverd azzal a szénnel amit te IC-nek használtál
Kábelezzünk
Mire koax? :kiraly:
Lejátszó és DAC közé.
Kábelezzünk
Van den Hul Videolink 75-t ajánlom, vagy a Furutech drágábbik digi kábelét (bár annál nekünk jobban tetszik a ForeverCIS, de mint tudjuk, ízlések és pofonok...)Lehet, hogy egész másutt kellene keresgélni ?
Köszi!
Kábelezzünk
Mire koax?
Lejátszó és DAC közé. :kiraly:
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5186
Kábelezzünk
Valami jó kis koax kábelt keresek, de ne szén alapú legyen, mert most az van.Van valami jó ötletetek?
Van den Hul Videolink 75-t ajánlom, vagy a Furutech drágábbik digi kábelét (bár annál nekünk jobban tetszik a ForeverCIS, de mint tudjuk, ízlések és pofonok...)
Lehet, hogy egész másutt kellene keresgélni ? :kiraly:
Kábelezzünk
Valami jó kis koax kábelt keresek, de ne szén alapú legyen, mert most az van.Van valami jó ötletetek?
Mire koax? :kiraly:
Kábelezzünk
Valami jó kis koax kábelt keresek, de ne szén alapú legyen, mert most az van.
Van valami jó ötletetek?
Kábelezzünk
Hallotta, ismeri valaki ezt a AudioQuest Type 1 hangszórókábelt? Ha igen írhatnátok valamit róla.
Az nem egy régebbi kábel? :kiraly:
Az AQ kábelek szerintem általában nem rosszak.
Kábelezzünk
Hallotta, ismeri valaki ezt a AudioQuest Type 1 hangszórókábelt? Ha igen írhatnátok valamit róla.
Kábelezzünk
Érdemes valami komolyabb USB kábelt készíteni(már ha lehetséges jobbat mint a gyári) egy USB DAC-hoz?
Ha tudsz szerezni, szerelhető USB csatikat.... :kiraly:
Én még soha nem láttam ilyet. :kiraly:
Kipróbáltam néhány USB kábelt, próbáltam + ferrit gyűrűt is rá, nállam- ahogyan a Mónika showban mondják - "nem folyásolta be"
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Kábelezzünk
Sziasztok!
Érdemes valami komolyabb USB kábelt készíteni(már ha lehetséges jobbat mint a gyári) egy USB DAC-hoz?